2022 Haziran ayında Philips AirFryer XXL aldık. eşimle birlikte İkinci kullanımdan itibaren Philips böyle bir hatayı nasıl yapabilir diye söylenmeye başladık ve hala da söyleniyoruz. aldığımıza öyle pişmanız ki. En büyük ve tek sorun yağ tabakalarının sökülememesi. Rezistansı da özellikle açıkta olduğu için kısa bir zaman sonra rezistans simsiyah oluyor. sepetini ve diğer parçalarını Makinede yıkıyoruz ama sanki hiç yıkanmamış gib çıkıyor. elde yıkıyoruz her türlü yağ çözücü denememize rağman yağ kalıntıları yeterli düzeyde temizlenmeyip günden güne yoğun yağ tabakası oluşuyor. Siz siz olun sakın philips airfryer almayın gerçekten bir süre sonra artık bıktırıyor. bir süre ağır kimyasal yağ çözücüleri kullanmak istemedik ama artık yağ tabakaları artmaya ve sökülememeye başlayınca mecbur kullandık. Fakat ağır yağ çözücü bile çare olmadı. günden güne yağlar birikmeye başladı. Hatta her pişirme her kızartma işkence olmaya başladı. her pişirme her kızartma ardından eşim yemeğe oturur ben yıkarım veya ben yemeğe otururum o yıkar. bu şekilde yıkamamıza rağmen donmuş yapışık yağ tabakalarının önüne geçemedik. maalesef cihaz gövdesinin yıkaması yapılamadığı için rezistansı temizlemek zaten mümkün değil. arkadaşlarım benden sonra farklı marka aldılar ve kullanıyorlar ama en küçük şikayetleri olmadı hatta ben bile gözümle gördüm o kadar kolay temizleniyor ki. Ben nasıl bir hata yaptım da philips aldım diye kendime öyle kızıyorum ki 5bin lirama yazık. gerçekten bu yazıyı okuduysanız bana inanın ve kendinize iyilik yapıp gidin başka markalara bakın. isterseniz philips airfreyr temizliği ilgili internette arayın insanları bir çok yöntem denediklerini görceksiniz. Bize philips kullandığımızı bilenler özellikle soruyor memnun musunuz diye ama asla almayın diyoruz. Ayrıca 3 aile birlikte ayrı ayrı aldık 3 aile de aynı şikayeti yaşıyoruz. Sosyal medyada pişirme kağıtları ile poğaça yapanlara pişirme kağıtları üzerinde basit şeyler kızartanlara aldanmayın hiç biri philips’in reklamlarında gösterdiği yemekleri yapmıyor fritözü temizlemesi zor olduğu için.
ARÇELİK 2597 CNIY A++ Buzdolabı
Arçelik 2597 CNIY A++ çift kapılı buzdolabımın Dondurucu bölmesinde çekmeceleri zamanla kesinlikle tasarım hatasından kaynaklı olarak çekmece rayları deforme olmuş. servis gelip baktığında dolabı çok doldurduğumuzdan dolayı zorlamadan dolayı olmuştur sonucuna vardı. ve garantisi varsa ücretli değişim yapılır garantisi yoksa bu şekilde kullanma devam edebileceğimi söylüyor. dondurucu bölmemi ne kadar doldurduğumu nereden biliyorsunuz dondurucu bölmemin doluluk oranını yazan bir hesaplama sistemi cihaz üzerinde var da ben mi göremiyorum acaba. bu kadar saçma bir sonuç olabilir mi? üstelik yıllardır derin dondurucu kullanıyorum. evde 2 kişiyiz ve küçük çocuğum var dondurucu bölmesini ne kadar doldurabilirim de rayları bozabilirim. sizin tasarım hatanız olmadığı sonucuna nasıl varıyorsunuz. Gerçekten 3 yıl önce arçelikten ürün alıp almama konusunda çok karasızdım ve deneyelim diye bildiğim markalara yönelmedim ama o zaman ne kadar yanlış bir karar aldığımı çok daha iyi anlıyorum. bulaşık makinesi 2 yıl içinde kapağı açılıp kapanırken sertleşip sert açılıp kapanmaya başladı ve açarken sürtünme sesleri gelmeye başladı. servis gelip benden el kremi isteyip yağlama yaptı sesimi çıkarmadım işim görüldü diye. ama Buzdolabında fazla doldurmaya bağlı olduğunu kullanıcı zorlamasına bağlı olduğunu söyleyebilmeleri benim sinirlerime tavan yaptırdı. üstelik en çok deforme olan bölge incecik 4-5 cm yüksekliği olan bir çekmece ve isteseniz de dolduramazsınız. haliyle ben de 4-5 cm yüksekliği olan bir çekemceye 10 kg et 2 kg tavuk 15 kg konserve koyacak halim yok. Tabiki bu sorunun peşini bırakmayacağım ne kadar sosyal medya, forum siteleri vb bir çok platformlara bol zaman ayırıp buzdolabını fotograflarıyla paylaşcağım başkaları da arçelik buzdolabı almadan önce başlarına nasıl bir dert açabileceğini görsünler. Herkes beyaz eşya alırken bu tasarımdan haberi olsun öyle karar versinler Allah aşkına incecik çekmecenin yaptığına bakın. dedikleri gibi doldursaydım heralde çemeceyi takacak bi ray kalmayacaktı.
|
motoru istenilen süre sonunda durdurma
|
DARK HDDREAM TV KARTI
|
|
hp pavilion dv6 3114et aşırı ısınma
|
Meslek: Öğretmen
İlgi Alanları: Resim, Elektronik, Bilgisayar
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.510 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware