bir tanıdığım yeni evleniyor ve beyaz eşya için bana danıştı aramalarım sonucunda bu buzdolabını buldum ne düşünüyorsunuz iyimidir 17000 tl ye kadar önerebileeğiniz daha iyi bir ürün varsa önerilerinize açığım veya bu ürün hakkında uyarılarınız varsa onlarıda bilmek isterim
GM9 pro başlangıç ekranında takıldı(ACIL YARDIM)
Selamlar
gm9 pro telefonuma rom yuklemeye çalışıyordum
twrp yi kurduktan sonra internette bulduğum bir custom rom dosyasını twrp üzerinden install ettim fakat androidone ekranında takılı kaldı
başka birkaç rom daha denedim ama hepsinde aynı durum
Merhaba Arkadaşlar
Bu linkdeki bilgisayarlardan birini almak istiyorm biraz elma ile armutu karşılaştırmış oluyoruz ama fikirlerinize bir danışayım dedim
Asus ROG Zephyrus G14 ddr4 5800hs işlemcili bir leptop benim için artısı: hafif, pili çok uzun süre gidiyor diyorlar.
Asus TUF Gaming A15 ddr5 6800h işlemcili bir laptop benim için artısı: full klavye numpad falan var, daha yeni teknoloji ddr5 ve işlemci olarak.
fiyatları arasında 2000 tl fark var tuf daha pahalı.
aklımdaki sorular
-tuf bi alt seri olduğu için parça kalitesi rog serisine göre kötüdür ilerleyen zamanlarda menteşe problemleri ve daha farklı problemlerle karşılaşabilir miyim?
-tuf işlemcisi 45w yani daha çok batarya yiyor ama pilleri aynı olduğu için laptopu düşük performans moduna alsam rog kadar dayanırmı bataryası sonuçta bataryalar aynı boyutta.
-her iki bilgisayarda güç tüketiminden kar etmek için onboard ekran kartını kullansam yani rtx i disable edip onboard ekran kartı kullansam olurmu böyle birşey söz konusumu?
Asus prime B350 Plus Ram frekans
Selamlar
Asus un sitesine baktığımda desteklediği ram frekansı en fazla 3200 mhz olarak görüyorum bu veri çok eski bir bios sürümü için geçerli ben bios güncellemesi yaptım bu frekanslarda değişirmi. Ayrıca bios a girdiğimde 4000 mhz ye kadar ram çalışma frekansını seçebiliyorum bu konuda fikri olan varmı.
Elimdeki ramler 3000 mhz 3200 mhzye çıkarsam ne olur veya 3600 mhz ram alsam çalışırmı.
power color hd 7970 ekran kartı fan problemi
Selamlar arkadaşlar
elimde tamir görmüş power color hd 7970 ekran kartı var
kartımın fanları yok ama soğutma bloğu var.
Duyduğuma göre bu kartlar çok ısınıp soğuk lehime düşme ihtimali yüksekmiş.
Benim kartım zaten bir kere soğuk lehime düşüp bozuldu reballing yapıldı.
şimdi bu kartın üstüne ya fan uyduracağım çünkü orjinal fanını bulamadım yada ordan burdan internetten blok + fan bulup onunla değiştireceğim bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var
mesela rx 470 veya 480 in blok + fan kısmı buna uyarmı sizce? yada bu karta uyabilecek başka markanın blok + fan ı varmıdır internette bulabileceğim.
birde çok fantastik olacak ama internette tower cooler takan gördüm ekran kartına bunu denyene varmı uydurabilirmiyim sizce.
yada hiç uğraşma sat 600-700 liraya albi r7 240 mı diyorsunuz
yazılım ekibine laptop seçimi
Selamlar Arkadaşlar
yazılım ekibine laptop alacağız önceden thinkpad e590 serisi kullandık i7 8650u işlemciler bizim işimizi çözmedi googleda çok sekme açınca işlemci %100 görüyor arkada birde ide çalışınca cpu hepten darboğaz yapıyor bu durum i7 1165g7 işlemcili thinkpad lerdede böyle olurmu? detayına baktığımda core ve thread sayıları aynı sadece saat hızları birazdaha fazla olan bir işlemci buda birazdaha çözsene 1-2 yıl içinde aynı sorunu oluturur gibi geldi.
15000 tlye kadar laptop bakıyoruz artık h serisi bir işlemci alalım dedik ryzen 7 5800h veya i7 11800h almayı düşünüyoruz ama bu işlemciler hep gaming laptoplar üstünde bulunuyor bu tarz laptoplar iş bilgisayarı olarak kullanmak bize ne tarz problem çıkarırlar bir fikri olan varmı.
bizim için malzeme kalitesi önemli menteşeleri sorun çıkarmayacak parça kalitesi iyi olan bir laptop. thinkpad lerden bu yönden çok memnunuz 3 yılderı kullanıyoruz bilgisayarda herhangi bir deformasyon yok.
baktığımız seriler arasında
asus rog zepherus(kamera olmadığı için elemek zorunda kaldık)
Dell g15 5510
Dell g5 15
Lenovo legion 5
gigabayte aorus 15g
Bu konuda önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
gta 4 keyimi aktiv etme hakkında
|
başlangıçta explorer çalışmıor
|
modem kurulumu yadım
|
hp g62 format sorunu
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 262
İkinci El Bölümü Mesajları: 59
Konularının görüntülenme sayısı: 7.069 (Bu ay: 125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware