Kredi Karşılaştırma Sitesi: Encazip.com
Site Adı : Encazip.com
Site adresi : https://www.encazip.com/
Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Kredi, Sigorta, Elektrik tarifesi değiştirme, Mevduat vs.
2013 yılından itibaren aktif olan ve elektrik tarifesi değişikliği yapabildiğiniz encazip.com 2022 yılından beri kredi karşılaştırma imkanı da sunuyor.
Bankaların en uygun kredi oranlarını, faizsiz kredileri, ihtiyaç kredisini, taşıt kredisini, mevduat faizlerini ve çok daha fazlasını Encazip.com üzerinden görebilirsiniz.
Faizsiz kredi veriliyor mu gerçekten?
Merhaba,
Faizsiz kredi imkanından faydalanmak istedim ama bir türlü başvuramadım.
https://www.encazip.com/kredi/faizsiz-kredi mesela burada bir sürü bankanın seçeneği var. Akbank vs yeni müşteri değilim ama mesela On bankasından 15 bin istedim vermedi. Geliri de yüksek tuttum ama kabul etmedi.
Finansbank denedim başvuru işlemlerinde hep sorun çıktı.
Yapı kredi illa ki kart gelmesi ve şifre almanız lazım dedi. İşim aceleydi.
Diğerleri zaten muamma.
İş bankası için taksitli nakit avans imkanından faydalandım sadece ama kredi kullanamadım. Siz alabildiniz mi hiç?
Türknet'e geçmeli miyim?
Merhabalar,
İstanbul'da yaşarken Türknet'in kendi alt yapısını kullanıyor ve 1 gigabitlik interneti çok iyiydi. Hizmeti de iyiydi ve sorun yaşamıyordum.
Samsun'a taşındım ve Türknet alt yapısı yoktu Superonline'a geçtim. Ama bu kadar kötü olamaz.
Buraya da Türknet geldi ancak kendi TTNET alt yapısını kullanacak haliyle. Bu durumda doğrudan kendi hizmet vermesi yerine TTNET'ten hizmet bekleyecek.
Bu ay sonunda da hizmet bitiyor. Sizce tüm her şeye rağmen Superonline'da kalıp idare etmeli mi yoksa yine Türknet'e geçmeli miyim?
Teşekkürler.
Black Friday Tatil Fırsatları
Selamlar,
Herkes hep teknolojik ürünlerin fırsatlarını sunuyor. Black Fridayde faydalanmalık otel fırsatı var mı? Malum seneye cep yakacak. Bulan paylaşabilir mi?
Amme hizmeti:
Gökerler Çelik Soyunma Dolabı İmalatı
|
Pratik yemek tarifleri
|
Flash Player sorunu
|
Sorunu bulamıyorum yardım edin
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.130 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar