Şimdi Ara

Sorunu bulamıyorum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Çok değil 4 gün önce bilgisayara format attım. Daha sonra gerekli programları yükledim. Ancak bir türlü adam akıllı video izleyemiyorum. Adobe Flash Playeri son sürümünü yükledikten sonra videolar dona dona gidiyor. Lig tv'den maç özetlerine bakayım diyorum bana mısın demiyor. Ve kasılmalar meydana geliyor. Eski sürüm flash yükleyince ise eksik eklenti hatası veriyor her sayfada. Ama eski flashta gayet iyi izleniyor videolar. Eskiden de Windows 7 yüklüydü ama bu kastığı olmamıştı. Sorun nedir ya biri bana söylesin. Format attım düzelir diye düzelmedi :S

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackFeel

Merhabalar. Çok değil 4 gün önce bilgisayara format attım. Daha sonra gerekli programları yükledim. Ancak bir türlü adam akıllı video izleyemiyorum. Adobe Flash Playeri son sürümünü yükledikten sonra videolar dona dona gidiyor. Lig tv'den maç özetlerine bakayım diyorum bana mısın demiyor. Ve kasılmalar meydana geliyor. Eski sürüm flash yükleyince ise eksik eklenti hatası veriyor her sayfada. Ama eski flashta gayet iyi izleniyor videolar. Eskiden de Windows 7 yüklüydü ama bu kastığı olmamıştı. Sorun nedir ya biri bana söylesin. Format attım düzelir diye düzelmedi :S

ekran kartını ve diger sürücülerin driverlerini kontrol et. hangi tarayıcıyı kullanıyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackFeel

Merhabalar. Çok değil 4 gün önce bilgisayara format attım. Daha sonra gerekli programları yükledim. Ancak bir türlü adam akıllı video izleyemiyorum. Adobe Flash Playeri son sürümünü yükledikten sonra videolar dona dona gidiyor. Lig tv'den maç özetlerine bakayım diyorum bana mısın demiyor. Ve kasılmalar meydana geliyor. Eski sürüm flash yükleyince ise eksik eklenti hatası veriyor her sayfada. Ama eski flashta gayet iyi izleniyor videolar. Eskiden de Windows 7 yüklüydü ama bu kastığı olmamıştı. Sorun nedir ya biri bana söylesin. Format attım düzelir diye düzelmedi :S

- İnternet Explorer > Ayarlar > Sıfırla
    - GoogLe chrome > Ayarlar > Geçmiş > Önbelleği Temizle

• Firefox kullanıyorum.
  • Yardım bekliyorum...
  • video açtıktan bir süre sonra özellikle donmaya başladığı zaman, görev yöneticisini aç orda winsat.exe çalışıyormu bir bak

eğer winsat çalışıyorsa

denetim masası >sistem güvenlik > yönetimsel araçlar > görev zamanlayıcı

görev zamanlayıcı kitaplığı> Microsoft > Windows > maintenance

burdan winsatı bir devre dışı bırakmayı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.