Para Nerde Net ile Güncel Para Konuları
Para Nerde sitesi başta Para Kazanmak isteyenlerin seveceği konular ile başlayan, daha sonra Gelecekte Para Kazanmak için Güncel konuları yanı sıra, tüm sektörleri kapsayan içeriklerden oluşmaktadır. Para Nerde web sitesi yayın hayatına başladı. Para Nerde sitesinin hedeflerinden bir tanesi, Para Kazanmak isteyenlerin seçeceği meslek alanları ile alakalıdır. Gelecekte ne kadar kazanacağını şimdiden belirlemene yardımcı oluyoruz. Günümüzde Meslekler ve Maaşları ne kadar olacak.
Küçük Esnafa Destek Yardımı detayları belli oldu. Korona Salgını nedeni ile Küçük Esnafa Destek Yardımı verilecek. Hibe Desteği Almak isteyen Küçük Esnafa Destek Şartları madde madde öğrenebilirsiniz.
Korona virüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen Esnaf ve Sanatkârlar ile gerçek kişi tacirlere verilecek hibe destek programına ilişkin usul ve esaslar belli oldu.
Daha fazla geniş ayrıntı için https://buyukcuma.com/kucuk-esnafa-d...-hibe-destegi/
Gratis mağazaları müşterilerinin Gratis Kart Puan bilgilerini sıfırlıyor. Gratis Kart sahipleri gratis internet sitesinden bilgilerini güncellemeyen pasif müşterilerinin data bilgilerini sıfırlayarak aynı zamanda Gratis Kart Puan bilgilerini de siliyor. Gratis Kart Puan Sorgulama ve Güncelleme yapanların indirimleri devam edecektir.
|
|
LÜTFEN YARDIM VGA KASET İÇİN VİDEO OYNATICI
|
|
BENDE DOBLO 1.2 65 BEYGİR İÇİN YARDIM İSTİYORUM
|
|
Meslek: Bilişim Uzmanı
İlgi Alanları: Cep Telefonu, Notebook, Bilgisayar, Donanım, Aksesuar, Tamir ve Yedek parça
Paralel İthalat Garanti Akıllı Cep Telefonu ve Aksesuarlar www.telmarketim.com |
Sosyal Medya ve sitelerimwww.kobimnerede.com Her ihityaca göre özel tasarımlar ile kullanıcı dostu Web siteleriwww.telmarketim.com Paralel ithalat ve Distributor Garantili Akıllı cep Telefonlarıwww.fenomenhaber.com Biraz mizah biraz gündem konuları. Yeni çıkan Teknolojiler, cep telefonu kılıf, cep telefonu ve aksesuarları Toptan ve Perakende 0544 425 02 64 |
sorunsuz alısverişlerim: murat...-(kesinlikle güvenilir)Godlessdog(ps2 slim aldım)haggardd(ps2 50004 aldım) ulashh1907 (notbook ram aldım.soulriver06 (ps2 slim aldım)(inşallah baska alısverislerimde olur bu arkadaslarla)sorunsuz alısverişlerim=murat...-(kesinlikle güvenilir)Godlessdog(ps2 slim aldım)haggardd(ps2 50004 aldım) ulashh1907 (notbook ram aldım).soulriver06 (ps2 slim aldım)onea54,pspaldım(cok efendi ve milliyetçi bir kardeşim)ToLGa. (arızalı ps2 aldım)dürüst bir arkadas ayrıca sözünün eri ve kesinlikle güvenilir.(bu arkadaslarla inşallah baska alısverislerimde olur.) sorunsuz alısverişlerim= murat...-(kesinlikle güvenilir) Godlessdog(ps2 slim aldım) haggardd(ps2 50004 aldım) ulashh1907 (notbook ram aldım). soulriver06 (ps2 slim aldım) onea54,pspaldım(cok efendi ve milliyetçi bir kardeşim) ToLGa. (arızalı ps2 aldım)dürüst bir arkadas ayrıca sözünün eri ve kesinlikle güvenilir. (bu arkadaslarla inşallah baska alısverislerimde olur.) ------------------------------------------- SABİT HAT GÜVENİLİRLİĞİ İLE 544 425 02 64 ------------------------------------------------- EKMEĞİNİ PAYLAŞMAK EKMEKTEN DAHA LEZZETLİDİR.. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 518
İkinci El Bölümü Mesajları: 450
Konularının görüntülenme sayısı: 7.196 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El