laptop işlemci, ekran kartı, ram ve ssd soğutma bilgi
merhabalar. bu yılın şubat ayında dell g15 5530 laptop modelinden almıştım. geçtiğimiz hafta baz donanımı yükseltmek adına samsung pro 990 with heatsink 2tb ssd ve crucial 2x16 gb ram satın aldım.
birinci sorum, aldığım ssd soğutuculu versiyonuymuş. bunu daha da serin tutmak adına ekstra olarak bir termal pad uygulanabilir mi.
ikinci sorum, ramin soğutulmasını gerek olur mu. ramler için de termal pad ve heatsink tarzı bir şey uygulanabilir mi.
son olarak işlemci ve ekran kartına da soğutma uygulamak istiyorum. gördüğüm kadarıyla bunun için de termal macun ve padler mevcut. bunda nasıl bir yol izlemeli. değerli öneri ve tavsiyelerinizi beklerim.
k1 yazici
arkadaslar k1 yazicidan aldim ve birkac problemlm var
ilk olarak lnternetten indirdigim dosyalar stl formatinda ama flasa atinca okumuyor o dosyayi g-code formatina donusturmemi istiyor bu alet sadece bu formatimi okuyor
diger sorum kac kez bir figur yazmayi denedim ya bosa yaziyor bisey cikartmiyor yada cikarttigini tablaya yapistiramiyor saga sola atiyor. 1 tane gemi yapabildim baska bisey yok sorun bendemi yoksa aletmi bozuk anlayamadim
simdiden tesekkurler
Giriş ve orta seviyede, AutoCAD (Özellikle bu programı) ve Photoshop gibi tasarım programlarını kasmadan kullanabileceğim bilgisayar arıyorum. Uygun bütçelerde tavsiye verebilir misiniz?
ISLEMCI ANAKART UYUMLULUGU HK!
|
ACIL YARDIM! Clio 2007 dci 1.5 expression 65bg
Clio 2007 1.5 dci expression 65 bg hk
|
SKODA FABIA 1.4 COMFORT 2001
|
|
Dikkat! Yeni Note 2 kullanıcısı
|
Sodexho kupon hk.
|
Son Giriş: 7 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 285
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.824 (Bu ay: 143)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar