Lütfen öneri
Cümleten hayırlı forumlar arkadaşlar.
15 senelik laptopum miladını doldurdu. Yeni bir laptop alacağım. Fakat o kadar çok seçenek var ki ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum. ekran kartı, işlemcisi, ram miktarı, markası derken kararsız kaldım.
Bütçem 15 bine yakın. Olmasını istediğim özellikler
-işlemci i5 olabilir veya dengi bir Amd
-Özellikle orjinal Windows kurulumlu
-512 gb ssd
-kibar bir kasa oyun laptopu gibi kaba değil.
-ekran kartı kafamı çok kurcalıyor. Genelde gördüğüm ekran kartları modelleri Mx330, mx350, Mx550, Iris Xe(zaten bu irisi hiç anlamadım). Şöyle gta5'i keyifle akıcı oynamak isterim.
Önerilerinizi lütfen paylaşın. Teşekkür ederim.
Laptoptan veri kurtarma yardım
Cümleten hayırlı forumlar arkadaşlar.
Eski laptopumda veriler hepsi masaüstümdeydi, laptop bozuldu. bunun harddisikini söküp gerekli ekipmanı temin edip yeni alacağım bilgisayara bağlarsam, masaüstümdeki verilerime ulaşabilir miyim? Ulaşabiliyorsam konumu neresidir? Harddisk bağlantısı için erekli ekipman nedir? Şimdiden teşekkürler
6000 bandında bir telefon
Yaklaşık 5 aydır Xiaomi Note 10s kullanıyorum. Telefonun hızı olsun bataryası olsun harika. Lakin kamerası berbat ötesi. çektiğim resimler sanki yalçın abi yaşlandırma efektiyle çekiyor, yaklaştırınca resmen pastel boya gibi görünüyor.
Kamerası daha iyi bir telefon almak istiyorum, telefonda en az 6gb ram ve 128 gb hafıza olmak üzere bu konuda önerilerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar. Ağır bir programı kullanarak aynı anda 40 tane alt uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırabilecek bilgisayar özellikleri neler olmalıdır, öneriniz varmı
128 gb'lık iyi kameralı öneri
|
Yenilmez Pesciyi yenmek
|
1800 TL civarı telefon önerisi
|
full hd 49'' tv önerisi
|
|
Huawei P9 lite (17) mi Samsung C7 mi?
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 65
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.305 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar