Şimdi Ara

Yenilmez Pesciyi yenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar, 16dir pes oynayan bir arkadaşım kendisi yenilmez, kimse yenemiyor ben hiç görmedim yenildiğini. Ben acayip bir hırs yaptım arkadaşı yenecem ama nasıl bi başlama yapmam lazım, yani taktik konusunda veya takım kadro dizilişi, iddiaya girdik ps4üne. 3 ay sürem var, yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada ben sıfırdan başlıyacam

• Yenemssin bazı oyuncular ömürlerini pes e verir sadece. Benim bir arkadaş 43 yaşında 20 küsür yıldır pes oynar. Ben ise 20 küsüsr yıldır oyun oynarım ama sadece pes değil yılların konsol oyuncusuyum. Her maç yapışımda 4 1 5 1 gibi sonuçlar ortaya çıkar. Ha şansına 2 gol attın sadece santra dan 2 hareketle yine gol atar cevabı tez olur. Sen 3 ay da onu başaramazsın. Şimdiden geçmiş olsun.
  • Fifa olsa taktiklerle vs bir şekilde yenersin ama Pes de bazıları oyunun bug'unu bulmuş resmen. Yenmen imkansıza yakın.

Arkadaşının oyun tarzını da az çok biliyorum, defanstan forvete tek pas ve gol
  • Sen temiz temiz yavaştan PS4 ü al en iyisi
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    O iddia gerçekleşmez. PS4'üne iddia mı olur? Belki arkadaşların maddi durumu çok iyidir diyeceğim ama, konuda yazılanlardan yola çıkarsam büyük ihtimalle ikisi de öğrenci
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Öğrenciyse yanlış yapmış o iddiaya girilmez yılların pescisi zor yenilir
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    O zaman direkt iddiayı kaybetmiş. Gerçekten yılların PES'cisiyse, sıfırdan başlamış birinin onu yenmesi imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Ocak 2020; 23:7:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.