Türk Telekom Modem
arkadaşlar 24 megabitlik internet kullanıyorum modem bana mı ait acaba yoksa geri alınıyor?
Tavsiye 7-8k
arkadaşlar konu açmadan önce konulara çok baktım ama maalesef istediğim konuyu cevabı bulamadım. Bütçem en fazla 8k o da en fazla yani 6-7 de olsa iyi olur, günlerdir sitelere bakıyorum istediğim marka modeli bulamadım. Tur için değil arada bir çıkarıp gezmek için arıyorum uzun ömürlü de olmasını istiyorum. Aslında nasıl bişey aramam gerektiğini bulamadım. bana bu bütçe civarlarında bisiklet önerir misiniz? Mosso Salcano Carraro artık neyse tam bilmiyorum,
Bir de bu bisikletlerin sitesinde satın alma seçeneği yok nasıl sipariş veriliyor bayiden mi alınıyor fiyatlar aynı mı oluyor? Teşekkür ederim
DTS X ULTRA Dili değişti
iyi günler arkadaşlar
bilgisayarımda ses sorunu yaşıyordum bi de DTS X ULTRA programına bakayım dedim orayı biraz kurcaladıktan sonra ses geri geldi fakat bir sorunum var uygulamanın dili arapça olmuş bi türlü değiştiremedim.
arkadaşlar sorun şu ki whatsap bildirimlerini kilit ekranında telefonumda görmeyi kapatınca saatte de kapanıyor, telefonda önizlemeyi açtıktan sonra saatte gözüküyor, telefon ekranında önizleme gözükmeyip saatte açabilir miyiz
Türknetten geçiş
arkadaşlar merak ettim şimdi türknetten türk telekom'a geçiş yaparsak kullandığımız modemi geri gönderiyor muyuz, kaç gün internetsiz kalırım ve önce iptal edip sonra mı geçmem lazım nasıl oluyor süreç
Logi F710
arkadaşlar bu kolu aldım da dualsense düzenine alıştığım için mesela oyunda X çıkıyor ben de A sanıyorum basıyorum kısacası demek istediğim bilgisayarım bu kolu xbox olarak görüyor değiştirmek mümkün mü
Türknet Kablo Parası
evimiz müstakil bir ev ve tam surun dibinde Türk Telekom Ankastre kutusu var evimizin salonuna 20 metre uzaklıkta, ben de Türknet internet başvurunda bulundum merak ettiğim acaba o kutudan eve fiber kablo çekmek için para isteyecekler mi yoksa ücretsiz mi? eğer ekstra ücret yüksekse maalesef iptal etmek durumunda kalacam
Yazdır deyince bilgisayar resetleniyor
arkadaşlar sorun tam olarak başlıkta belirttiğim şekilde, olivetti marka bir okul yazıcısı var, okul bilgisayarında ctrl+p veya yazdır komutu verdiğimde mavi ekran verip reset atıyor bilgisayar. Ben de başka bir leptop getirdim driverleri kurdum sorun vermedi, daha sonra başka bi leptop getirdim yine aynı sorunu verdi. İlk defa böyle bişey görüyorum, yazdır deyince bilgisayarlar reset atıyor. Sorunun ne olduğunu bi türlü bulamadım.
Corolla 2012 Lastik Basıncı
|
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 183
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 49.535 (Bu ay: 544)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar