Bildirim
M
@mehmet nexus

"onbaşı": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Selam.
Elimdeki butceye gore, hem is icin, hem de sahsi aracim olarak kullanmak uzere, 2. el bir araca karar vermeye calisiyorum. Kriterler asagidaki gibi;
- arac az sorun cikartsin. akari kokari az olsun, estetik ve komfor onemli degil. (genel tavsiyeler japon markalari)
- isle alakali urun tasimam gerektigi icin, arka koltuklarin yatirilip 1mx50cmx30cm boyutlarinda urunu koyabilecegim bagaji olmasi lazim.
- bu baglamda en mantikli cozumler, fiat, ford vb panelvanlar. ancak bu araci sahsi aracim olarak da kullanacagim icin, panelvanlarin yol tutusu, sehir ici kullanimlari, boyutlar-park vb ozellikleri yuzunden onceligim degil. (tabi olabilir de neden olmasin)
- Netten baktigim kadari ile, bana bu anlamda cozum olabilecek panelvan olmayan araclar, Dacia Duster vb araclar. (bu secim biraz pahali.)
- Fiyat olarak daha avantajli araclar arasinda, Hyundai Getz, Toyota Yaris, Honda Jazz gibi sonuclara ulastim.
- Butcem 300-500bin tl arasi. (2. el, 10-15 yaslarinda, 150-200 bin km civarinda, sorunsuz araclar diyelim)
Arabalardan vs pek anlamam. Dusunduklerim ve cikarimlarim konusunda, yonlendirip, yardimci olabilecek arkadaslara tesekkur ederim.
mehmet nexus (mehmet) · Projeksiyonlar altına konu açtı.
13 yıl
Showroom u olan Projeksiyon alabilecegimiz bir yer
|
Hakkında
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 671 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 671 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları

İkinci El Referansları