Şimdi Ara

İŞ VE ŞAHSİ KULLANIM AMAÇLI, PANELVAN TARZI ARAÇ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki butceye gore, hem is icin, hem de sahsi aracim olarak kullanmak uzere, 2. el bir araca karar vermeye calisiyorum. Kriterler asagidaki gibi;

1. arac az sorun cikartsin. akari kokari az olsun, estetik ve komfor onemli degil. (genel tavsiyeler japon markalari)
    2. isle alakali urun tasimam gerektigi icin, arka koltuklarin yatirilip 1mx50cmx30cm boyutlarinda urunu koyabilecegim bagaji olmasi lazim.
    3. bu baglamda en mantikli cozumler, fiat, ford vb panelvanlar. ancak bu araci sahsi aracim olarak da kullanacagim icin, panelvanlarin yol tutusu, sehir ici kullanimlari, boyutlar-park vb ozellikleri yuzunden onceligim degil. (tabi olabilir de neden olmasin)
    4. Netten baktigim kadari ile, bana bu anlamda cozum olabilecek panelvan olmayan araclar, Dacia Duster vb araclar. (bu secim biraz pahali.)
    5. Fiyat olarak daha avantajli araclar arasinda, Hyundai Getz, Toyota Yaris, Honda Jazz gibi sonuclara ulastim.
    6. Butcem 300-500bin tl arasi. (2. el, 10-15 yaslarinda, 150-200 bin km civarinda, sorunsuz araclar diyelim)

Arabalardan vs pek anlamam. Dusunduklerim ve cikarimlarim konusunda, yonlendirip, yardimci olabilecek arkadaslara tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet nexus -- 18 Eylül 2023; 15:53:2 >

• Hem iş için diyorsun hemde Hyundai Getz diyorsun hocam anlamadım ki. Hyundai Getz dediğin araba kibrit kutusundan hallice.

Dacia dokker , Renault Kangoo gibi araçlar öneririm , gerçi 500'e bu araçlardan kaldı mı bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • C sinifi sw araclar senin aradigin kategoride

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

Selam, Hyundai getz az sorun cikartan, parcasi vs ucuz bir arac oldugu icin yazdim. arac kucuk evet, ama arka koltugu yatirinca, ben onun arkasinda mal tasirim sorun olmaz. 5kisi binmeyecegiz araca.

• sinoplu kullanıcısına yanıt

Ustat, C sinifi SW arac ne demek aciklayabilir misin?

station wagonmus eyv. hocam sw araclar cok buyuk oluyor, park yeri, saga sola carpma vs dert. Panelvan alirim sw yerine.

(yanlis anlamayasin, deger verip cevap vermissin, tesekkur ederim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet nexus -- 18 Eylül 2023; 17:0:46 >
  • misal buna benzer bir araci onerir misiniz?

konuyu acma amacim, dogru mu dusunuyorum, aman sakin yapma diyeceginiz konular var mi onu anlamak.

Malum arabadan bilmemneden anlamam. Belki biriniz cikar der ki, ya su araclara bakiver, sana daha uygun vs diye baska bi arac marka onerir. vs

• mehmet nexus M kullanıcısına yanıt

Yerinde olsam fiorino alirim hem cok kucuk hem cok kullanisli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sinoplu kullanıcısına yanıt

eyv not ettim. sagolasin.

• sinoplu haklı. tartışmasız fiorino

• Dacia Lodgy net

• Senkei kullanıcısına yanıt

Dacia Lodgy yi tanidik baskalari da tavsiye etti, sorunsuz olmasi, masrafsiz olmasi, kolay parca bulunmasi vb ozellikleri yuzunden ama, arac uzun ya. guzel eyv, ama sw arac sevmiyorum hacim ya. park yeri bilmemnesi uzun yani.

fiorino ya sicagim baya. onun kisa sasili modelleri falan var, diger panelvanlar gibi uzun degil daha kompakt. panelvanlardaki tek korkum, otomobil ruhsatli almaya kalkinca, cogu taksiden, kargo aracindan bozma oluyor. temizini bakimlisini bulmak sans hakikaten. aracin annesini opmus oluyorlar satana kadar yani.

neyse bakiyorum halen. sagolsun cevap veren arkadaslar da, genelde dogru dusundugume karar verdim kriter vs olarak. sagolun.

• peki fiorino yetecek mi size ufacık bagajı var onun,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senkei kullanıcısına yanıt

yeter ya, arka koltuklari kapatirim en kotu ihtimal.

bana lazim olan, 30cm e 50cm e 1mt lik bi alan sonucta. o da maksimum yani.

• Ford connect derim çok saglam araclar parcasi ucuz sirkette transit kullaniyoruz minibusler hor kullanim yapiliyor gunde her gun sevkiyata cikiliyor banamisin demiyorlar bendeki 2.4 120ps 5 vitesli olani her yola vuruyorum on takim saglam hafif saga cekme disinda problem yok

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

ya hafif ticariye gideceksem fiorino aklima yatti, ama ana sebebi boyutlarinin kompakt olmasi diye kenarda dursun yazdim onceki cevaplarimda. gecen sokakta gorunce de inceledim, baya derli toplu bi arac proporsiyon anlaminda.

eyv connect de guzeldir saglamdir vs, tavsiyen icin tesekkur ettim ama, konu hafif ticaride hangisi daha iyi degil benim icin maalesef.

hafif ticarilerdeki en buyuk sorun, bunlarin 2. ellerinin temizinin cok nadir olmasi. 2. ellerin alayi, ayni senin yazdigin gibi her yola vurulan, taksi ya da kargo araci olarak kullanilan, kisaca annesi opulmus araclar oluyor. yani cok sansli olmak lazim temizine denk gelebilmek icin.

o yuzden onceligim degiller aslinda. ama neden olmasin, aklimin bi kosesinde dursun tabi yazdiklarin. saolasin.

• Fiorino

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.