< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 9 Şubat 2017; 11:51:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 9 Şubat 2017; 11:51:23 > |
Ben alırken hevesliyiz ya, koşa koşa gittim bankaya, bir de sıra bekledim o kadar
Gişe memuru: "Önce evraklarınızı yollayacaksınız, Karayollarından size içinde bir kod olan bir mesaj gelecek, o mesajla gelip paranızı yatıracaksınız" dedi. Anladığım kadarı ile evrakları tamam olsa da şartları sağlayamayan, iptal edilecek (eski ehliyetlerin bir kısmı sistemde kayıtlı değil, kimisi uygun olmayan foto gönderiyor, vs vs) başvuruların ödemelerinin yanmaması için böyle bir yöntem izlenmekte. Biraz uzatayım izninizle, işine yarar belki birinin Ben 91'de aldım ehliyeti, sisteme kayıtlı değilmiş, Avcılardaki memur bi yandan kaşınırken yüzüme bile bakmadan değiştirecen ehliyeti, git önce randevu al dedi. Kalabalık falan da değil o saatler... Olldu cınım, o zamanlar Avcılarda 15 gün sonrasına anca randevu Sinirlendim Silivriden aldım, gittim Silivriye, zaten kalabalık da değil, uzattım evrakları memura, aldı, evirdi çevirdi, eski ehliyete baktı bana baktı ve aramızda geçen diyalog "Ben sana bi şey diyem mi gardaş..." "Sakın ehliyeti değiştirme, 1 aya yeni ehliyetler gelecek demeyesin" "Hee, valla ayyenn öyle diyeceem" "Yav benim kart eski, sistemde kayıtlı değil, SRC alacam o yüzden" Kartı evirir çevirir "E ben bunu sisteme gaydederiiin" "Vallah mı? Kaydettikten sonra sağlama alalım GPT'de verir misin?" "GPT'de çıkarırıın, ne var ki?" 2 dakika sonra elimde GPT ve sisteme kayıtlı eski kartla dışarıdaydım. Umarım Sinan memurun (Adı halen aklımda) her dileği olur, Avcılardaki mi? Karıştırmayalım Kısaca evrakları göndermeden önce; Sürücü belgesi, diploma, mernis vb bilgilerinizin hatasız, güncel ve sisteme kayıtlı olduğundan emin olun. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 6 Şubat 2017; 12:51:15 > |
|
|