Şimdi Ara

ÖTV'siz TİCARİ TAKSİ İÇİN ARAÇ TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
15.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz ticari araç sahiplerine ötv indirimli araç satışları başladı.Ticari taksi sahibi olarak bizlerde araçlarımızı yenilemeyi düşünüyoruz,sizlerin araç tavsiyeleri neler olur?Şuan dacia logan mcv kullanıyoruz araçtan çok memnunuz yine durağımızda dacia lodgy ve egea sw bulunmakta.Logan mcv nin indirimli fiyatı 30 bin lodgy 42 bin egea sw 54bin .Özellikle araç tavsiyelerinizde bagajı geniş olan ve yakıtı düşük olan dizel araçları tavsiye ederseniz memnun oluruz.Şimdiden herkese teşekkür ediyoruz.

• Egea sw olabilir veya symbol
  • Egea sw mantıklı gibi.
  • Yizde kaclik bir indirom soz konusu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malumunuz araçların çıplak fiyatlarına önce kdv daha sonra ötv ekleniyor ötv oranlarıda %45,%50 vs diye artıyor.Yani hem aracın çıplak fiyatının ötv si hem de kdv nin ötv si alınıyor kısacası verginin vergiside alınıyor.Açıkçası bizim için ötv indirimi çok iyi bir uygulama süresi 30 haziran 2019 yılında bitiyor ve bir defa yararlanılıp yararlanılan aracı 3 yıl süre ile satamıyorsunuz.Malum bizler için yakıt,sorunsuz araç olması,servis,yedek parça konuları çok önemli özellikle araç tavsiyelerinizi yaparken bunları göz önünde bulundurmanızı ve yine bildiğiniz araçları tavsiye ederseniz bizlere daha yardımcı olmuş olursunuz.
  • Bir taksicinin​ gelip burada tavsiye istemesi çok tuaf bence. Zaten hayatiniz araçların üstünde geçiyor. Sizin isteklerinizi gereksinimlerinizi bizim bilmemiz tuaf olmaz mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egea SW iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taksici olduğuna ve tavsiye isteğine inanamadım. benim babam taksici ve bizde şu anda symbol dizel var daha 1.5 sene önce aldıydık. ve şu anda 300 bin km ye yaklaştı. bunu kendi husisi arabamız yapıp yine symbol alacaz yakında ötv indirimli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksumit

taksici olduğuna ve tavsiye isteğine inanamadım. benim babam taksici ve bizde şu anda symbol dizel var daha 1.5 sene önce aldıydık. ve şu anda 300 bin km ye yaklaştı. bunu kendi husisi arabamız yapıp yine symbol alacaz yakında ötv indirimli.

şu ana kadar herhangi bi arıza masraf çıkardımı acaba,bakımlar dışında masraf açtımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ara çok farklı modeller görüyorum.Ankarada 1 ay içinde bi mercedes c,reno talisman,megane 4 sedan ve yeni honda civic gördüm adamlar ticari taksi yapmış:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksumit

taksici olduğuna ve tavsiye isteğine inanamadım. benim babam taksici ve bizde şu anda symbol dizel var daha 1.5 sene önce aldıydık. ve şu anda 300 bin km ye yaklaştı. bunu kendi husisi arabamız yapıp yine symbol alacaz yakında ötv indirimli.

turbo enjektör değiştimi
    trigier kaç bin km de değişti acaba ?
  • Biz taksicilerin kullandıkları araçlar malum ve birçok kişiyede sorsanız kullandığımız araçlardan memnun değiller buradaki amacım insanların takside görmek istedikleri araçların ne olduğu ve bu araçların kullananlar tarafından yorumları ayrıca bizim taksimiz öyle uçuk km yapmıyor yılda 60-70 bin çivarı onun için daha uzun ömürlü araçlarda tarafımızdan tercih edilebilir.Yoksa yukarıda saydığım araçların ve symbol un ne olduğunu gayet iyi biliyorum
  • Mercedes E350 4MATIC Wagon

.

.

.

Demek isterdim gönül ama sadece bu iki araç arasında Egea SW kesinlikle tercih ederdim. Avrupai bir araç ve Lodgy'den daha kaliteli. Biraz da SW araç sevgisi var tabi
  • Egea Sw iyi olur bence
  • Madem hazirana kadar vaktin var Ve senede 60-70.000 km yapiyosun az daha bekle megan sport tourer al.

Beklemem dersen reno kadjar touch da öneririm
  • Ötv indiriminden sonra taksiler normal orta gelirli vatandaşın arabasından daha lüks oldu.Patlat bir C200d Sw
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    Triger 120 binde değişti şimdi 280 küsur binde. Debriyaj baskı balatasi 140 binde değişti başka işe ön takım arıza verdi bi kaç kere. Bunlardan başka sıkıntı olmadı çok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dacia logan yada symbol daha mantikli parca konusunda iyi araclar bunlar bisi olunca cek macunu devam et.

dci de az yakar.

taksici adamin sormasida tuhaf bence bizim ona sormamiz lazim.
  • Bizim malatyada talisman ve a4 almışlar. Ikiside çok şekil duruyor.
  • Egea ya taksimetre takılamiyor, sorun oluyormus. Şoföre verilecekse accent blue almak mantıklı. Eğer plaka sahibi çıkacaksa corolla, elantra olabilir. Kayınpeder accent blue aldı, araba 4000 km ye gelmiş bile. LPG taktırdı, şoför calisiyor, bir sıkıntısı yok. Önceki arac focustu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.