Şimdi Ara

Ticari araç aile aracı olmaz saçmalığı!!! DİKKAT!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
13.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamlar tüm forum okur yazarlarımıza

Son günlerde gözlemlediğim kadarıyla ticari araçlara kötü yaklaşım , apaçi aracı yaklaşımı mevcut .

İşi olan alır ticariyi kullanırmış ama özel işi için kullanamazmış!!! Peh gülerim ben buna

Bu ticarilerle hız yapıyorlarmış , yollarda tehlike saçıyormuş vs vs say say bitmez

ÖTV düşükmüşte herkes alıyormuş , peki bu saçmalığa siz ne diyorsunuz ?

edit:

Sizce trafikte tehdit mi ? Sorun yaşadınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kazandibi -- 15 Eylül 2012; 15:03:56 >

• Onlara ne anlatırsak anlatalım yine diyecekler. Boşuna yorulma başkasına laf anlatmaya
  • Değerlenir buralar

Açık kasa ford transitle sorun yaşadım ama gerekli dersi verdim
    Az kalsın bariyere giriyordu gerizekalı.
  • %90 nı tehlıke sacıyor.
    cok rahat araclar ama sadece kullanıcı profılı yuzunden almadım dıyebılırım zamanında...
  • Tabi ki ticari hem sürüş güvenliği hem de konforu açısından binek araçlar gibi değil. Kalabalık aileler için station ya da mpv ler tercih edilmeli.
  • Araçlar neden ticari-binek-spor-superspor gibi siniflandirilmis hic dusundunuz mu? Adı üstünde , ticari. Demek ki ticari islerde kullanilmak uzere tasarlanmis , otobanda 140 yapmak veya ailece piknige gitmek icin degil. Aile arabasi istiyorsan mpv veya station alirsin pasa pasa hem daha konforlu hem de daha guvenli gidersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim şimdi dayımlarda caddy-kangoo-connect var ve hepsi aile aracı olarak kullanıyor hatta kangoo'yu aşırı modifiye etmişlerdi ve gayet şıktı ama yollarda apaçilik vs. yapmazlar. zaten kaç yaşında adamlar.

ama şimdi söyle düşünürsek SW araçlar ülkemizde tutulmuyor, alıp satmak zor ve piyasa değeri düşük caddy,kangoo,connect gibi araçlar çabuk alıp satılıyor ve vergisi düşük bence gayet iyi bir seçim aileler için kim ne derse desin bu gerçek degişmeyecektir.

bu aile'ye mercedes çitan eklenicek birde onla fena karışıcak ortalık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Tabi ki ticari hem sürüş güvenliği hem de konforu açısından binek araçlar gibi değil. Kalabalık aileler için station ya da mpv ler tercih edilmeli.

Hocam neredeyse aynı şeyi yazmistim ama 44 saniye farkla kacirdim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apaçi yaklaşımını ben başlattım haksız değilim dün yaşadığım olaydan sonra

Dün akşam basın ekspres yolunda bir tane OPEL marka eski kasa ticari araba terör estirdi buna gözümle şahit oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 15 Eylül 2012; 15:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Apaçi yaklaşımını ben başlattım haksız değilim dün yaşadığım olaydan sonra

Dün akşam basın ekspres yolunda bir tane OPEL marka eski kasa ticari araba terör estirdi buna gözümle şahit oldum

Pek çok otomobilde terör estiriyor napalım hepsini birinden ötürü apaçimi diyelim ?
  •  Ticari araç aile aracı olmaz saçmalığı!!! DİKKAT!!

Böyle araçlar caddelerde dolaştığı sürece aile aracı olamazlar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

Pek çok otomobilde terör estiriyor napalım hepsini birinden ötürü apaçimi diyelim ?

Genelde bunu yapanlar KUŞ serisi hariç

Ticari araba kullanıcıları Azcık alçaltalım 18 inç lastik takalım uçalım mantığında çoğu insan

• quote:

quote:

quote:

Ticari araba kullanıcıları Azcık alçaltalım 18 inç lastik takalım uçalım mantığında çoğu insan

Çoğu derken 3-5 tane görürsün nasıl genelleme yaparsın ?

18 inçli kaç FİORİNO DOBLO KANGO gördün ?

Okuyanda sanacak ticarilerin %90 ı böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA&ESES

Onlara ne anlatırsak anlatalım yine diyecekler. Boşuna yorulma başkasına laf anlatmaya

Bilinçli sizler gibi kullanıcıları bile herkes gibi aynı kategoriye ekliyorlar Yok çoğu 18 inçliymiş vs
  • Ticari araç derken mesela ben Fiorina ile Caddyi karşılaştırırım. Caddy hem ticari he aile arabası gibi gelir ama fiorine öyle değil. Çünkü arka koltukta fiorinada hiç rahat edemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: formex

Ticari araç derken mesela ben Fiorina ile Caddyi karşılaştırırım. Caddy hem ticari he aile arabası gibi gelir ama fiorine öyle değil. Çünkü arka koltukta fiorinada hiç rahat edemiyorum..

Arkası sekiyor , yüksekte ama öyle sıkıcı değil gayet rahat saatlerce gidilir.

Zaten maddi durumu yüksek olsa bu araçları almaz alan kişiler.

Apaçi gibi takılan diye tabir edilen kişileri savunmuyorum aksine bende hoşlanmam lakin tüm ticariciler öyle değil!!
  • Aile aracı olmaz diyenlerin neden dediklerini iyice bir araştırın sonra tekrar görüşelim.Mesele yalnızca apaçilik mevzusu değil.Kaldı ki bu arabalarla o apaçilik yapanların da araba ticari olduğu için değil şirket aracı olduğu için yaptığını gayet iyi biliyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çoğu derken 3-5 tane görürsün nasıl genelleme yaparsın ?

18 inçli kaç FİORİNO DOBLO KANGO gördün ?

Okuyanda sanacak ticarilerin %90 ı böyle

Amacin benimle polemikmi bu konu ile ilgili bir yere varmakmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: R-34

Böyle araçlar caddelerde dolaştığı sürece aile aracı olamazlar bence

otomobiller bunu yapınca sorun olmuyorda panelvan yapınca mı sorun oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Aile aracı olmaz diyenlerin neden dediklerini iyice bir araştırın sonra tekrar görüşelim.Mesele yalnızca apaçilik mevzusu değil.Kaldı ki bu arabalarla o apaçilik yapanların da araba ticari olduğu için değil şirket aracı olduğu için yaptığını gayet iyi biliyoruz.

Trafiği tehdit ederek kullanan kişier bahsettiğin gibi kendi aracı değil iş araçları .

Ayrıca burda 3-5 kişi modifiye edilmiş foto göndermiş adamın zevki yapar bende yakıştırmam ama yapan yapar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.