Selam arkadaşlar, oturduğum yerde kablolu internet altyapı problemi yaşadığım için Türk Telekom dan data sim kart alarak sim kart destekli TP Link archer mr600 model router'da kullanıyorum.
Bunun dışında telefonumda kullandığım sim kart da Türk telefoma ait. Telefondan hız testi yaptığımda 100mb hızları görürken router ın sağladığı ağa bağlanıp hız testi yaptığımda 10mb i zor görüyorum. İşin garip tarafı router a taktığım data sim kartını telefonuma taktığımda 100mb hızları görebiliyorum. Demem o ki router hız düşürüyor. Router cat6 eth kablo ile pc başladığımda da hız düşük yani sadece kablosuzda değil kablolu bağlantıda da durum aynı. Router in hız düşürme durumunu nasıl aşabilirim ? Bana bu konuda deneyim sahibi ya da bir fikri olan arkadaşlar destek olabilir misiniz
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta da belirttiğim üzere bir kasa toplamak istiyorum, 50.000,00 tl'ye başlıkta belirttiğim uyumlu ve en iyi verimi alabileceğim ve rahatlıkla bana istediğim oyunu oynatacak bir sistem toplamak istiyorum. Diğer harici ve dahili donanımları bu paranın dışında düşünerek (ekran kartı NVİDİA olması önceliğim) önerilerinizi paylaşmanız benim için önemli.
Yardımcı olursanız sevinirim
Klasik Gitar Tel Önerisi - Yardım ?!?
|
Video Baştan Başlama Sorunu ( YARDIM )
|
|
/// ÇÖZÜLDÜ /// Şarj Su Gibi Gidiyor...
|
LG G2 YARIM SAATTE %100 ŞARJ BİTİYOR
|
|
|
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 267
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.135 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar