RDR 2 ROCKSTAR LAUNCHER GİREMİYORUM
Selam. Oyunu Steam üzerinden satın aldım. Kısa bir sure oynadım. Yakın zamanda format sonrası tekrar kurduğumda su şekilde bir hata alıyorum. Rockstar hesabımda RDR 2'yi göremiyorum fakat GTA 5 de sorunum yok. GTA 5 Epic Games üzerinden alınma olmasına rağmen. Yani RDR 2'ye giriş yapmaya çalıştığımda Rockstar Launcher otomatik başlıyor fakat aşağıdaki uyarıyı veriyor.
Uyarıda yazan. Xyz ile biten bir mail benim bile değil.
Ne yapmam lazım yârdim bekliyorum.
Asus Armoury Crate Ve ICUE Ram Cakismasi
Anakart: Asus Z490 Maximus Forrmula XII
Ram : Corsair Vengeance RGB PRO 4*8GB 3600MHz
Islemci: Intel I7 10700K
Ekran Karti : Asus ROG RTX 2080S
- ICUE ile Asus un bu programı çakışıyor.
- ICUE Asus Plugin i de yükledim.
- Ram aydınlatmaları duruyor ICUE ve Armour Creta üzerinden hiçbir şey yapamıyorum.
- Yeniden başlatınca düzelebiliyor.
- Armoury Crate üzerinden bu şekilde kapatsam bile çakışıyor.
Yardımlarınızı Bekliyorum Hepsini parçalamak üzereyim..
Corsair RAM PUBG Mobil Sorunu
Selamlar sistemim kisaca soyle
Intel I7 10700K
Asus Maximus XII Formula
Asus ROG RTX 2080S
Corsair Vengeance PRO RGB 4*8GB
Pubg Mobil i Gameloop uzerinden oynuyorum.
Emilator uzerinden oyunu acarken Ram Aydinlatmasinda bi anlik takilma oluyor devam ediyor
Ama bazen aydinlatma yakilip kaliyor. (Pc nin calismasinda herhangi bir sorun yok ram calisiyor ama RGB bug da kaliyor)
Bu haldeyken Corsair ICUE den kontrol ettigimde ram ile ilgili Resimdeki gibi uyari veriyor
Emilator ayarlarim asagidaki gibi
Bu durumda yeniden baslatinca Ram Hatasi aliyorum
Kapatip acinca normal sistem aciliyor.
Bu sorunu cozmek icin yardimlarinizi bekliyorum
Corsair Ram PUBG Mobil Sorunu
Sistemimde Corsair Vengeance RBG Pro 4*8GB kullaniyorum.
Anakart Asus Maximus XII Formula
Gameloop uzerinden PUBG Mobil oynarken bazen ramlerin aydinlatmasi donuyor ama sistmein calismasinda bir sorun yok.
Sonrasinda kontrol ettigimde resimdeki gibi ICUE den Ramlerin aydinlatmasinin hatasini aliyorum.
Bazende bu durumda sistemi yeniden baslattigimda 'memory detected' hatasi aliyorum.
Sorunun cozumu icin yardimlarinizi bekliyorum
Asus Driver Setup Dosyalari Yuklenmiyor
Selamlar. Asus Z490 Maximus Formula anakart kullaniyorum. Driverleri asus un sitesi uzerinden indirdim. Fakat Wi-Fi, ethernet, vs gibi donanimlarin driver dosyasindaki setup a tikladigimda herhangi birsey olmuyor. Yukleme baslamiyor. Yonetici olarak acayim dedim onda da olmuyor. Nasil bu setup dosyalarini kurabilirim yardimlarinizi bekliyorum
BIOS Suresi Normal mi?
Intel I7 10700K
MSİ MEG Z490 UNİFY
Corsair Vengeance RGB PRO 4*8GB 3600MHz
Asus ROG RTX 2080S
Samsung 970 Evo Plus NVMe M.2 ssd 250GB
Samsung 850 Evo 120GB SSd -
2* 1TB WD Hdd -
Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB Led Fanlı 240mm İşlemci Sıvı Soğutma
Sistemim bu sekilde. Widows NWMe ssd ye kurulu
Fakat Bios Surem 17 Saniye
Sanki bu sistemin daha hizli acilmasi gerekiyor degil mi?
ya da bu yavasligi nasil duzeltebilirim?
MSI MEG Z490 UNIFY BIOS KASIYOR
Selamlar baslikta belirttigim gibi MSI MEG Z490 UNIFY anakrtimin biosuna girdirimde fare cok kasiyor. Sanki islemci %100 deymis gibi asiri derece de kasarak hareket ediyor. Klavyeden menu gecislerinde de ayni takilma kasilma mevcut.
Bios guncelledim ayni
Bios alt surume gecirdim ayni
Ama anakrti ilk aldigim zamanlarda boyle bir sorunum yoktu.
Onerilerinizi bekliyorum
G.SKİLL Ram RGB Uyumsuzluğu
Selamlar. Sistemim
MSİ Z490 UNİFY anakartimda G.Skill Trident Z Dual ram kullaniyorum. İki part takili anakart uzerinde ama bi ram in rgb si surekli digerlerinden zamanlama olarak efektrlerde onde gidiyor. Rgb aydinlatma ayarlarini Msi Dragob ile kontrol ediyorum. Nasil duzeltebilirim ?
|
Youtube ses goruntu senkron sorunu
Meslek: Zihinsel Engelliler Öğretmeni
İlgi Alanları: Teknoloji - Otomotiv
Intel I7 10700K - Asus Maximus Formula Z490 - Corsair Vengeance RGB PRO 4*8GB 3600MHz - Asus ROG RTX 2080S - Samsung 970 Evo Plus NVMe M.2 ssd 250GB -Samsung 850 Evo 120GB SSd - 2* 1TB WD Hdd - Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB Led Fanlı 240mm İşlemci Sıvı Soğutma - Asus PB287Q 28" 1ms - Logitech G19 - Logitech 300s - Logitech z506 |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 180
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.465 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware