Şimdi Ara

Asus Driver Setup Dosyalari Yuklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Asus Z490 Maximus Formula anakart kullaniyorum. Driverleri asus un sitesi uzerinden indirdim. Fakat Wi-Fi, ethernet, vs gibi donanimlarin driver dosyasindaki setup a tikladigimda herhangi birsey olmuyor. Yukleme baslamiyor. Yonetici olarak acayim dedim onda da olmuyor. Nasil bu setup dosyalarini kurabilirim yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lan driver ve wifi intel olduğu için bunu kur otomatik kuracak

Intel® Driver & Support Assistant

• Sadece onlar degil ki digerlerinin de kurulumunu baslatmiyor. Drivera entegre yardimci programlar ve kullanim arayuzleri de olmamis oluyor oyle. Sorunum bu dosyalari nasil calistiririm?

• I223TTIN kullanıcısına yanıt

herhangi bir setup dosyası tıkladığında kuruyor mu mesela winrar kurabiliyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 11 Ekim 2021; 11:0:19 >
  • Evet evet asusun driver setuplari haric herseyi setup i sorunsuz kurabiliyrm

• Merhaba,

İndirip yüklemeye çalıştığınız Driver linkini bizimle paylaşırsanız belki yardımcı olabiliriz?

İyi günler.

• Merhaba @I223TTIN

İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyayı açmadan önce sağ klik-özellikler-engellemeyi kaldır seçeneğinin önündeki kutucuğu onaylayıp uygula dedikten sonra, sıkıştırılmış dosya içeriğini çıkartın.

Daha sonra kurmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soqo -- 11 Ekim 2021; 19:59:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus Driver Setup Dosyalari Yuklenmiyorrog.asus.com
    ROG MAXIMUS XII FORMULA | ROG Maximus | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
    https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-maximus/rog-maximus-xii-formula-model/helpdesk_download

Ornegin buradaki lan driver i

• soqo kullanıcısına yanıt

İndirdigim rar dosyalari engellemesi yok ki

• I223TTIN kullanıcısına yanıt

Merhaba @I223TTIN

Aşağıda bir örnek resim ekledim. Orada yazan "engellemeyi kaldır" bölümü sizde var mı?

Asus Driver Setup Dosyalari Yuklenmiyor
  • yok hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.