Selamlar. Asus Z490 Maximus Formula anakart kullaniyorum. Driverleri asus un sitesi uzerinden indirdim. Fakat Wi-Fi, ethernet, vs gibi donanimlarin driver dosyasindaki setup a tikladigimda herhangi birsey olmuyor. Yukleme baslamiyor. Yonetici olarak acayim dedim onda da olmuyor. Nasil bu setup dosyalarini kurabilirim yardimlarinizi bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus Driver Setup Dosyalari Yuklenmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
Sadece onlar degil ki digerlerinin de kurulumunu baslatmiyor. Drivera entegre yardimci programlar ve kullanim arayuzleri de olmamis oluyor oyle. Sorunum bu dosyalari nasil calistiririm?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herhangi bir setup dosyası tıkladığında kuruyor mu mesela winrar kurabiliyor musun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 11 Ekim 2021; 11:0:19 > -
Evet evet asusun driver setuplari haric herseyi setup i sorunsuz kurabiliyrm
Merhaba,
İndirip yüklemeye çalıştığınız Driver linkini bizimle paylaşırsanız belki yardımcı olabiliriz?
İyi günler.
-
Merhaba @I223TTIN
İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyayı açmadan önce sağ klik-özellikler-engellemeyi kaldır seçeneğinin önündeki kutucuğu onaylayıp uygula dedikten sonra, sıkıştırılmış dosya içeriğini çıkartın.
Daha sonra kurmayı deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soqo -- 11 Ekim 2021; 19:59:39 > -
rog.asus.comROG MAXIMUS XII FORMULA | ROG Maximus | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiyehttps://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-maximus/rog-maximus-xii-formula-model/helpdesk_download
Ornegin buradaki lan driver i
-
İndirdigim rar dosyalari engellemesi yok ki
Merhaba @I223TTIN
Aşağıda bir örnek resim ekledim. Orada yazan "engellemeyi kaldır" bölümü sizde var mı?
-
yok hocam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- casper format tuşu
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- geçerli bir win32 uygulaması değil
- yüksek güçlü usb cihazı takıldı sorunu
- marmara transfer
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- video boyutu küçültme
- internet hızlandırıcı
- windows ekran görüntüsü alma
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X