Şimdi Ara

Proğramsiz Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha öncelerinden de gördüğümden dolayı baya bi driver sıkıntısı yaşayan forumdaş arkadaşlar var.Bilen arkadaşlar vardır elbet.Bilmeyenler için bi anlatım yapacağım inşallah faydam dokunur,yararlı olurum

Şimdi arkadaşlar driver kurulumumuzu bir proğram yardımıyla yapmayacağız.(Driver genius vs vs..)
    Bir site üzerinden sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Adım 1-) Öncelikle Bilgisayarıma sağ tıklayıp,Aygıt yöneticisine giriyoruz.
    https://store.donanimhaber.com/19/2f/e2/192fe25ba9d0b91e3e0083e6aaacde22.png

Adım 2-) Daha sonra burada yüklü olmayan driver sürücülerinizin üstünde sarı küçük bi ibare bulunacatır arkadaşlar.

Adım 3-) Bu sarı ibare bulunan sürücülere sağ tık yapıyoruz.(Benim driverler tam olduğu için rastgele bi sürücü seçiyorum.) Sağ tık yaptıktan sonra özellikler'e tıklıyoruz.
    https://store.donanimhaber.com/ee/f8/5f/eef85f1e551d2b43645006e39b4f91e1.png

Adım 4-) Daha sonra, Ayrıntılar sekmesinden donanım kimliğini seçiyoruz.
    https://store.donanimhaber.com/ef/0c/98/ef0c98564d4091b0d919dc44e046450d.png

Adım 5-) Daha sonra arkadaşlar orada kimlikler çıkacaktır. En üsttekini Ctrl + C yapıp kopyalıyoruz.
    https://store.donanimhaber.com/f0/29/70/f02970933e1127f917564e1e708b7a62.png

Adım 6-) ''http://devid.info/'' Adresinden Üstte aygıt kimliği yazan yere tıklayıp Ctrl+V yapıp yapıştırıyoruz.
    https://store.donanimhaber.com/e4/d7/46/e4d746daa273517c54c15afcbf09b2ae.png

Daha sonra oradan sisteminize uygun olan driver kurulum dosyasını indirebilirsiniz arkadaşlar.'' Driver not found'' diye bi uyarı alırsanız,diğer donanım kimliklerini deneyiniz. Mutlaka çıkıcaktır.

Sıkıntı olduğundan fotoğrafları direk atamadım kusurumu mazur görün.

Umarım size,yapamayan arkadaşlara bi nebzede faydam dokunmuştur. Sorununuz sıkıntınız olursa, Alta yazabilirsiniz. İmkanım olduğu kadarıyla cevaplamaya çalışacağım.

Teşekkürler
     Proğramsiz Driver Proğramsiz Driver Proğramsiz Driver Proğramsiz Driver Proğramsiz Driver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Stark -- 11 Temmuz 2014; 16:19:09 >

• Up. Faydalı konu eyvallah bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam.Sekmelere kaydediniz er,geç yardımı dokunur
  • Hocam iyi hoş olmuşta :) Driver programları zaten otomatık kurmuyormuydu ?

• Bravo.qwertuu kullanıcısına yanıt
    Hocam driver cdsini kaybeden veya proğramla uğraşmak istemeyenler için kısa ve sade anlaşılır bi anlatım yapmaya çalıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer1998

Hocam driver cdsini kaybeden veya proğramla uğraşmak istemeyenler için kısa ve sade anlaşılır bi anlatım yapmaya çalıştım

Est :) Anlatım güzel düşünce güzel ve başarılı ellerinize saglık :) Her format sonrası ben programi d diskinden acıyorum o driverleri buluyor sonra internetten otomatık ındırıyor :) Ama driver programını kurarken başka programlarda iniyor. Bunarı bul sil uzun sürüyor. Sizin yaptıgın yol bunlarla ugrasmak istemeyenler için ideal :) Teşekkürler :)

• Elinize sağlık. Yanlız ben olsam o kadar uğraşacağima donanımın adını Google'da aratin bulurum.veya donanımını kendi sitesine gidip en sağlıklı driverini indirip kurarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çok teşekkürler hocam
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.O zaman bi kaç kere denedim ama sağlıklı sonuca varamadığım durumlar oldu.Bunlarla uğraşmak istemeyenler için uzun geniş bi anlatım yapmaya çalıştım elimden geldiğince,pratiğe dökünce fazla sürmüyor.Tekrardan saolun
  • quote:

Çok teşekkürler hocam

Hocam win 7 win 8 ler otomatık driver kuruyor diye biliyorum dogru degilmi ?

Hocam o format attığınız dosyaların içine entegre edilmiş olması gerek.
    Sadece format atıp bırakırsanız driver kurulumu gerçekleşmeyecektir
  • quote:

Hocam o format attığınız dosyaların içine entegre edilmiş olması gerek.
    Sadece format atıp bırakırsanız driver kurulumu gerçekleşmeyecektir

Mesaj atıcaktım profil görüntülenemiyor dedi :) Mesaj atarmısınız bir sorum olacak

• O adrese girebilmemiz için ethernet driverinin yüklü olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsessive* -- 15 Mayıs 2014; 22:24:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Obsessive* kullanıcısına yanıt
    İnşallah yararı dokunur hocam.
  • Hocam, siz bir emek harcayıp insanlara faydalı bir iş çıkarmışsınız. Ancak inanın kendi sitesinden indirip kurmak en sağlıklı sı.tabi sizinde dediğiniz gibi, belki kendi sitesinden indirilmeyen yada bulunmayan driverler bu şekil daha rahat bulunan bilir.

• er36po kullanıcısına yanıt
    İşte tam bunu anlatmaya çalışmıştım hocam.Fikirlerime tercüman oldunuz.Teşekkürler.
  • Klavyem çalışmıyor dediklerinizi yaptım ancak uygun driver bulamadım başka bir yol var mı acaba?

Proğramsiz Driver
  • BANA Bİ ULAŞIRMISIN

• Driver güncelleyen prog. kullanmayanlar veya sürücüleri bulmakta zorlananlar için güzel bir çalışma olmuş.

Sadece bilginiz olsun diye söylüyorum, yakın zamanda driver booster programıyla güncelleme yapmıştım. usb wifi ve usb bluetooth aygıtlarını bu prog. güncelledi. Sitedeki versiyonla, benim sistemdeki versiyonu karşılaştırdığımda; sitedeki sürücü versiyonu daha eski görünüyor bilginiz olsun... Teşekkürler. Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Asil ben tesekkur ederim görüşlerinizi icin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.