elinde kodu olan ulasabilirse sevinirim 700TL kod ariyorum
Merhabalar
Olayin ozeti;
Aliexpress`den 350$`lik bir kablosuz supurge aldim. Fransa`dan kargo secenegini secerek siparis gectim. Aliexpress`e guvendigim icin saticiyi incelemeyip, yorumlarini okumama gibi bir hata yaptim, gelmesse zaten dispute acip iade alirim inanciyla.
Satici urunu kargoladi, Fransa`dan degil, Cin`den takip numarasi geldi ve bir sure sonra teslim edildi olarak isaretlendi.
PTT`yi aradim, benim urunu almadigimi, adresime her hangi bir not gelmedigini soyledim, subeye gelip dilekce vermemi istediler, dilekce verdim, bana kargonun baska birine teslim edildigine dair bir yazi verdiler.
Aliexpress`e dispute actim, urunu almadim diye, kanit istediler. PTT`den aldigim yaziyi yukledim, yeterli kanit yoktur diye parami saticiya aktardilar.
Online chat`e baglanip karara itiraz (appeal) ettim, iki gun sonra bu karara da red cevabi geldi.
Suanda kredi karti icin harcama itirazi yaptim ve bekliyorum. PTT`yi arayip hirsizlik kaydi olusturdum. Konu hakkinda baska ne yapabilirim?
Aliexpress`e sundugum kanitlar su sekildeydi:
1- Satici benimle hic bir sekilde konusmuyor, okunmadi olarak gozukuyor. Satici butun urunlerini kaldirmis satilik urunu yok suanda.
2- Saticinin Pozitive Feedbacki 17%, butun yorumlar negatif ve 1 yildiz, yorumlarda urunlerin gelmedigi ve fake shipment oldugunun ekran goruntuleri
3- Kargonun benim sectigim Fransa uzerinden degil Cin`den yola cikmasi
4- Kargonun 600 gram agirliginda bir mektup olarak gelmesi, koli ve 10kg bir supurge olmadigi
5- Kargonun baska isime ve tc numarasina teslim edildigi yazisi (hangi adrese teslim edildigi bilgisini paylasmadi PTT)
Yuklenen Kanitlar:
Laptop kapanmiyor, Driver Power State Failure
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 2.793 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El