Merhaba evimde 5 yıldır kullandığım modem aşağıdakidir. TTNET 50 MB hızında internet sağlayıcım var. Acaba modemi değiştirsem faydası olurmu ? Modem tavsiyesi varmı ?
LENOVO IDEAPAD S145 15 API DONMA SORUNU
Yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım laptop bilgisayarim donmaya başladı. Bazen açılırken fan sesi geliyor ancak ekrana görüntü gelmiyor. Bazen açılıyor ama 5 dakika sonra hiçbir işlem yapmasam bile kendi kendine ekran kararıyor bazen de açıldıktan sonra kendi kendine donuyor. Mavi çizgili veya piksel piksel görüntüler çıkıyor. Bilgisayar servise gitti geldi. Serviste format atıldı driverlar yeniden yüklendi. Servisten gelince ben de reset yaptım ve yeniden Windows kurdum. Ama yinede sorun çözülmedi . Ekran resmini atıyorum. Acaba sorun donanımsal mi. Ram lerde sorun olabilirmi. Ekran kartının driverini devre dışı bıraktım sorun yine çözülmedi. Yoksa sorun ekran kartında olabilirmi. Soğutucu da kullanıyorum. Oyun felan çok oynamiyiruz.
TÜRK TELEKOM YENİ ABONELİK
BULUNDUĞUM BİNADA HAT DEĞETLERİ YUKARIDAKİ GİBİDİR. TÜRK TELEKOMUN 100 MBPS HIZINDAKİ PAKETİNİ ALSAM 100 MBPS HIZ ALABİLİRMİYİM. ASLTYAPI SORGULAMA YUKARIDAKİ GİBİ DİYOR.
TTNET YENİ ABONELİK
İYİ GÜNLER. 26 EKİMDE YANİ YARIN 16 MB HIZINDAKİ VDSL İNTERNET TAHAHHÜTÜM DOLUYOR. BEN ANONELİĞİMİ KAPATTIRSAM EŞİM ÜZERİNDEN YENİDEN AYNI ADRES İÇİN MÜRECAAT ETSEM OLUYORMU ACABA. ....ÇÜNKÜ MEVCUT ABONELER İÇİN 50 MBİT HIZINDA VDSL İNTERNET 124 TL. ANCAK YENİ UYELER İÇİN 50BİT İNTERNET ÜCRETİ 110 TL. .AYNI ADRESTE EŞİM ÜZERİNDEN İNTERNET ALABİLİRMİYİM. BUNUN CEZASI OLURMU..
TÜRK TELEKOM TAHHAÜT BİTİYOR
26 Ekimde 16 MB olan internet tahahhütüm doluyor. Apartmanda fiber internet yok. VDSL var. Kablolu tv kutusu apartmanda var. Acaba 50 MB Kablolu tv nin sınırsız paketini mi alsam yoksa aşağıda yazılı olan Türk telekomun 50 MB paketinimi alsam. Hangisi iyidir. Çocuk bazen online oyun oynuyorç Ping değeri düşük olmasını istiyor. Ben pek anlamam...
|
LD 47LA660S Mİ, SAMSUNG 46F6800 MÜ ?
|
SAMSUNG 40D550 Mİ 42LK450 Mİ
HYUNDAİ CİLER MUTLAKA İZLEYİN...
|
rodeon x1600 pro ekran kartı
|
AMD ATHLON 64 X2 3800+CPU/ASUS M2NPV ANAKART/SAPPHİRE 256MB ATI X1600 PRO VGA/2*512 DDR2 DUAL RAM/NEC 3551A DWDRW/SAMSUNG 740N LCD |
İnsan bu, su misali, kıvrım kıvrım akar ya; Bir yanda akan benim, öbür yanda Sakarya. Su iner yokuşlardan, hep basamak basamak; Benimse alın yazım, yokuşlarda susamak.[/ b] |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 135
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 3.932 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar