Şimdi Ara

LD 47LA660S Mİ, SAMSUNG 46F6800 MÜ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum taksit kapmanyası sona ermeden tv almak istiyorum. iki tv arasında kaldım.. elektronik mağazasında ikisinede baktım görüntü canlılığı olarak samsung daha iyi gibi. lg nin paneli sanki daha kalitesizmiş gibi duruyor. samsungun f6800 modeli tasarım ödüllüymüş. sizce hangisi saha iyidir. ?

• sakaryavib kullanıcısına yanıt
    hiç biri değil bence biraz daha zorla samsung f7000 yada lg 860 ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

hiç biri değil bence biraz daha zorla samsung f7000 yada lg 860 ....

Genelde tv izlemek bazen film olur... 46f6800 ile 46f7000 arasında 900 tl fark var değermi ? 46f6800 2599 tl 46f7000 3499 tl ?
    ya kafanı karıştırıcam ama sharp 50 inc fiyatıda güzel bu tv yi bir incele kardeş bu fiyata değer bence.

ama mağazada mutlaka aklındaki tv lerle kıyasla kardeş..

http://www.teknosa.com/urunler/119961411/sharp-lc50le752v-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv-an3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanjan -- 12 Ocak 2014; 0:01:09 >
  • quote:

ya kafanı karıştırıcam ama sharp 50 inc fiyatıda güzel bu tv yi bir incele kardeş bu fiyata değer bence.

ama mağazada mutlaka aklındaki tv lerle kıyasla kardeş..

http://www.teknosa.com/urunler/119961411/sharp-lc50le752v-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv-an3

Teşekkür ederim ... ama orjınal japon olmadığını 50 hz olduğunu soluk görüntü yavaş smart gibi sorunlar olduğunu söylüyorlar ....

bence mağazada mutlaka aklındaki tv lerle kıyasla ondan sonra karar ver 4k lara oledler bile kusur buluyorlar...
  • quote:

bence mağazada mutlaka aklındaki tv lerle kıyasla ondan sonra karar ver 4k lara oledler bile kusur buluyorlar...

Eyvallah teşekkürler.. bencede en doğrusu mağazada inceleyıp görerek karar vermek böyle bilgisayar başında olmuyor... iyi geceler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lg de dts ve altyazı desteği konusunda sıkıntılarından bahsediyolar. doğru mudur arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muraska

lg de dts ve altyazı desteği konusunda sıkıntılarından bahsediyolar. doğru mudur arkadaşlar ?

o sorunları bilmiyorum ama mağazada inceleyince gerçekten iki tv arasında malzeme olarakta kalite farkı var gibi. örneğin lg nin paneline yanlardan hafif bastırılınca sanki yerinden çıkacakmış gibi samsung ise kenarlardan daha sağlam duruyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.