Bluetooth kulaklığımı bilgisayarıma bağlıyorum, sorunsuz şekilde çalışıyor. Fakat telefonuma bağladıktan sonra tekrar bilgisayara bağlamak istediğimde eşlenmiş gözüküyor fakat bağlanmıyor. Eşleşmeyi kaldırıp kulaklığı yeniden bağladığımda çalışıyor. Her seferinde tekrar kaldırıp tekrar bağlamak istemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?
Çalışma masasının lambası kaç watt olmalı?
Soru açık ve net, siz de eğer masanızda çalışma lambası kullanıyor iseniz ne kadarlık bir ampul kullanıyorsunuz? Kullandığınız lambadan memnun iseniz bana da tavsiye eder misiniz?
Superonline İptal, Modem İadesi Hakkında
Arkadaşlar merhaba. 3 yıldır Superonline kullanıyorum, taahhüttüm 10 gün sonra sona eriyor. Taahhüttüm bitince D Smart'a geçiş yapmayı düşünüyorum. D Smart müşteri temsilcisiyle görüştüğümde D Smart aboneliği başlattığımda Superonline kendi kendine iptal olur diye bir yanıt aldım fakat doğruluğundan emin olamadım sizlere de danışıyorum bu sebepten ötürü. Gerçekten iptal olur mu? Superonline için ayrıyeten dilekçe vermeme gerek kalmaz mı? Sürecin böyle olduğunu varsayarak Superonline'ın modemini iade etmemeyi D Smart'tan da modem talep etmemeyi düşündüm. Böylelikle modem iade etmekle de uğraşmamayı planlıyorum. Superonline'ın modemine vereceğim paranın ne kadar olacağını bilmiyorum fakat 250 tl civarı olursa D Smart'tan alacağım modem parasını dengeliyor. Sizin başınıza da böyle olaylar geldi mi? Modem için ne kadar ücret istediler? Bu konudaki tüm tecrübelerinizi dinlemek isterim.
Filmlerin izleyici kitlesi nereden öğrenilir?
Kardeşimle film izlemek istiyorum, ama filmin izleyici kitlesine göre film seçmek istiyorum, var mıdır bildiğiniz filmlerin izleyici kitlesini gösteren site, uygulama vs.
Kalimba markası önerileriniz neler?
|
|
Dıgıturk Kanal Ekleme Eutelsat
|
TV Basınca acılmıyor
|
İTÜ Bilgisayarın Kontenjan Arttırması
|
Klasörler açılmıyor
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 216
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.308 (Bu ay: 142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 118 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol