Şimdi Ara

Superonline İptal, Modem İadesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 3 yıldır Superonline kullanıyorum, taahhüttüm 10 gün sonra sona eriyor. Taahhüttüm bitince D Smart'a geçiş yapmayı düşünüyorum. D Smart müşteri temsilcisiyle görüştüğümde D Smart aboneliği başlattığımda Superonline kendi kendine iptal olur diye bir yanıt aldım fakat doğruluğundan emin olamadım sizlere de danışıyorum bu sebepten ötürü. Gerçekten iptal olur mu? Superonline için ayrıyeten dilekçe vermeme gerek kalmaz mı? Sürecin böyle olduğunu varsayarak Superonline'ın modemini iade etmemeyi D Smart'tan da modem talep etmemeyi düşündüm. Böylelikle modem iade etmekle de uğraşmamayı planlıyorum. Superonline'ın modemine vereceğim paranın ne kadar olacağını bilmiyorum fakat 250 tl civarı olursa D Smart'tan alacağım modem parasını dengeliyor. Sizin başınıza da böyle olaylar geldi mi? Modem için ne kadar ücret istediler? Bu konudaki tüm tecrübelerinizi dinlemek isterim.  

• Merhaba.
    D smart ile ilgili çok sayıda şikayet var forumda. Bunları göz önünde bulundurmanızı rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet abonelik iptali hakkında
    7 yıl önce açıldı
    TurkNet Modem İade
    3 yıl önce açıldı
    Superonline Modem İadesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.