Şimdi Ara

PROFİLO 1200DTR ALINIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SEVGİLİ ÜSTADLAR. profilo 1200dtr çamaşır makinası nasıldır 1250 tl ye ücretsiz kargo seçeneği ile buldum bu makina nasıldır lınabilirmi..yorumlarınızı bekliyorum.kaç gündür oku oku kafam karıştı vallahi.birinde olan özellik ötekinde yok ötekindeki bunda yok.ben 8 kg olsun sessiz motor olsun iyi yıkasın temiz yıkasın birde buharlama temizliği olsun istiyorum.bu koşullarda alınabilecek makina tavsiyesi.teşekkürler şimdiden....

• quote:

Orijinalden alıntı: wkend

SEVGİLİ ÜSTADLAR. profilo 1200dtr çamaşır makinası nasıldır 1250 tl ye ücretsiz kargo seçeneği ile buldum bu makina nasıldır lınabilirmi..yorumlarınızı bekliyorum.kaç gündür oku oku kafam karıştı vallahi.birinde olan özellik ötekinde yok ötekindeki bunda yok.ben 8 kg olsun sessiz motor olsun iyi yıkasın temiz yıkasın birde buharlama temizliği olsun istiyorum.bu koşullarda alınabilecek makina tavsiyesi.teşekkürler şimdiden....

Merhaba 8 kg ve buhar özelliği olsun istiyorsanız AEG'ye bakın yada LG'nin 9 kg ve üzeri olana makinalarına bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın olsaydınız 999 tl ye 1 adet teşhir ürünüm çiziksiz sorunsuz vardı
  • almışken sıfırını alalım değilmi..
  • Hem buhar, hem geniş kazan, hem de kalite istiyorsanız AEG L75280FL modeline bakabilirsiniz.

Bu modelde 66lt net XXL Protex dokulu kazan, buharla kırışık açma, buharla tazeleme ve yorgan yıkama programları mevcut. 20 dakikada 3kg çamaşır yıkayabiliyor. Fiyatı 1450-1600TL aralığında ama kesinlikle değer.

1250TL civarı düşünüyorsanız Profilo da güzel. Profilo'nun tek eksisi ön yıkamanın sadece 40'C pamuklu programında yapılabilmesi. Bunun dışında 65lt tamburlu kaliteli bir ürün. Bu bütçede başka bir alternatif de AEG L75270FL olabilir.
  • üstadım teşekkür ederim.amma velakin öğrendiğim kadarıyla bulunduğum şehirde aeg bayisi ve servisi yokmuş.kırşehirde bulunmaktayım.bu servis işi nasıl çözülür..bi acaip durum ama..
  • aeg AEG L75280FL mi sessiz-LG 1481 TD Mİ daha sessiz çalısır peki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Hem buhar, hem geniş kazan, hem de kalite istiyorsanız AEG L75280FL modeline bakabilirsiniz.

Bu modelde 66lt net XXL Protex dokulu kazan, buharla kırışık açma, buharla tazeleme ve yorgan yıkama programları mevcut. 20 dakikada 3kg çamaşır yıkayabiliyor. Fiyatı 1450-1600TL aralığında ama kesinlikle değer.

1250TL civarı düşünüyorsanız Profilo da güzel. Profilo'nun tek eksisi ön yıkamanın sadece 40'C pamuklu programında yapılabilmesi. Bunun dışında 65lt tamburlu kaliteli bir ürün. Bu bütçede başka bir alternatif de AEG L75270FL olabilir.

Üstad lütfen şu mesajıma da cevap verebilir misin?
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66620118

• quote:

Orijinalden alıntı: wkend

aeg AEG L75280FL mi sessiz-LG 1481 TD Mİ daha sessiz çalısır peki..

AEG yıkamada 51, sıkmada 73dB (1200 devirde)
    LG yıkamada 55, sıkmada 74dB (1400 devirde)

Tabi bunlar motorun sesi, bir de süspansiyon meselesi var. AEG daha sessiz ve stabil çalışır.
  • servis işi sıkıntı olurmu.yoksa aeg firmasına başka bir servis bakarmı veya bakıyormu.benim bildiğim aeg kırşehirde yok.sitesinide inceledim ama göremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.