Bildirim
profilo bd3058w3vv modeli nasıldır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
guzel ve kullanisli,dır tavsiye ederim lofrost modeli olduktan sonra hangisini alirsan al pişman olmazsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1)@181501 hocam BD3056W3VN modeli nasıldır?
2)No frostlar problemli mi?
3)Low frostlar Yalova gibi deniz kenarı, nemin nispeten yoğun olduğu yerlerde çok karlanma yapar mı?
4)509 ltlik modellerden uzak durulması fakat 559 Lt linklerden istenilenin alınabileceğini okudum yanlış bir kanı mı oluşmuş bende?
Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 181501
guzel ve kullanisli,dır tavsiye ederim lofrost modeli olduktan sonra hangisini alirsan al pişman olmazsin.
Çok tşk ederim ayırdığınız vakit için.. Buzdolabı antalya iline gidecek, antalya çok nemli ,low frost olması sıkıntı yaratır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
559 lt ler guzel diye biliyorum ben lofrostu izmir sicsginda kullaniyorum senede en fazla 2 kere temizliyorum memnunum fiyat farki onemli degilse nofrost al.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X