Şimdi Ara

PROFİLO beyaz eşya ürünleri hakkında görüşleriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çamaşır: CMG120ETR bulasık: BM5380MG buzdolabı: BD3056I3AN

Bu ürünler benim tercih ettiğim ürünler sizin değerlendirmeleriniz nelerdir acaba ? Profilo değilse diğer önerilerinizi alabilir miyim?

• Üçü de alınabilecek güzel modeller. Çıkabiliyorsanız bulaşıkta BM6481MG, çamaşırda CMG140DTR tercih edebilirsiniz. Buzdolabı yeni seriden, güzel bir model.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Hocam 6481mg yerine elektrolux ün esf6521low modeli tercih edilemez mi? sanki bana daha mantıklı geliyor marka değerinden dolayı?
  • ricardo101010 R kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar...
    Cihazları ne kadara (taksit-peşin) aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Üçü de alınabilecek güzel modeller. Çıkabiliyorsanız bulaşıkta BM6481MG, çamaşırda CMG140DTR tercih edebilirsiniz. Buzdolabı yeni seriden, güzel bir model.

candogan kardeş bilgilerin için teşekkür ederim bahsettiğin makineleri de yükseltmek daha akılcı olacak oynama maksimum 300-400 civarı oluyor.. buzdolabı yeni seri olduğu için özellikle seçmiştim fakat kararsızdım onun içinde ayrıca saolasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajgeri06

Hocam merhabalar...
    Cihazları ne kadara (taksit-peşin) aldın?

hocam almadım daha araştırma aşamasındayım.. çeşitli sitelerde araştırıyorum.. gittigidiyordan almanın bir sakıncası olmaz herhalde ??
  • ricardo101010 R kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben interneti tercih etmiyorum. Çünkü gözle görüp almak, bi muhattap bulmak bence önemli. netteki fiyata bulmak zor tabi elinde kalan bir satıcı bulursan anca.

Bende sizin durumdayım ve üzerinden durduğum modeller: ( kriterim fiyatları )
    buzdolabı: profilo 2058
    bul. mak. : aeg F35302
    çamaşır beklemede almicam eskisinden devam.
    fırın kiraladığım evde mevcut ankastre. (termikel)
    kendi evimi alınca hepsini yenilemeyi düşünüyorum.

elektirik süpürgesini electrolux enerjisaver serisinden ultrasilencer düşünüyorum. Malum taşınsamda sıkıntı olmaz. o yüzden iyi bir model istiyorum.

• vestelde araştırma geliştirme mühendisi olan bir arkadaşım profilonun bosch tan farkının sadece dışındaki marka olduğunu söylemişti..
  • Çamaşır ve bulaşık makinem Profilo. İkisinden de sıkıntım yok.

• quote:

Şahsen ben interneti tercih etmiyorum. Çünkü gözle görüp almak, bi muhattap bulmak bence önemli. netteki fiyata bulmak zor tabi elinde kalan bir satıcı bulursan anca.

Bende sizin durumdayım ve üzerinden durduğum modeller: ( kriterim fiyatları )
    buzdolabı: profilo 2058
    bul. mak. : aeg F35302
    çamaşır beklemede almicam eskisinden devam.
    fırın kiraladığım evde mevcut ankastre. (termikel)
    kendi evimi alınca hepsini yenilemeyi düşünüyorum.

elektirik süpürgesini electrolux enerjisaver serisinden ultrasilencer düşünüyorum. Malum taşınsamda sıkıntı olmaz. o yüzden iyi bir model istiyorum.

hocam önce magazayı gez gözüne kestir sonra netten al derim gerçekten iyi farklar var :)

candogan kardes bm6481mg ile bm5380mg arasında 480 tl ye yakın fark var sence değer mi buna kafam çok karıstı bu ikisi arasında

• ajgeri06 A kullanıcısına yanıt
    Süpürgeyi güzel bir seriden seçmişsiniz. Ancak ultrasilencerın energy saver modellerinin motor Güçleri düşük olduğu için emiş Güçleri de düşük. Başta yeterli gibi gelse de torba dolmaya başladıkça emiş gücü çok yetersiz kalıyor. Bu yüzden 1800 watt motor Gücüne sahip ultrasilencer origin modelini öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 22 Haziran 2015; 15:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Üçü de alınabilecek güzel modeller. Çıkabiliyorsanız bulaşıkta BM6481MG, çamaşırda CMG140DTR tercih edebilirsiniz. Buzdolabı yeni seriden, güzel bir model.

Candoğan Bey merhaba,

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/buzdolab%C4%B1-ve-derin-dondurucular/buzdolaplar%C4%B1/BD3056L3VN.html?source=browse

rica etsem bu buzdolabı hakkında yorumlarınızı paylaşabilir misiniz? Yukarıdaki model ile oldukça benziyor aslında...

Yada sizin buna muadil önerebileceğiniz bir marka/model var ise öğrenebilir miyim?
    Aradığım özellikler, enerji verimliliği, geniş iç hacim, inox yada gri olması ilk olarak.
    No frost ve kombi konusunda kararsız olmakla birlikte sizde fikir verebilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

• Profiloyu kesinlikle gavsiye ederim sorunsuz dayanikli cihazlardir
  • quote:

Hocam 6481mg yerine elektrolux ün esf6521low modeli tercih edilemez mi? sanki bana daha mantıklı geliyor marka değerinden dolayı?

Ben 6521 aldim ama henuz deneyemedim bile :(

• sunyy2003 S kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız hocam peşin-taksit?
  • quote:

Ne kadara aldınız hocam peşin-taksit?

1200 du sanirim inox olanini aldim hb den taksitle aldim

• sayın candoğan62, taban 1800 olmak kaydı ile tavsiye edebileceğin buzdolap marka ve modellerini yazabilir misin? Alternatif olarak yazacağın marka ve modelleri geniş tutabilirsen sevinirim.ilgi alaka ve yardımın için şimdiden teşekkür ederim.kolay gelsin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.