Şimdi Ara

Profilo BM3002 BULAŞIK MAKİNESİ EN UCUZ NERDEN ALINIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun araştırma sonunda bütçeme en uygun olduğu için PROFİLO BM 3002 BULAŞIK MAKİNESİNİ almaya karar verdim yalnız internetten vs almak istemiyorum,

BONUS kredi kartına 3-4-5 taksitle alcam ama en ucuz nereden alabilirim acaba?

carrefour da 779tl
    mediamarktta 749tl idi

elden gidip alma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir?

bizimkiler biraz pinpirikli olduklarından dolayı netten almaya sıcak bakmıyorlar da

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

saygılarımla

• Bazı alışveriş siteleri (hepsiburada, beyazesyam ve tekcarsi gibi) oldukça güvenilir. Forumda alışveriş yapanlar oldu, kendim de çok yaptım. İçim rahat tavsiye ederim. Devir değişti, bence ailenizi ikna etmeye bakın 750TL çok yüksek bir tutar. Darty ve Teknosa'ya da bir bakın derim.
  • acele etmeyin, tekno marketleri, carrefour'u vs gezin bazen çok güzel indirimler yapıyorlar..birde bayiye gidip pazarlık yapın, ''nette şu fiyata satıyorlar koskoca profilo bayine bu fiyat yakışıyor mu'' felan deyin..
  • Netten alabilirsin sorun olmaz bilindik firmalari kullan.
    Ayrıca bayide bunun fiyatı internette farklı de belki sana bir indirim yapar.
    verdiğin fiyatlar zaten bayi fiyatı .
    bir üst modelini BM4222 yi araştırdım.
    Senin bulduğun fiyatlara mevcut internette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Collezione

acele etmeyin, tekno marketleri, carrefour'u vs gezin bazen çok güzel indirimler yapıyorlar..birde bayiye gidip pazarlık yapın, ''nette şu fiyata satıyorlar koskoca profilo bayine bu fiyat yakışıyor mu'' felan deyin..

+1

Dün açtığım bir başlıkta bahsetmiştim: AEG FAAAUTO model bulaşık makinesi Darty'de yüksek bir indirimle 699 TL'den satılıyor. Gayet özellikli bir makine. Buradaki uzman yazarların yorumlarına göre Profilo bulaşık makineleri parasının hakkını oldukça veren aletler; ama Profilo BM 3002'ye 700 küsür lira vermek yerine, bu kampanyadan faydalanıp 699 TL'ye iyi sayılabilecek bir markanın gayet özellikli bir modellini almak daha iyi bir seçim gibi geliyor bana.

Ayrıntılı bilgi ve özellikler şurada:http://forum.donanimhaber.com/m_35266269/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 23 Ekim 2009; 0:28:26 >

• katkılarından vede yardımcı bilgilerinden dolayı bütün arkadaşlara defalarca teşekkür ederim.

iyiki varsınız DH tavsiyelerini dinlicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.