Şimdi Ara

Profilo BM6840MG ve BM5380MA Bulaşık Makineleri hakkında yardımınızı istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler. Emektar arçelik leydi bulaşık makinemin bozulması üzerine bulaşık makinesi arayışına girdim ve ufak bir araştırma içine girdim. Forumda sizin yazdıklarınız ve benim araştırmalarım sayesinde Profilo BM6840MG ve BM5380MA Bulaşık Makineleri arasında kaldım ve bunlar hakkında size birkaç sorum var.

1. Bu iki makine arasındaki fark nedir?
    2. Üretim yerleri neresidir?
    3. Tabanı ve filtreleri polinoxmu yoksa çelik mi?
    4. BM5380MA makinesi profilonun sitesinde var fakat BM6840MG modeli neden yok?
    5. Son olarak bu iki model haricinde BM6224 modeli yada başka çelik tabanlı 1000-1100 tl civarı makine önerir misiniz?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_19

Arkadaşlar iyi geceler. Emektar arçelik leydi bulaşık makinemin bozulması üzerine bulaşık makinesi arayışına girdim ve ufak bir araştırma içine girdim. Forumda sizin yazdıklarınız ve benim araştırmalarım sayesinde Profilo BM6840MG ve BM5380MA Bulaşık Makineleri arasında kaldım ve bunlar hakkında size birkaç sorum var.

5. Son olarak bu iki model haricinde BM6224 modeli yada başka çelik tabanlı 1000-1100 tl civarı makine önerir misiniz?

Bu makineye mutlaka bakın.

http://www.teknopazaravm.com/beyaz-esya/bulasik-makinesi/siemens-sn26m283tr-bulasik-makinasi
    Bütçeyi toparlayabilsem bu modele bakacağım bende. Bosch'ta birebir karşılığı da var.

BM6480MG ve yukarıda verdiğim modeller yeni.

Bazıları sitelere girmedi. Eski eşdeğer modellerinin piyasada stoğunun bitmesini bekliyorlardır. Sonra bu modeller websitesinde yerini alır orada bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 19 Kasım 2012; 9:20:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Arkadaşlar iyi geceler. Emektar arçelik leydi bulaşık makinemin bozulması üzerine bulaşık makinesi arayışına girdim ve ufak bir araştırma içine girdim. Forumda sizin yazdıklarınız ve benim araştırmalarım sayesinde Profilo BM6840MG ve BM5380MA Bulaşık Makineleri arasında kaldım ve bunlar hakkında size birkaç sorum var.

Bu makineye mutlaka bakın.

http://www.teknopazaravm.com/beyaz-esya/bulasik-makinesi/siemens-sn26m283tr-bulasik-makinasi
    Bütçeyi toparlayabilsem bu modele bakacağım bende. Bosch'ta birebir karşılığı da var.

BM6480MG ve yukarıda verdiğim modeller yeni.

Bazıları sitelere girmedi. Eski eşdeğer modellerinin piyasada stoğunun bitmesini bekliyorlardır. Sonra bu modeller websitesinde yerini alır orada bence.
    cevap için çok teşekkür ederim, bu modelde taban ve filtre çelik mi acaba?

• quote:

evet var.
  • quote:

quote:

evet var.

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler, son olarak candogan beyden de bir görüş bekliyorum :)
  • quote:

çok teşekkürler, son olarak candogan beyden de bir görüş bekliyorum :)

Alıntıları Göster
    canı beklemene gerek yok eteksen hoca son noktayı koymuş
  • quote:

Arasındaki farklar:

-5380 polinox, 6480 çelik tabanlı.
    -6480 modelinde temizlik sensörü ve otomatik program var.
    -6480 3 sepetli, 5380 2 sepetli
    -6480 A++ sınıfı, 5380 A+ enerji sınıfı
    -6480 yıkama adımlarını gösteriyor
    -6480'de üst sepetin tepesinde de püskürtücü var.
    -6480 ithal, 5380 yerli

Kısacası 6480 derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Arasındaki farklar:

-5380 polinox, 6480 çelik tabanlı.
    -6480 modelinde temizlik sensörü ve otomatik program var.
    -6480 3 sepetli, 5380 2 sepetli
    -6480 A++ sınıfı, 5380 A+ enerji sınıfı
    -6480 yıkama adımlarını gösteriyor
    -6480'de üst sepetin tepesinde de püskürtücü var.
    -6480 ithal, 5380 yerli

Kısacası 6480 derim.
    tüm cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar

• quote:

tüm cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar

Alıntıları Göster
    6480 olan modelin beyazı yok mu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Yok malesef. Olsa iyi olurdu.

Benzer özellikte en yakın Profilo 6224 var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Yok malesef. Olsa iyi olurdu.

Benzer özellikte en yakın Profilo 6224 var.

Alıntıları Göster
    6480 modelini özgürçeyizden sipariş ettim, ürün gelince her türlü soru itinayla cevaplanır :)
  • quote:

6480 modelini özgürçeyizden sipariş ettim, ürün gelince her türlü soru itinayla cevaplanır :)

Alıntıları Göster
    profilonun 6480 mg bulaşık makinesi media marktta görme şansım oldu çok şık makine , iç hacmi gayet geniş , alt sepette yağlılar tencereler vs için güçlü yıkama özelliği var ,tabanı çelik fakat fiyatı 1279 liraydı :) özgürçeyizde 1050 daha uygunu varmı yokmu ?
    birde elektrolüxün 6 programlısı vrdı 1299 liraydı oda güzel kafama takılan bu multitablet olayı onda ayrı bi program gibiydi elemana sordum 3+1 , 4+1 5+1 öle sıraladı onlar için özel dedi bayada övdü makineyi , bizim hatun profilo da olur elektroluxte olur dio para varmı die sormuyo :)
    birde çamşır makinesi olarak elektrolüxü önerdiler 8kg bende inceledim gayet iyi time manager olayı , kirliliği sıcaklığı deviri kendim ayarlayabiliyorum, yünlüler için kendi patentleri varmış ,içide gayet geniş model aklıma gelmiyor :S
    varmı önerileri olan

• quote:

Üründen ve siteden memnun kaldınız mı?
    Ayrıca ürün hala Profilo'nun sitesinde olmadığından ayrıntılı özelliklerini göremiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

Üründen ve siteden memnun kaldınız mı?
    Ayrıca ürün hala Profilo'nun sitesinde olmadığından ayrıntılı özelliklerini göremiyoruz.

Alıntıları Göster
    siteden çok memnun kaldım gerçekten, ürün bugün geldi, yetkili servisi aradım bugün kurulumu gerçekleştiricekler, tüm işlemler bittikten sonra fikirlerimi paylaşabilirim sizinle

• quote:

siteden çok memnun kaldım gerçekten, ürün bugün geldi, yetkili servisi aradım bugün kurulumu gerçekleştiricekler, tüm işlemler bittikten sonra fikirlerimi paylaşabilirim sizinle

Alıntıları Göster
    yine fikirler değişti bizde :)
    Electrolux EWF 129442 W 9kg çamaşır makinesini ,
    bosch sms58m98tr bulaşık makinesi aldık.
    ikisine toplamda 2312 lira ödedik, ikiside teşhir ürünü ve darty den alındı (temizler iyice inceledim )
    inş. iyi sonuç alırız kullananlar varsa fikirlerini almak isteriz , malum evlenince kurulcaklar daha sure var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mumya_81

yine fikirler değişti bizde :)
    Electrolux EWF 129442 W 9kg çamaşır makinesini ,
    bosch sms58m98tr bulaşık makinesi aldık.
    ikisine toplamda 2312 lira ödedik, ikiside teşhir ürünü ve darty den alındı (temizler iyice inceledim )
    inş. iyi sonuç alırız kullananlar varsa fikirlerini almak isteriz , malum evlenince kurulcaklar daha sure var :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar size şöyle söyliyim, eğer bulaşık makinesi alacaksanız ve 1000-1100 tl civarı bütçeniz varsa kesinlikle profilo 6480 alın, hem görünüş açısından hemde yıkama açısından gerçekten kusursuz diyebilirim, annem bayıldı makineye, bu makineyi almamda bana yardımcı olan eteksen ve candoğan ustalara da çok teşekkür ederim, cihazla ilgili her türlü soru itinayla cevaplanır, mumya arkadaşım sizede hayırlı olsun :)

• quote:

Arkadaşlar size şöyle söyliyim, eğer bulaşık makinesi alacaksanız ve 1000-1100 tl civarı bütçeniz varsa kesinlikle profilo 6480 alın, hem görünüş açısından hemde yıkama açısından gerçekten kusursuz diyebilirim, annem bayıldı makineye, bu makineyi almamda bana yardımcı olan eteksen ve candoğan ustalara da çok teşekkür ederim, cihazla ilgili her türlü soru itinayla cevaplanır, mumya arkadaşım sizede hayırlı olsun :)

merhaba

özgür çeyizdenmi aldınız

makineyi birebir göremedim ama burdaki üstatların tavsiyesiyle sıcak bakıyorum

bütçe sıkıntısı yok önemli olan tabanı, filtresi çelik olsun temiz yıkasın, çizmeden yıkasın, bulutlanma yapmasın cam eşyalarda yeter

bunlarla ilgili yorumlarınız nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: berser

quote:

merhaba

özgür çeyizdenmi aldınız

makineyi birebir göremedim ama burdaki üstatların tavsiyesiyle sıcak bakıyorum

bütçe sıkıntısı yok önemli olan tabanı, filtresi çelik olsun temiz yıkasın, çizmeden yıkasın, bulutlanma yapmasın cam eşyalarda yeter

bunlarla ilgili yorumlarınız nedir

Alıntıları Göster
    evet özgürçeyizden aldım, sonra servisi çağırdım gelip ücretsiz taktılar, sadece +4 yıl garanti için 99 tl para verdim. Makine kesinlikle kaliteli, gelen servis bile en kalitesini almışsın abi dedi :) tabanı ve filtresi çelik isterseniz fotoğraf ekleyebilirim sizin için, şu ana kadar 2 kere yıkadık ne çizme ne de bulutlanma görmedik, ve kesinlikle çok temiz yıkadı, bu fiyata alınabilecek en iyi makine bence

• quote:

evet özgürçeyizden aldım, sonra servisi çağırdım gelip ücretsiz taktılar, sadece +4 yıl garanti için 99 tl para verdim. Makine kesinlikle kaliteli, gelen servis bile en kalitesini almışsın abi dedi :) tabanı ve filtresi çelik isterseniz fotoğraf ekleyebilirim sizin için, şu ana kadar 2 kere yıkadık ne çizme ne de bulutlanma görmedik, ve kesinlikle çok temiz yıkadı, bu fiyata alınabilecek en iyi makine bence

teşekkür ederim evet zahmet olmazsa fotoğraf yüklemenizi isterim.
    hemen olmaz zaten o çizilme ve bulutlanmalar en az 6 ay lazım inşallah olmaz tabiki
    peki servise makineyi takarken su sertliğini azaltan bir cihaz taktırdınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berser

quote:

teşekkür ederim evet zahmet olmazsa fotoğraf yüklemenizi isterim.
    hemen olmaz zaten o çizilme ve bulutlanmalar en az 6 ay lazım inşallah olmaz tabiki
    peki servise makineyi takarken su sertliğini azaltan bir cihaz taktırdınızmı

Alıntıları Göster
    Fotoğraf ekleyebilirseniz çok makbule geçer, ben de çok beğendim makineyi. Beyazı olsa düşünebilirdim hatta.

Şimdiki Bosch makinemden memnunum ama püskürtme basıncı artırılabilen makine istiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.