Şimdi Ara

PROFİLO BUZDOLABI (BD5771PNFI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PROFİLO'nun BD5771PNFI kombi buzdolabı hakkında yorumlarınınzı almak istiyorum sizce f/p olarak nasıldır?
     PROFİLO BUZDOLABI (BD5771PNFI)

GENEL BİLGİLER
    LCD ekran üzerinden okunabilir, elektronik ısı ayarı
    Antibakteriyel
    Yüksek kapı, Bombeli tasarım
    Otomatik defrost
    kapı kapama yardımı özelliği
    yüksekliği ayarlanabilir ön ayaklar, tekerlekli arka ayaklar
    Tatil Modu
    yarım yük için ekonomi tuşu
    yarım yük için ekonomi tuşu
    Çocuk kilidi
    Görsel ve işitsel uyarı sistemi
    Kapı menteşesi sağda, Değiştirilebilir
    SOĞUTUCU BÖLÜMÜ
    2 adet şeffaf sebzelik
    Teleskopik Chiller Bölümü
    2 kademeli iç aydınlatma
    3 adet yüksekliği ayarlanabilir, 4 adet emniyetli cam raf
    4 adet geniş kapı rafı
    DERİN DONDURUCU BÖLÜMÜ
    Süper dondurma özelliği
    1 adedi büyük olmak üzere, 3 adet şeffaf derin dondurucu çekmecesi
    dondurucu takvimi
    dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 10 kg
    elektrik kesintisinde saklama: 20 saat
    TEKNİK BİLGİLER
    enerji verimlilik sınıfı: A+ kWh/yıl: 343
    toplam net hacim: 443 l
    soğutucu bölmesi net hacim: 373 l
    dondurucu bölmesi net hacim: 70 l
    dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 10 kg
    elektrik kesintisinde saklama: 20 saat
    boyutlar (YxGxD): 185 x 70 x 75 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir)
    AKSESUARLAR
    2 adet buz kabı
    Aksesuar: Yumurtalık
    Fiyat 2.278,80 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebel -- 4 Temmuz 2010; 23:52:13 >

• Oldukça iyi görünüyor. Bu ürünün tam muadilini Bosch ve Siemens te bulamadım. Genelde aynı ürünler olur ama bu defa yok gibi. Ya da Profilo daha önce çıkardı piyasaya..

İlave: Bosch muadilini buldum galiba.

http://forum.donanimhaber.com/m_40597466/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41056214

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 6 Temmuz 2010; 11:26:02 >
  • yorumunuz için teşekkürler dolabı bende beğendim dediğiniz gibi boschla hemen hemen aynı gözüküyor sanırım fiyatta biraz indirim yaptırabilirsem bu dolabı alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebel -- 7 Temmuz 2010; 14:00:31 >
  • Yenibosna da bir spotçu da 1900 tl ye görmüştüm ilgimi çekmişti, güzel buzdolabı yakıt tüketimi çok iyi
  • Net hacmi düşük gibi ama görüp beğendiyseniz sorun olmaz.Sanıyorum buzluk altta olanlardan istiyorsanız.Alırsanız lütfen izlenimlerinizi paylaşınız.Saygılar.
  • bu üründen hala alan olmadımı acaba? yorumlarınızı bekliyoruz..
  • Fırsat ürünü olarak 1933 TL . Ben de düşünüyorum. Düşük enerji tüketimi cazip.
  • derin dondurucu kısmı biraz küçük gibi. kaç yıl garantisi oluyor acaba profilonun ?
  • 3 yıl garantili, ücret farkıyla(en son 58TL idi)7 yıla çıkarılabiliyor. Bence alınası bir model değil, kronik problemleri malum.
  • Bu model yeni değilmiy di? Ne gibi kronik probleri var? Profilo'dan sağlam bir model öneriniz var mı?
  • Kullananlar yorumlarını yazabilirlermi? BD5772 (içi biraz farklı olan versiyon) almayı düşünüyorum.
  • böyle bir buzdolabında sorun bulan arkadaslara şaşıyoum dogrusu adamlar herşeyi ile yapmış iç dizayn harika enerji tüketimi süper kullanılan malzemenin o kadar da kötü oldugunu düşünmüyorum bence burda tavsiye edilen bir cok markaya göre cok daha kullanışlı.elektronik eşya biraz şans işidir,çok iyi bildiginiz ve malzemesi saglamlıgı cok iyi dediğiniz bir ürün bakmışsınız garanti bitmeden elinizde kalmış.bu yüzden bence fazla ayrıntıya girmek yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy3304

böyle bir buzdolabında sorun bulan arkadaslara şaşıyoum dogrusu adamlar herşeyi ile yapmış iç dizayn harika enerji tüketimi süper kullanılan malzemenin o kadar da kötü oldugunu düşünmüyorum bence burda tavsiye edilen bir cok markaya göre cok daha kullanışlı.elektronik eşya biraz şans işidir,çok iyi bildiginiz ve malzemesi saglamlıgı cok iyi dediğiniz bir ürün bakmışsınız garanti bitmeden elinizde kalmış.bu yüzden bence fazla ayrıntıya girmek yanlış

bosch-siemens-profilo grubunun buzdolapları ve sorunları ile ilgili o kadar çok başlık, yorum, bilgi var ki...isterseniz bir okuyun....
  • Arkadaş haklı..Ayrıca bende bu sefer iç kalite filan pek tutmadım profiloyu..Baya araştırdıktan sonra söylenenler üzerine uzakdoğu malı dolap aldım...Yani herkes alman yerine dolaplarda uzakdoğu malları daha iyi diyor ki bunu gördümde....
  • Orijinalden alıntı: emrahsnr

Orijinalden alıntı: badboy3304

böyle bir buzdolabında sorun bulan arkadaslara şaşıyoum dogrusu adamlar herşeyi ile yapmış iç dizayn harika enerji tüketimi süper kullanılan malzemenin o kadar da kötü oldugunu düşünmüyorum bence burda tavsiye edilen bir cok markaya göre cok daha kullanışlı.elektronik eşya biraz şans işidir,çok iyi bildiginiz ve malzemesi saglamlıgı cok iyi dediğiniz bir ürün bakmışsınız garanti bitmeden elinizde kalmış.bu yüzden bence fazla ayrıntıya girmek yanlış

bosch-siemens-profilo grubunun buzdolapları ve sorunları ile ilgili o kadar çok başlık, yorum, bilgi var ki...isterseniz bir okuyun..

ewet biliyorum kimileri malzeme kalitesi yiy dil ve bazıları geceleri çat çut diye ses yapıyor demiş.ama bence en önemli unsur kullanışlı olması.ben samsungun buzdolablarını inceledim gercekten güzel ama türk aile yapısına göre dil sanki çünkü raf boyları pek iyi dil iç dizayn yönünden bence sıfır.tabi bu benim fikrim kimisine cok iyi olabilir buna saygı duyarım ama bence adamlar 7 yıl malına garanti veriyorsa bu yeterli.sonucta sadece bir buzdolabı alıyoruz YARIŞ ATI DİL o kadar ayrıntıya girmeye gerek yok herkez kendince kullanışlı olanı,işte bu benim işimi görür dediği beyaz eşyayı alsın SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy3304 -- 17 Ağustos 2011; 23:05:58 >

• SERVİS İMKANIDA COK ÖNEMLİ KORE MALLARININ SERVİSİ ÜLKEMİZDE PEK YAYGIN DİL.İLERDE NE OLUR BİLEMEM TABİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan s40

Kullananlar yorumlarını yazabilirlermi? BD5772 (içi biraz farklı olan versiyon) almayı düşünüyorum.
    erhan s40

Kullananlar yorumlarını yazabilirlermi? BD5772 (içi biraz farklı olan versiyon) almayı düşünüyorum.

bence her ikiside güzel içine sineni al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.