Şimdi Ara

profilo cm1002 etr çamaşır makinesini önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar.Acaba profilo cm1002 etr çamaşır makinesini 1029 tl 9 taksite önerirmisiniz.Bütçeyi 1000 tl yi çok aşmayacak şekilde 8 kg olan ve çok sesli olmayan bir çamaşır makinesi olarak ayarlayabildim.Siteleri gezerkende bu makineyi gördüm tavsiye edermisiniz,önerileriniz için çok teşekkür ederim.

• Bu makine 1000 lira bütçe ile alacağınız en mantıklı makinelerden biridir. Makinede takırdı, sallanma vb. sorunlar yoktur. Ancak motoru sessiz değildir, klasik çamaşır makinesi motor sesi ile çalışır.

Örnek olması açısından %99 aynısı olan Bosch kardeşinin videolarını ekleyeyim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 1 Nisan 2014; 23:44:42 >

• peki candoğan hocam aynı serinin LTR modeli nasıldır 6 kg olan
    teşekkür ederiz
  • candoğan hocam çok teşekkür ederim.Eğer kızmaz isen son 1 sorum var.Samsung WF9902LWW Çamaşır Makinesi(1080 tl/9ay) mı yoksa profilo cm 1002 etr mi? Tekrar teşekkür ederim çok sağol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu makine 1000 lira bütçe ile alacağınız en mantıklı makinelerden biridir. Makinede takırdı, sallanma vb. sorunlar yoktur. Ancak motoru sessiz değildir, klasik çamaşır makinesi motor sesi ile çalışır.

Örnek olması açısından %99 aynısı olan Bosch kardeşinin videolarını ekleyeyim:

Buna bi alttan bi üstten yalitim yapacaksin sesi nasil azalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.