Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CMG 120 ETR ile CME 10 XETR arasında karar aşamasındayım.

CME 10 XETR için;
    İNOX olması, JET PLUS ve EKO PLUS olması nedeniyle belki öne çıkabilir...
    Sadece Tambur hacmi 58 L. ve 1000 devir olması...
    Eşim Gri olsa iyi olmaz mı diyor da, O nedenle ..
    Bir de İspanya dan İthal sanırım.
    Fiyatlar aynı sanırım 120ETR ile...

SİZ ne dersiniz..?????

CME10XETR

CMG120ETR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demayc -- 12 Aralık 2015; 10:52:33 >

• CMG 100 DTR aldım 1350 TL .
    Mağazadan. 2 saat sonra kuracaklar.
    Hayırlısı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demayc Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. CMG 100 DTR modelinden hiç bahsetmemiştiniz. Diğer modelleri neden elediniz.
  • Yaa ben merak ediyorum bu kapasite kg; ıslak çamaşır kg mi yoksa kuru kg mi mi? Bilgilerinizi bekliyorum.

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ...
    Açıkcası Jet Plus-Ekoplus ile 9 kg Eşimin Yorgan yıkama programı nedeniyle tercih ettim.
    CMG140 ile aynı ve sadece 1000 devir.. Zaten 1400 devir çoğu zaman kullanılmayacak.
    Ama gerçekten çok sessiz, temiz yıkıyor.. Profilo doğru tercih diyorum..
  • Aldığımızdan 1 hafta sonra Bugün İlk Çift Kişilik yorganı yıkadık..
    Eko Plus da 1 saat 35 dakika da gayet güzel tertemiz ve daha da önemlisi Oldukça SESSİZ yıkadı..
  • demayc CMG 100 DTR yi tavsiye ediyormusun.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Muratoto, yaklaşık 10 gündür kullanıyoruz, 8-9 kez çamaşır yıkadık, biri Çift kişilik yorgan olmak üzere.
    Gerçekten sessiz, kullanımı kolay ve güzel makine. Tavsiye ederim.
    CMG140 dan sadece devir olarak farklı biliyorsun. 1000 devir bu, ve gayet de kuru çıkarıyor diyebilirim.
    Dedğim gibi jet ve Eko plus nedeniyle bunu tercih ettim.
    Tercih senin.
  • demayc D kullanıcısına yanıt
    yorumlarinizi gorunce sevindim yaza dugun hazirligi icin almistim bende cmg100 u ama kurulmadı tabi daha acaba aradaki farki verip 140 mi alsam diye dusunmedim degil ama yorumlarinizdan sonra iyiki fazla vermemisim dedim n11 in 11.11 indiriminde 1050 ye dusmustu cmg100 o zaman yapıştirmistim 50tl puani da çabasıydı kisaca iyi bir alisveris denk getirmisim. verdiğin bilgiden dolayıda tesekkur ederim demayc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schukru89 -- 22 Aralık 2015; 10:39:44 >
  • schukru89 S kullanıcısına yanıt
    bak bu yazdıklarına ben sevinemedim, 1 ay farkla 300 TL fazla ödediğimi gördüm
    Yani şaka bile olsa üzüldüm bu kadarfiyat farkına, Ama makina güzel, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
    Biz keyifle kullanıyoruz, umarım uzun zaman sorunsuz kullanırız.
    Mutlu günlerde kullanın sizde
  • Herkese merhaba,

Bu makinenin Bosch 1200 devir olanını aldım, 1.5 ay oluyor. Yıkarken veya elle çevirince ses yok. 1 haftadır sıkarken "vik vik vik" şeklinde, yüksekçe olmayan bir ses yapıyor, arabaların kayış sesini andırıyor. Özellikle 800-1000 devir arası yapıyor. Rulmandan olsa yıkarken de ses yapar. Acaba kayış mı ses yapıyor? Boşken de o ses geliyor. Bu modeli almakla iyi mi ettik bilmiyorum, Profilo'daki takırdama şikayetlerini bilmemize rağmen aldık. 1650'ye Arçelik 9kg modelini alıp geçsek daha mı iyi olacaktı diye düşünmeden edemiyorum. Bosch'un WAT serisi biraz sorunlu herhalde. Bakalım biraz daha takip edeceğim olmazsa bir çaresine bakacağız. Bilfgisi olan yardımcı olursa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enarr -- 22 Aralık 2015; 18:09:42 >
  • Bizde beyazlarda 60 derece de bile yıkanırken çamaşırlar küçülüyor. Sevis çağırdım geldiler normal makinede bir sorun yok diyor.
    Yeni alınan bir atletin 4-5 yıkamadan sonra giyilemez olması normal mi?
  • Bende 1330 liraya aldım, bakalım yorum yaparım kullandıkça. Ancak ilk söyleyeceğim şey bu makine bu kadar ilgiyi hak etmiyor. Sanki bu makinenin hususi reklamı yapılmış gibi. O yüzden burada insanlar fırsat bu fırsat diyerek almışlar.
  • Yukarıda yazdığım durum için servis normal dedi. Artık önemli bir durum olmadıkça bu konunun üzerine düşmeyeceğim. Profilodan daha pahalıya aldım, verdiğim fiyat bu alet için fazla bence, ne bileyim aldık bir kere ama pek içime sinmedi. Aklım Arçelik 9103 YCM modelinde kalmadı değil.
  • Ben reklam olduğunu düşünmüyorum.Forumda her türlü alet için fiyat performans oranı iyi ise bu tarz konular açılıyor.Muadil ürünlerin fiyatları daha yüksek olduğu için tercih ediliyor bence.

• enarr kullanıcısına yanıt
    Hocam bu makinada kayış yok.Direckt Drive 10 yıl garantili motor var.Vik vik sesi belki de denge yaylarından geliyordur.Ama bence de kafanıza takmayın, nasıl olsa garantili ürünler, bozulursa yaparlar.Temiz yıkıyorsa dert etmeyin gerisini.7 yıl ek garanti de yaptıysanız nasıl olsa servis tamir etmek zorunda arıza olduğunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Hocam bu makinada kayış yok.Direckt Drive 10 yıl garantili motor var.Vik vik sesi belki de denge yaylarından geliyordur.Ama bence de kafanıza takmayın, nasıl olsa garantili ürünler, bozulursa yaparlar.Temiz yıkıyorsa dert etmeyin gerisini.7 yıl ek garanti de yaptıysanız nasıl olsa servis tamir etmek zorunda arıza olduğunda.

Bosch Siemens profilo da kayislı sistem var. Lg de yok sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 25 Aralık 2015; 15:13:32 >
  • CMG140DTR mi aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Hocam yanlışınız var, bunlar da kayışlı 10 yıl garantili eco silence drive motor var. Yıkaması iyi. Yapılır da rulman sorunuysa kazan komple değişiyor, atölyeye giden üründen hayır gelir mi bilmem artık. Ses bence rulmandan geliyor servis birşey yok deyip gitti. Kazanı cevirince tık tık ses geliyor önceden yoktu halbuki servis gelince de söyledim. Onlar gidince 2 yıkama yaptık pek ses yoktu sonra boş olarak sıkmaya aldım kazan yavaşlayınca da o dediğim sesi yapıyor. İyice bozulursa servisi bir daha arayacağım gelsinler ne yapacaklarsa yapsınlar. Aslında bu kadar takmam ama nedense bunda takmaya başladım. Ayrıca kazanın arka sacı da zayıf bastırınca esniyor, eski Arçelik makinamın kazanından zayıf. Bosch ve Profilonun bu modelini alacaklar 2 kere daha düşünsün.

edit:ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enarr -- 25 Aralık 2015; 15:53:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demayc

CMG140DTR mi aldınız?

evet, cmg140dtr aldım. Şimdilik 10 yıllık aletten farkı ne derseniz, daha az sesli derim. (birde ay sonu enerji tüketimini göreceğiz).

Ancak sessizliği abartıldığı gibi değil. Yıkama programlarını teker teker deniyorum tüm çamaşırlarda öyle ahım şahım bir sonuç ortada yok.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.