Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen haklısınız.Biraz daha araştırınca, Eski sistem, fırçalı, kömürlü denilen motorlar ve günümüz fırçasız motorlarını, motorun direkt kazana bağlandığı sistemle karıştırmış olduğumu farkettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Arçelik 8103 YCMS ile Profilo CMG140DTR arasında kaldım fiyat olarak ikiside aynı sizce hangisini tercih etmeliyim. Özellik olarak pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  • Mark of Cain kullanıcısına yanıt
    Arçelik 8 kg 1000 devir ve A+++ -%10 Enerji tasarruflu.
    Profilo 9 kg 1400 devir ve A+++ -%30 Enerji tasarruflu.

İkisi arasından ben profilo tercih ederim.Hatta 1000 devir isterseniz, Profilo CMG 100dtr var.Tek fark 1000 devir olması.O da 9 kg.Fiyatı da daha uygundur.

• arkadaşlar fiyat süper 1289 tl.
    %25 indirim kuponuyla 1039 tl ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuis

arkadaşlar fiyat süper 1289 tl.

http://urun.n11.com/camasir-makinasi/profilo-cmg140dtr-camasir-makinesi-9kg-1400devir-P34323034

evet dün 1400e yakın birşeydi sepette bekliyor benim de . çek bulsam da alsam diyorum bir yanda da artacak diye korkum var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuis

arkadaşlar fiyat süper 1289 tl.

http://urun.n11.com/camasir-makinasi/profilo-cmg140dtr-camasir-makinesi-9kg-1400devir-P34323034

Ben de çamaşır makinesi alacaktım.%25 indirimi bekletip duruyordum.Niyetim Electrolux 1497CDW almaktı.Ama arada 700 TL'ye yakın fark olunca dayanamayıp bunu aldım.Bir de banka kampanyası ols çok iyi olacaktı ya neyse artık

• arkadaslar makinayı aldım gelecek ama bizim memleketin suları çok girişli birkaç komşumuzun çam. makinası su girişinde arıtıcı cihaz var bende taktırmayı düşünüyorum varmı marka model tavsiyesi olan makinanın su girişine arıtıcı cihaz?
  • cmg140dtr bugün bağlantısı yapıldı, ilk yıkamada beyazlılarda güzel sonuç aldık, motor sesi yok gibi, menü kolay, şık görünümlü ve tam bir fiyat-performans ürünü, tavsiye edilir.
    110 tl karşılığında 4 yıl garanti ekledik toplamda 1435 tl ye geldi.
    (önceki çamaşır makinemiz de profilo idi)
  • Arkadaşlar bu beyaz eşyayı profilo dan alacagım ve buzdolabını falan seçtim ama hanım hepsi inox olsun
    diye tutturdu.Baktım ama bulamadım bu makina özelliklerinde inox olanı yok sanırım?
  • Belki daha önce sorulmuştur arkadaşlar ama çok kararsız kaldım bana bir akıl verin. Teknosa da AEG L69490VFL indirimde (1299 tl.) sizce profilomu AEG mi ? özellikler aynı fakat kalite farkı varmıdır ?

• Kabir Ehli K kullanıcısına yanıt
    AEG ve aynı gruba ait Elektrolux markaları kalitelidir.Ama bildiğim kadarı ile serviseleri biraz sıkıntı.İlinizdeki servis memnuniyetini araştırıp ona göre alın.

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    İl Ankara fakat atama bekliyorum. Farklı bir ile gitme ihtimalim var. Serviste ne gibi sıkıntılar yaşarım ? Aslında ben Profilo cmg140dtr de karar kılmıştım uzun süredir de onu düşünüyordum ama şu sıkma esnasında ses problemi yaşayanlar tereddütte bırakıyor beni.. Ne yapsam bilemedim...

Edit: Geçtiğimiz sene @candogan beyin yorumlarındaki tavsiyelerine uyarak bulaşık makinemi profilo aldım ve çokta memnunum. Ama işte cmg140dtr deki sıkma sesi problemi kafamı kurcalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabir Ehli -- 29 Ocak 2016; 13:57:14 >
  • Valla ben kullanıyorum hiç ses yok sadece çamaşırların sesi duyuluyor. Bu kadar sessiz.

www.sikayetvar.com
    Aeg-Electrolux-Zanussi Aldığım Çamaşır Makinesi Çamaşırları Köpüklü Bırakıyor
    https://www.sikayetvar.com/aeg-electrolux-zanussi-aldigim-camasir-makinesi-camasirlari-kopuklu-birakiyor

Sanırım müşteriye yaklaşım ve sorunları çözme noktasında sıkıntıları var.Forumdaki bazı kullanıcıların geçmişte yaşadığı sıkıntılar üzerine böyle bir kanı oluştu.

Profilo hoşunuza gittiyse 100dtr modeline de bakabilirsiniz.Tek fark 1000 devir olması.Belki de sıkma da daha sıkıntısız olabilir bu yüzden.Elektronik aletler biraz da kısmet işi, bazen hatalı üretim denk geliyor.Önemli olan üreticinin ürünün arkasında durması.O da devletimizin şirketlere verdiği tavizler yüzünden şirketlerin vicdanına kalıyor.

Bulaşık makinesini hangi model aldınız?

BM5220MG

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aa.aslan A kullanıcısına yanıt
    Galiba bu sorun serinin tüm ürünlerinde yok, bazen denk gelebiliyor. Ama birde ben alırım bana denk gelirse oda var...

• Profilo çamaşır makinelerinin Alman menşei olan ürünleri hangileri ? Mesela N11 'de adashop satıcısının CM104K0TR modeli yorumlarında Alman üretimi olduğu söylenmiş ne kadar doğrudur ? Beni aydınlatırsanız sevinirim...

• Arkadaşlar bende anneme bu makineden almayi düşünüyorum, gittigidiyorda bir saticida 1389tl ye vardi, tavsiye eder misiniz?yoksa n11 deki adashop tan mi almami tavsiye edersiniz?

Profilo'da üretim yeri Almanya olan makina yok bildiğim kadarı ile.En pahalı çamaşır makinesi bile Türkiye'de üretiliyor.
    CM104KOTR dediği makine de Türkiye üretimi.Aksini söyleyene inanmayın.
    Satıcı profilo ürünlerini Bosch-Siemens ürettiği için bilgisizliğinden belki de öyle yazmıştır.
    Zaten Almanya'dan ithal bir makinenin 2000 TL'den aşağı olacağını zannetmem.
    Siemens'in Bosch'un bazı serileri ithal olabilir, onlar da aynı özellikteki Türkiye üretimi makineye göre pahalıdır.

Anladım.. Bakın şu konudada Alman üretimi olduğu söylenen bir makine paylaşılmış bu forumda

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72244855&p=1#72244855

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.