Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Kazan hacmini de netleştirirsen karar senin hocam.

Hocam yorumların etkisi, genel memnuniyet ,bu seferde profilo olsun düşüncesiyle 1450 TL'ye Profilo CMG100GTR aldım. İnternette Arçeliğin yıkama kalitesinde de memnuniyetsizlik var. Arçelikte hiç bir yerde kazan hacmi bilgisi bulamadım. İlk denememizi de yaptık. Hızlı /karışık programı kullandım. Çamaşırlar temiz çıktı. Makine sessiz. İlk izlenimlerim olumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 4 Şubat 2016; 22:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

1000 devir olanı al hocam, ondan şikayet gelmedi henüz.

Evet 1000 devirli modeli almak daha mantıklı gibi zaten Bodrum da çamaşırlar hemen kuruyor 1400 devir gereksiz yaz ayında bana göre. İlginiz yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Hayırlı olsun hocam, güle güle kullan.Yıkama performansı önemli, makinenin asli iş bu sonuçta.Arçelik'te sıkıntı varsa, doğru karar vermişsiniz, tekrar güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canerrtass C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.Zaten 1400 devir çoğu çamaşır için sağlıklı değil.Çamaşırları yıpratan devirler.Muhtemelen dönen sistemlerin aşınma oranını da arttırır, elektrik tüketimini de tabi.

• andan44 Profilo CMG100DTR aldınız sanırım. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

andan44 Profilo CMG100DTR aldınız sanırım. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.Dün aldım. Evdeki beyaz eşyalar 15 yıllık. Sırayla teslim bayrağı çekmeye başladılar.Sırada buzdolabı var. Buzdolabını profilo dan alacağım.Hatta modeli bile belli.Sonrada bulaşık makinası.Bulaşık makinalarını daha araştırmadım.

• Yukarda kabir ehli nickli arkadaş candoğan beyin tavsiyesiyleydi sanırım Profilo BM5220MG model bulaşık makinası alıp mennun olduğunu belirtmişti.

Yalnız Candoğan bey Bosch-Siemens-Profilo grubunun No Frost buzdolaplarını tavsiye etmiyordu bi ara.Low Frost olanları tavsiye ediyordu.
    Gerçi ben bu yorumu okumadan önce Profilo'dan buzluğu altta olan No Frost bir model almıştım, 2-3 sene oldu sanırım şu an için mennunum.Sadece sanki sesi ilk güne göre biraz artmış gibi :)

• Merhabalar.. Çamaşır makineniz hayırlı olsun, bende önümüzdeki ay aynı modeli almayı düşünüyorum. Bulaşık makinesini geçtiğimiz yıl haziran ayında BM5220MG almıştım. Gayet memnunum. Fiyat/performans ürünü diyebilirim. Yalnız size tavsiyem ek garanti süresini satın almanız. Farklı bir markanın teknik servisine bu konuyu sordum o da profilonun yedek parçalarının ithal ve pahalı olduğunu ek garantinin yararıma olacağını söylemişti. Bende bunun üzerine bulaşık makinesinin garantisini 7 yıla çıkarttım. Çamaşır makinesinin garantisini de uzatmayı düşünüyorum...

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabir Ehli -- 5 Şubat 2016; 16:29:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bu üründen almayı düşünüyorum. hepsiburada'da 1500 fiyatı. 200 hediye çekim var. 60 da bonus ile uygun olacak bayağı. Merak ettiğim hepsiburada kata teslim yapıyor mu? (bina asansörlü,ama evin içinden dubleksin ikinci katına çıkacak makine)

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Ordan Ankastre fırın almıştım.Horoz Lojistik ile yollamışlardı.Kata kadar getirmişlerdi.Dubleks için durum nedir bilmiyorum.Rica ederseniz gelenlere, çıkartırlar herhalde.Müşteri hizmetlerine de sorabilirsiniz.

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetleri kopyala-yapıştır tarzı açıklayıcı olmaktan uzak bir cevap verdi.

• Az önce Hepsiburada'dan 1500 - 200 hediye çeki - 60 bonus puan +30 lira kargo ile sipariş verdim. İnşallah memnun kalırım. 50/300 liralık da hediye çeki verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

Az önce Hepsiburada'dan 1500 - 200 hediye çeki - 60 bonus puan +30 lira kargo ile sipariş verdim. İnşallah memnun kalırım. 50/300 liralık da hediye çeki verdi.

Makineniz hayırlı olsun.. Sanırsam CMG140DTR siparişi verdiniz. Eğer öyleyse makine geldiğinde kullanınca 1400 devirde sıkma esnasında herhangi bir ses problemi var mı burada paylaşırsanız memnun olurum. 1000 devirmi 1400 devirmi alacağıma halen tam karar veremedim...

• CMG100DTR aldım, 2 aydır kullanıyorum, 1000 devir yeterli diyorum, sessiz, temiz, demiştim ve halen de diyorum. Öneriyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: demayc

CMG100DTR aldım, 2 aydır kullanıyorum, 1000 devir yeterli diyorum, sessiz, temiz, demiştim ve halen de diyorum. Öneriyorum da

Biliyorum dediniz hatırlıyorum :) Şöyle biraz fikir alışverişi yapayımda zaten bende %99.9 cmg100dtr alacağım. Sorun yaşamak istemiyorum 1400 devirlik modelle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabir Ehli

quote:

Orijinalden alıntı: demayc

CMG100DTR aldım, 2 aydır kullanıyorum, 1000 devir yeterli diyorum, sessiz, temiz, demiştim ve halen de diyorum. Öneriyorum da

Biliyorum dediniz hatırlıyorum :) Şöyle biraz fikir alışverişi yapayımda zaten bende %99.9 cmg100dtr alacağım. Sorun yaşamak istemiyorum 1400 devirlik modelle...

Alınmayın hocam, lafım size değil inanın, diğer alacak arkadaşlara da yazdım.. Gerçekten 1400 devir çok kullanılacak bir devir değil..
    1000 devir sıktırınca bile buruşuyor hemen hemen içindekiler.. O nedenle yeterli dedim, herkesin tercihine de saygımız var tabii ki.. Fikir ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz sonuçta

• demayc D kullanıcısına yanıt
    Yok estağfurullah neden alınayım. Kullanan biri olarak tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Tekrar teşekkür ederim tavsiye için...

• Arkadaşa önerdim. N11den en ucuz fiyata kendim sipariş geçtim. 1369 tl kargo dahildi.(güvenilir bir yer) Horoz nakliyat bırakmış. Sanırım direk fabrikadan yollanmış. Gayet iyi oldu. Makine gayet sessizdi. Paneli de gayet iyi. 109 tlye ekstra dört yıl garantide almış gelen servisten. Çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 8 Şubat 2016; 22:01:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabir Ehli

quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

Az önce Hepsiburada'dan 1500 - 200 hediye çeki - 60 bonus puan +30 lira kargo ile sipariş verdim. İnşallah memnun kalırım. 50/300 liralık da hediye çeki verdi.

Makineniz hayırlı olsun.. Sanırsam CMG140DTR siparişi verdiniz. Eğer öyleyse makine geldiğinde kullanınca 1400 devirde sıkma esnasında herhangi bir ses problemi var mı burada paylaşırsanız memnun olurum. 1000 devirmi 1400 devirmi alacağıma halen tam karar veremedim...

Doğrusunu söylemek gerekirse 1400 deviri hiç bir zaman kullanacağımı sanmıyorum. 6 yıl 1000 devirli makine kullandım sadece bir kez acil yıkama gerekti de 1000 devirde çalıştı, hep 600'de yıkadım. Devir arttıkça kıyafetlerin çok yıprandığını düşünüyorum o yüzden kullanmıyorum.
    1000 devirlik ile 1400 devirlik HB'de aynı fiyattaydı kullanmasam bile bulunsun ve belki o devire dayanacak şekilde daha sağlam yapılmış olabilir diye düşünerek onu aldım.

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Anladım.. Merak ettim doğrusu, pekte sanmıyorum ama acaba 1400 devirlik makineyi sağlamlık açısından ona göre mi üretiyorlar. İlginç bi düşünce hiç aklımın ucundan geçmemişti :)

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.