Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    walla yurtiçi katil edecekti beni. neyse yapıcak birşey yok önümüzdeki fırsatlara bakıcam artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

walla yurtiçi katil edecekti beni. neyse yapıcak birşey yok önümüzdeki fırsatlara bakıcam artık

Yurtici kargonun son zamanlarda cok k.ci kalkti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar n11 den alışveriş yapaniniz oldu mu turuncuelma diye bir satıcıdan alacağım bu makineden fiyatı 1267 100 tl mobil indirim ve maxipuan ile bayağı uygunsa gelecek ama dediğim gibi n11 hiç alışveriş yapmadim nasıldır.

• arkadaşlar cihazda extra durulama yada senseplus gibi seçenekler varmı.mesela pamuklu programda daha fazla durluma yapması sağlanabiliyormu.

• N11 den verdiğim sipariş ile ilgili firma aradı ürünün Türkiye stoklarında kalmadığını 15 gün içinde giriş yapacağını bekleyip beklemeyeceğimi sordu ben de beklerim dedim bakalım göreceğiz

• uzun süredir forumdan çamaşır makinesi hakkındaki yorumlarınızı takip ediyorum. Candoğan beyin yorumları hiç aklımda yokken beni profilo ya yöneltti.Candoğan bey beni bu kadar ikna etmişken hangi ürünü almam gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum.profilo cmg 100 dtr ile profilo cmg 140 dtr arasında kaldım.benim görebildiğim kadarı ile tek fark devir sayıları.yüksek devir çamasırı yıpratır diye düşünüyorum.sizin bu konudaki yorumunuzu merakla bekliyorum.iyi günler***aradaki fiyat farkı 100 tl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak5757 -- 5 Kasım 2014; 14:40:06 >
  • bir de servislerin makine kurumunda kireç önleyici sattıklarını okudum forumdan.bunlar gerçekten işe yarıyor mu yoksa tuzak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak5757

bir de servislerin makine kurumunda kireç önleyici sattıklarını okudum forumdan.bunlar gerçekten işe yarıyor mu yoksa tuzak mı?

ben 100 liraya ekosu manyetik kireç önleyici alıp, daire girişindeki ana su hattına taktım. böyle şeylere asla inanmazdım, forumdan iki tane sevdiğim kişi referans oldu bende satın aldım.

sonucu gayet olumlu. ürünün de vaad ettiği gibi kirecin yapısını değiştirerek yüzeye tutunmasını engelliyor, suyla beraber akıp gidiyor. çaydanlığın dibine kireç çökmüyor.

bizim evdeki su çok kireçli. bir yılda kombinin sıcak su eşanjörünü tıkadı. bir aylık electrolux makinanın körüğünde kireç tortuları oluşmaya başlamış. mecburiyetten aldım sonuçta olumlu.

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir
     Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 5 Kasım 2014; 14:44:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Profilonun fp ürünü olan bulaşık makinasından sonra ciddi anlamda ikinci fp ürünü olmaya aday gibi durmakta

Levent hocam, bahsettiğiniz fp ürünü bulaşık makinesinin kodu nedir acaba paylaşırmısınız? Teşekkürler..
  • niye hiç bir yerde bulamıyorum bu makineyi? internet satışı yani, bir tek gold da görünüor?
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu aleti nerden alabiliriz ayrıca nasıl monte ederiz biz yapabilirmiyiz teşekkür

• quote:

Orijinalden alıntı: delta84

quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Profilonun fp ürünü olan bulaşık makinasından sonra ciddi anlamda ikinci fp ürünü olmaya aday gibi durmakta

Levent hocam, bahsettiğiniz fp ürünü bulaşık makinesinin kodu nedir acaba paylaşırmısınız? Teşekkürler..

Bm 6480 modeli idi fakat revize edilip bm 6481 olmuş,
    6480 modeliniforum donanımdan aratırsanız zaten çokiyi bir makina olduğunu görürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: yasink01

Merhaba bu aleti nerden alabiliriz ayrıca nasıl monte ederiz biz yapabilirmiyiz teşekkür

Sanalpazar dan yada koctastan alabilirsiniz. Sanalpazarda dogrudan firmanin kendisi satiyor. Her turlu destegi telefon yada mail yoluyla veriyorlar. Takmasi da basit. Plastik cirt cirtlari takiyorsunuz bu kadar.

• quote:

bir de bu makinenin bosch-siemens muadili var mı? onları mı tavsiye edersiniz, bunu mu?
    Yani 100tl vermeye değermi hocam evde kombi artı güneş enerjisi var yararlı olurmu

• quote:

Yani 100tl vermeye değermi hocam evde kombi artı güneş enerjisi var yararlı olurmu

Kireci onleyici filtreden baska altermatif olmayinca denemekten baska care kalmiyor :)

Hocam rica etsem bu ürünün kodu adı filan nedir gidince alması kolay olsun

• quote:

Hocam rica etsem bu ürünün kodu adı filan nedir gidince alması kolay olsun

Ekosu daire tipi ismi.

Makina ve villa tipi olani da var. Koctas sitesinde de bulabilirsiniz.

• speed tuşu sureyi kısaltıyor ama dereceyi düşürüyor bu sizin için dez avantaj... electrolux marka bunu derece düşürmeden yapıyor süreyi kısalta biliyorsunuz... bnce ona bi bakın derim...

• Merhaba,

Profilo CMG140DTR modelini ben de almayı düşünüyorum ama pek kullanıcı yorumu görmedim. Son mesajda kafamı karıştırdı. CM1201DTR modelinde de program kıtlığı var denildi.. Acaba direk Bosch WAY24761TR modeline mi yönelsem ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.