Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Femme Fatale

Merhaba,

Profilo CMG140DTR modelini ben de almayı düşünüyorum ama pek kullanıcı yorumu görmedim. Son mesajda kafamı karıştırdı. CM1201DTR modelinde de program kıtlığı var denildi.. Acaba direk Bosch WAY24761TR modeline mi yönelsem ?

kullanıcı yorumu da yok, profilonun sitesinde de bilgisi yok, ben anlayamadım.. daha yeni çıktığından bahsediyordu üstelik eylül ayında candogan...
  • Arkadaslar bu makineyi almayı düşünüyorum,ancak n11 de 1000 devirlisi var devir farkı önemlimi makinede yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende baktım cmg100dtr modeli var sizce beklemeye değermi 1400 devir için yoksa 1000 devir yeterlimi tesekkurler

• Arkadaşlar Profilo CMG140DTR ile Siemens WM12T480TR arasında ne farklar var?
  • Ben de almak istiyorum ama stoklarda yık ne zaman gelir acaba ek olarak f/p ürünü bulaşık makinası önerebilir mismz profilo

• quote:

Orijinalden alıntı: tosba55

Ben de almak istiyorum ama stoklarda yık ne zaman gelir acaba ek olarak f/p ürünü bulaşık makinası önerebilir mismz profilo

ankarada bir kaç yerde buldum ben.. ama 1201dtr olanı almanya üretimi inverter motorlu deniyor.. 1600 civarı fiyatı. 140 ı da 1300 civarına bırakırız diyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

Ben de almak istiyorum ama stoklarda yık ne zaman gelir acaba ek olarak f/p ürünü bulaşık makinası önerebilir mismz profilo

ankarada bir kaç yerde buldum ben.. ama 1201dtr olanı almanya üretimi inverter motorlu deniyor.. 1600 civarı fiyatı. 140 ı da 1300 civarına bırakırız diyorlar..

Merhaba, profilonun tam kodlarını rica etsem paylaşabilirmisiniz
    1300 tl dediğiniz model hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarCetin

quote:

quote:

CMG140DTR modelini telefonla sordum, 1250 peşin 1300 taksit dediler, yüzyüze görüşünce ne olur tabi bilemiyorum.. bunu bulmak çok zor, çok az yerde var, nasıl yeni modelse?

diğer model de CM1201DTR, buna inverter motorlu almanya üretimi deniyor.. ha şu bilgiyi devereyim, bir satıcıya sordum inverter yok dedi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 12 Kasım 2014; 16:52:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SerdarCetin

quote:

quote:

CMG140DTR modelini telefonla sordum, 1250 peşin 1300 taksit dediler, yüzyüze görüşünce ne olur tabi bilemiyorum.. bunu bulmak çok zor, çok az yerde var, nasıl yeni modelse?

diğer model de CM1201DTR, buna inverter motorlu almanya üretimi deniyor..

Pardon 1300 tl taksitle dediğiniz profilo bayi mi acaba ben hangisine sordum sa bayi direk liste fiyatını gösterdi 1400 küsür yani tsk ler istanbulda tavsiye edilen bi yer varmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fantome63 F kullanıcısına yanıt
    ankara maalesef..

ek: profilo sitesinden yetkili satıcıları tek tek aradık, siz de en yakından başlayarak bir görüşün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 12 Kasım 2014; 16:55:15 >
  • fantome63 F kullanıcısına yanıt
    Size bir pm attım İstanbulda ürün temin edebileceğiniz ve model ile.

Saygılar.
  • dragotreis kullanıcısına yanıt
    İnverter motor denmiyor BSH grubu ürünlerine.

iQdrive ve ecosilence drive motor olarak geçen motorlar var,

Ama İnverter da bahsi geçen az yakan motorsa, siemens bosch profilo da A+++ - %10 -%30 gibi enerji seviyesinde ürünler var.

Biz siemens satan bir bayiyiz, ben de bu firmanın satın alma sorumlusuyum beyaz eşya kısmının,

WM12T480TR Modeli var mesela 9 kg 1200 devir bir model,

1340 tl den mağazalarımızın olduğu bölgelere ücretsiz teslimat yapıyoruz.

Bu ve profilo neredeyse aynı ürünler, bu yüzden alım yapmak isteyen veya ürünü şuan yakınındaki bayilerde bulamayanlara yardımcı olabilirim.

Ürünün mağazada videosunu çekmiştim, izlemek için tıklayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarCetin -- 13 Kasım 2014; 8:03:23 >

• ilginize teşekkürler..

almanya üretimi olup, 1200 devir, A+++, ve eşdeğer sessizlikte, sıkma sesi (dB) 75 dB, yıkama sesi 52 dB değerlerine yakın ne öneriyorsunuz? şu an n11 max. kampanyasıyla 1600 + 111 puanla alabiliyoruz bu modeli.
  • quote:

ilginize teşekkürler..

almanya üretimi olup, 1200 devir, A+++, ve eşdeğer sessizlikte, sıkma sesi (dB) 75 dB, yıkama sesi 52 dB değerlerine yakın ne öneriyorsunuz? şu an n11 max. kampanyasıyla 1600 + 111 puanla alabiliyoruz bu modeli.

Siemensin ithal 9 kg 1400 devir modeli

WM14W560TR 1750 tl

Fakat açıkcası Bosch'tan bir model aldı bu site üzerinden bir arkadaş; 1570 tl ye aldı

Fakat ürünü kodunu hatırlamıyorum şuan.
    bosch was 24322
  • quote:

Orijinalden alıntı: KORO

bosch was 24322

1899 lira.. profilo olanını yazmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupsultan

Arkadaşlar n11 den alışveriş yapaniniz oldu mu turuncuelma diye bir satıcıdan alacağım bu makineden fiyatı 1267 100 tl mobil indirim ve maxipuan ile bayağı uygunsa gelecek ama dediğim gibi n11 hiç alışveriş yapmadim nasıldır.

turuncu elma için profiloyu aradım, öyle bir yetkili satıcımız yok deyince vazgeçtim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyupsultan

Arkadaşlar n11 den alışveriş yapaniniz oldu mu turuncuelma diye bir satıcıdan alacağım bu makineden fiyatı 1267 100 tl mobil indirim ve maxipuan ile bayağı uygunsa gelecek ama dediğim gibi n11 hiç alışveriş yapmadim nasıldır.

turuncu elma için profiloyu aradım, öyle bir yetkili satıcımız yok deyince vazgeçtim..

Ticari ünvanı o şekilde değil firmanın araştırdığım kadarıyla Turuncuelma websitesi adı sadece,bilmiyorum 20 kasım'ı bekliyorum zaten sipariş gelmezse N11 ile iletişime geçeceğim.
  • Firma bu sitesinde de yazmış n11 vb sitelerde sattığını

www.turuncuelma.com
    Türkiye'nin En Büyük Yerli Alışveriş Sitesi Turuncuelma.com
    http://www.turuncuelma.com/index.php?do=static/contactus

Sitesinde de var makina yalnız n11 de bulamadım makinayı ?

1899 tl ile Bosch was 24322 yi kastettiyseniz su an 1579 tl...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.