Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırımbu makşnayı alacağım memnun musunuz ses durumu nasıl ? önerirmisiniz 1399 tl ye buldum
  • Ulan bunu alacaktim aklim katisti be

1000 eevirlisinde dvirden baska fsrklari var mi. Nedir bu fiyat farki asiri ucuk 300 t fark var . Hatta o devirde kullanmayin diyonus. Niye boyle ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

sanırımbu makşnayı alacağım memnun musunuz ses durumu nasıl ? önerirmisiniz 1399 tl ye buldum

Aldınız mı hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    profilo 6280 bulaşık makinesini aldım çamasır makinesinide alacağım inşallah yakın zamanda
  • Arkadaşlar bu cmg ve cmi profilo çamaşır makinesi arasında tam olarak ne fark var. Kaç özellik artısı var bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim. 300 tl fark var aralarında yaklaşık olarak

• malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Aradaki fark İ-Dos özelliği.Yani sıvı deterjan kullanıldığı zaman, ne kadar deterjan kullanacağını kendisi ayarlıyor.Toz deterjan kullanırken bir fark yok.Bana sorarsanız bu özellik için 300 TL verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Aradaki fark İ-Dos özelliği.Yani sıvı deterjan kullanıldığı zaman, ne kadar deterjan kullanacağını kendisi ayarlıyor.Toz deterjan kullanırken bir fark yok.Bana sorarsanız bu özellik için 300 TL verilmez.

Aynen hocam ben de bi mağaza sahibine sordum adam fark deterjan meselesi dedi. Ki sıvı deterjan önermeyenler var bunun için 300 fark verilmez. Bosch siemens profilo un neredeyse aynı cihazları var tipleri de çok benziyor hepsi aynı yerde üretiliyor. Karar veremedim hangisini alayım. Baktığımda profilo daha çok tercih edilmiş ama karar veremedim

Ben de düşünmüştüm bu cihazı fakat Siemens WM12T480TR modelini daha uygun fiyata bulduğum için onu aldım.

• Arkadaşlar cmg140 ile cmg100 arasinda sadece devir farki var sanırım 300/400 tl verip cmg140 almak mantıklı mı? Yoksa paran cebinde dursun cmg100 modelinimi al dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    Anlamdım ki profilo daha mı kaliteli ki Bosch da Ucuz profilo ya göre. Geçen gittigidiyor yüzde 5 indirim verdi 1300 küsüre geldi axess kartım elime ulaşsa kesin alırdım 100 de axess var.

GittiGidiyor
    Bosch WAT24480TR Çamaşır Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/bosch-wat24480tr-a-1200-devir-9-kg-camasir-makinesi-267908140

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitoprak91 -- 28 Mart 2017; 23:29:54 >

Profilo grubun zayıf halkası aslında.Amiral gemiler Bosch ve Siemens.Ama belli başlı bazı ürünler aynı kalite.Türkiye'deki fabrikadan çıkanlar arasında hangisi uygun fiyat ise o alınır :)

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Hocam servise her iki modeli de sorun, amoritisörler falan aynı ise 1000 devir olanı alın geçin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Profilo yine şaşırtmadı beni. Helal olsun diyorum. 1250TL civarına krom görünümlü, 1400 devirli, 49dB yıkamalı ve 63lt tamburlu makine yapmış. Favori listeme ekledim, hatta şansım olursa alıp denemek bile isterim bu makineyi.

Hocam bu makine hala alınırmı? 1600 TL ye kadar çamaşır makinesi ne önerirsiniz lütfen bir tavsiyede bulunun kaç gündür sizden gelecek cevaba bakıyorum.
  • hemen hemen 1,5 senedir bu makinayı kullanıyorum,hiç sorun yok sadece filitre içine zincir kolye sıkışmış açamadım servis çağırdım 60tl. ödedim servis arkadasla muhabbet ettim biraz bosch makinanın aynısıdırdedi. ben şimdilik memnunum.alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkasdans

hemen hemen 1,5 senedir bu makinayı kullanıyorum,hiç sorun yok sadece filitre içine zincir kolye sıkışmış açamadım servis çağırdım 60tl. ödedim servis arkadasla muhabbet ettim biraz bosch makinanın aynısıdırdedi. ben şimdilik memnunum.alınır

Teşekkürler fikriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Sıkma devri çok önemli bence. Bu makinenin tanıtılması konusunda heyecanlıyım. Eğer 1200 lira civarına satılırsa insanlar saçma salak LG, ariston, Samsung almaktan kurtulur. Hayırlısı bakalım :)

Bu modellere 9kg gözüyle bakılmaz elbette. 7,5-8 arası için iyi.

Hocam arkadaşlarım sizin için diyorlar ki "Can beyin keyfi gelecekte sana cevap verecek" diyorlar. Hocam lütfen iyi kötü birşeyler yazın bari!
  • Arkadaşlar 1600 TL ye kadar çamaşır makinesi almak istiyorum öneriniz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Ben de düşünmüştüm bu cihazı fakat Siemens WM12T480TR modelini daha uygun fiyata bulduğum için onu aldım.

3 -4 yıllık bir model olması düşündürüyor beni.
  • 3-4 yılda değişen bişey yok hocam, zaten her geçen gün malzeme kalitesi düşürülüyor, yeninin eskiden bir fazlası yok maalesef.En son düşüneceğiniz konu bu olsun bence.

• mnaltunkeyik M kullanıcısına yanıt
    Bosch Siemens ve Profilo grubundan 9 kiloluk Türkiye üretimli modeller alınabilir.Alternatifi,Arçelik - Beko ve Electrolux-Aeg grubunun ürünleridir.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.