Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linkteki ürünler nasıldır? Son alınan bosch makinelerden memnun kalınmadı.Alternatif ürünlerden bu iki cihaz dikkatimi çekti.

www.hepsiburada.com
    Electrolux EWF1497HDW2 A+++ 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/electrolux-ewf1497hdw2-a-9-kg-1400-devir-camasir-makinesi-p-MTELEEWF1497HDW

urun.n11.com
    Çamaşır Makinesi Fiyatları & Kampanyaları - n11.com
    http://urun.n11.com/camasir-makinesi/hotpoint-ariston-rpd-1066-ds-tk-camasir-makinesi-P81564897

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Üstad, çamaşır sesi sanki deterjan kutusunun oradan geliyor gibi. Orada bir izolasyon sorunu olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında cihazda anormal bir ses yok gibi.

İzolasyon sorunu konusunda size katılıyorum. Bunu da firmaya iletmek gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisten önce montaj yapan var mı, sıkıntı yapıyorlar mı anlaşılıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foz54 kullanıcısına yanıt
    O işlere hiç girme hocam, garanti dışı olur cihaz.

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    444lu numarayi aradim cumartesiye randevu verdi küfür eder gibi.
    Böyle bir durumda olan var mı diye merak ettim yoksa montaj 5dklik iş.

Televizyon montajı daha basit ama onda da süreç aynı işliyor :)
    Riske giremeyin, bekleyin derim şahsen.

Arkadaşımın tavsiyesi yerinde olmuş, beklemeniz makul olanıdır ancak servis bilgisi ve onayları doğrultusunda bu uygulamanın yapıldığı durumlar oluyor, eğer art niyet algılamıyorsam ve bana risk oluşturacak bir durum değilse, hele bir de teşhir ürünü satışıysa ben zamanında eğer gecikeceksem veya rut bölgede olması nedeniyle 2-3 gün sonra gideceksem tüketicime onay verir çalıştırmasını sağlar, daha sonra rut gününde yine de hizmet sağlar gidip barkotunu okutup seri numarasını sisteme işlerdim.
    Servis ile görüşünüz ancak bir çok servis riske girmek istemeyecektir.
  • PROFİLO SÜPER 8 CM104K0TR

DEĞERLİ KULLANICILAR

BENDE UZUN SÜRE ÇAMAŞIR MAKİNESİ ARAŞTIRMIŞ, BURADAKİ TÜM YAZILARI OKUMUŞ BİRİ OLARAK YAZIYORUM. EN SONUNDA ÜSTTE MODEL İSMİNİ YAZDIĞIM SIRADAN ? MAKİNEYİ ALDIM.
    BURDA NE İŞİN VAR, BU DA CİHAZ MI SORULARINIZI DUYUYORUM. YOK İNVERTER MOTOR, YOK FIRÇASIZ MOTOR, YOK 9-10 KİLO YIKAR, 10 YIL GARANTİ,TAKLA ATAR 5 ÇEKER VS. GİBİ
    ŞEYLERLE KAFAM KARIŞIP HALİYLE PAHALI ÜRÜNLERE BAKIYORDUM.

ALDIĞIM ÜRÜNLE KARŞILAŞTIM.TÜM BSH GRUBUNUN 9 KİLO OLDUĞUNU İDDİA ETTİĞİ CİHAZLARLA AYNI TAMBUR KAPASİTESİNE SAHİP AMA 8 KİLO YAZIYOR ( NASIL İŞSE )MOTOR DA ESKİ TİP AMA FİYAT
    1000 LİRA KARDEŞİM. AYRICA BSH GRUBU 63 LT TAMBURLARA 9, 65 LT TAMBURLARA 10 KİLO DİYOR.DİĞER BİLİMUM MARKALARDA DA DURUM AYNI.FAKAT BEĞENİLEN AEG-ELECKROLUX CİHAZLARDA
    9 KİLO DİYOR TAMBUR 68 LT, 8 KİLO DİYOR TAMBUR 65 LT ,MİELE' Yİ HİÇ YAZMIYORUM BİLE, KİM DOĞRU SÖYLÜYOR KİM YANLIŞ KAFAM KARIŞTI.
    SONUNDA BU KİLO VE ŞATAFATLI BİLGİLERİN YANILTICI OLDUĞUNA KARAR VEREREK YERLİ MALI, SERVİSİ YAYGIN VE EN ÖNEMLİSİ FİYATI ÖZELLİKLERİNİ SIRALADIĞINIZDA TABLOLARA SIĞMAYAN MAKİNELERDEN EN AZ YÜZDE ELLİ UCUZ
    BİR PROFİLO ALDIM.

ALIĞIM ÜRÜNE GELİNCE

ŞIK, JANJANLI,KULLANIŞLI, SESSİZ, SARSINTISIZ,KAZAN KOCAMAN,TEMİZ YIKIYOR, BİR SÜRÜ PROGRAM SEÇENEĞİ VAR,GÖSTERGEDE YIKAMANIN NERESİNDE OLDUĞUNU BELİRTİYOR,KAPAKTAN BİLE İÇERİYE SU FIŞKIRTIYOR.

TAMAM DEDİM BUDUR. EŞİM ALIRKEN BİR SÜRÜ OLMAZLAR FIRLATMIŞTI , HADİ YAVRUM GÖZÜMÜ KARA ÇIKARTMA DEDİM VE DOĞRU KARAR, SÜPER FİYAT-FAYDA ORANI DOĞRU CİHAZ.

DEMEK İSTEDİĞİM ŞATAFATLI ÖZELLİKLERE KULAK ASMAYIN,ALACAĞINIZ MAKİNEYİ KENDİNİZ SEÇİN. PARAYI YOLDA BULMUYORUZ.
    UMARIM FAYDALI OLMUŞUMDUR.

• Video By Dans Ekibi Kiralamayoutube
    PROFİLO CMG140 DTR 9 KG 1400 DEVİR Kullanımı .Anlatım.
    https://www.youtube.com/watch?v=ju2aqIqJpJA

Buda benim makina

• isaserif kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam, nereden aldınız ? Ben bunun 103 modelini 7 Kg olanını 950 TL' ye buldum. Ses ve yıkama kalitesi nasıl?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER

N11 DEN ALDIM. SES NORMAL YIKAMA SIKINTISIZ.
  • Siemens in WM12T480TR modeline çok iyi bir fiyst geldi arkadaşlar, Profilo almaktansa Siemens alabilirsiniz ;)

Nakit 1.390 Tl

Serdar Çetin
    05533976676

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Bende önce bu 104K0TR almak istedim ama bütçem 1.000 TL idi.Sıcak satış yapanlarda 1.170'den aşağı bulamadım.(bayi fiyatı 1.175 TL)Çünkü acil makineye ihtiyacım vardı.İnternette süreç bazen ağır işliyor vuruldu , ezildi geri gönder olsun istemedim.Mediamarkt'den 999 TL'ye 7 kilo bana yeter deyip 103K0TR' yi aldım.
    Sonuçta Mediamarkt Sevinç Pazarlama diye bir yerden almış makinayı onlar Mediamarkt'e göndermiş mediamarkt'da bana gönderdi.Cuma aldığım makina Pazartesi sabah geldi.Pek bir şey farketmedi yani.

Makinaya gelince yıkaması falan gayet güzel.Köpük sensörü sadece sıkıntı yapacakmış gibi duruyor onun da deterjan dozajını tutturursanız sorun olmaz.Banyo gibi yankı yapan yerlere koymazsanız gayet de düşük sesli çalışıyor.Tabi sıkma ve normal çalışma durumu için konuşuyorum su alma sesine yapacak birşey yok.Almadan önce bende çok araştırdım.Tavsiye ederim gerçekten ben herşeyiyle çok beğendim şahsen ama 8 kilo olan modeli almanızı öneririm çünkü 4 parça 2 x 2 mt perde attı hatun doldu makina.8 kiloluk olanı tercih ederseniz ince battaniyeydi pikeydi falan rahat rahat aldırırsınız.Yıkama performansı gerçekten başarılı ama.

• Chrispo C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, yazlıkta kullanılacak. Aslında annem 5-6 Kg 'lık istiyordu.
  • CMG100DTR kullanan biri olarak söylüyorum. Satın alırken uyanık satıcı makineyi boş halde çalıştırıp ne kadar sessiz (!) çalıştığını gösterdi guya bize. İnanmadım tabi ama yeni nesil makinelerin sessiz olduğunu biliyordum, bu yüzden normal geldi bana. Ne zaman ki makineyi kurduk, içine çamaşır atıp kullanmaya başladık, işin rengi o zaman belli oldu. Makinenin içinde çamaşır döndükçe suya çarpan çamaşır sesi, çapır çupur sesler olduğu gibi dışarı geliyor. Sesi dışnda makineden bir şikayetim yok ama makine kesinlikle sessiz değil bunun altını çizmem gerek. Şimdiki aklım olsa AEG ya da Electrolux alırdım. Zira bundan 3 sene evvel anneme aldığım AEG Lavamat neredeyse çamaşır sesi hiç duyulmayacak şekilde çalşıyor. ve Profilodan daha kaliteli olduğu her halinden belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celutska

CMG100DTR kullanan biri olarak söylüyorum. Satın alırken uyanık satıcı makineyi boş halde çalıştırıp ne kadar sessiz (!) çalıştığını gösterdi guya bize. İnanmadım tabi ama yeni nesil makinelerin sessiz olduğunu biliyordum, bu yüzden normal geldi bana. Ne zaman ki makineyi kurduk, içine çamaşır atıp kullanmaya başladık, işin rengi o zaman belli oldu. Makinenin içinde çamaşır döndükçe suya çarpan çamaşır sesi, çapır çupur sesler olduğu gibi dışarı geliyor. Sesi dışnda makineden bir şikayetim yok ama makine kesinlikle sessiz değil bunun altını çizmem gerek. Şimdiki aklım olsa AEG ya da Electrolux alırdım. Zira bundan 3 sene evvel anneme aldığım AEG Lavamat neredeyse çamaşır sesi hiç duyulmayacak şekilde çalşıyor. ve Profilodan daha kaliteli olduğu her halinden belli.

iyide adamlar sessz demiyorki 70db diyor.
    eski makinelerdeki gibi bağıra bağıra motor sesi gelmiyorsa sorun yok. çamaşır çarpma sesi gelse ne olcak kac db sanki biraz abartmışsınız

• Kadyr K kullanıcısına yanıt
    70 DB sıkma anındaki en yüksek ses. Ben normal çalışma sesinden bahsediyorum. O da sesli ve Profilo satıcısı sessiz çalışıyor diyerek satıyor ayrıca.

Bağıra bağıra motor sesi gelimyor ama normal çalışma sesi hiç de az değil. Çamaşırlar açık bir alanda yıkanıyor gibi ses geliyor. Bu bana göre normal değil, size göre normal olay bu. Ben de diyorum ki, makineyi alacaklar bilsin ki, AEG gibi emsallerine göre oldukça sesli çalışan bir makinedir Proflo.
  • Bu makinenin üstüne arçelik veya electrolux grubu kurutma makinesi takan var mı? Sorun çıkıyor mu?

• Bu cmg140dtr nin bir üst versiyonu cmi140dtr çıkmış. Farkı e-doz deterjanı otomatik kendi alması.
    Yalnız profilonun sitesinde yük sensörü yok yazıyor cmi140dtr için. Yük sensörü olmadan nasıl deterjan otomatik alacak? Otomatik program özelliği var. Yük sensörü olmadan bunları da yapamaz gibime geliyor.
    Bu makineden Cmi140dtr elinde olan var mı?
    Cmg140dtr de olan arkadaşlar, cmg de yük sensörü var değil mi?

• Arkadaşlar, bu makinede yüksek sensörü var. Hangi programda kaç kg yüklenmesi gerek onu da yazıyor ama biz kaç kg koyduğumuzu nasıl anlarız? Örneğin pamukluda 9kg sentetikte 3kg yazıyor, peki çamaşır atarken tartıyla mı atacaz?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.