Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun. Forumda gerçekten her şey çok abartılabiliyor benim de dilim çok yandı hala da yanıyor bu forum yüzünden. En güzeli etrafta kullananların deneyimlerine ve en önemlisi kendi izlenimlerimize göre ürün almak. İki yıl önce forumda deliler gibi övülen sony xperia sp model tel aldım aldığım günden itibaren pişmanlıktı, yine forumda hatta burayı da geçtim başka forumlarda da bir numara gösterilen bosch termosifon aldık diğerlerine oranla iki katı para verip sonuç paslanmaz denilen kazanı paslandı. Elektrik faturasının da iki katı gelmesi de bonus oldu yine bu forumdadabve başka forumlarda övüle övüle bitirilemeyen edifier ses sistemi aldım yine diğerlerinden fazla paraya sonuç fiyasko. Yani kısaca insan içine sineni almalı burda kimin ne dediğinin bi önemi yok beklentiler farklı olduktan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Geçmiş olsun. Forumda gerçekten her şey çok abartılabiliyor benim de dilim çok yandı hala da yanıyor bu forum yüzünden. En güzeli etrafta kullananların deneyimlerine ve en önemlisi kendi izlenimlerimize göre ürün almak. İki yıl önce forumda deliler gibi övülen sony xperia sp model tel aldım aldığım günden itibaren pişmanlıktı, yine forumda hatta burayı da geçtim başka forumlarda da bir numara gösterilen bosch termosifon aldık diğerlerine oranla iki katı para verip sonuç paslanmaz denilen kazanı paslandı. Elektrik faturasının da iki katı gelmesi de bonus oldu yine bu forumdadabve başka forumlarda övüle övüle bitirilemeyen edifier ses sistemi aldım yine diğerlerinden fazla paraya sonuç fiyasko. Yani kısaca insan içine sineni almalı burda kimin ne dediğinin bi önemi yok beklentiler farklı olduktan sonra.

Sapol komşum, aynen öyle, malesef bazı dersler acı yoldan öğreniliyor işte.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    hocam forumda ciddi bir fancılık var ve ben klima alma arifesinde ilen sunu gordum. Firma elemanlarıda burda mallarını ön plana çıkartmaya calısıyor. Gecmis olsun gercekten... Ses olayı makinede en hassas oldugum seydir. Çok sinir olurum...

Bu arada bilgim olmadıgından soruyorum. BSH grup ne oluyor ustadım acaba? Bilelim ki denk gelirsek arkamıza bakmadan kaçalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

hocam forumda ciddi bir fancılık var ve ben klima alma arifesinde ilen sunu gordum. Firma elemanlarıda burda mallarını ön plana çıkartmaya calısıyor. Gecmis olsun gercekten... Ses olayı makinede en hassas oldugum seydir. Çok sinir olurum...

Bu arada bilgim olmadıgından soruyorum. BSH grup ne oluyor ustadım acaba? Bilelim ki denk gelirsek arkamıza bakmadan kaçalım :)

bosh-siemens-profilo grubu.
    teşekkurler bilgilendirme için. Kurutma makinesi alma arifisindeyim. Siemens ve Arçelik arasında kalmıştım. o zaman direk arçelik düşünelim....
  • Pofilo cmg140 modelinde sivi deterjan aparati kapali olmasina ragmen sivi deterjan hazneden akip gidiyor .Bunun icin servis cagirdim yarin gelecek,sizlerde boyle bir durum var mi?

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt
    Akiyor derken uzun surede mi, yoksa koyunca delik varmis gibimi akiyor?

Bende electrolux var, onda sivi deterjan kullanacaksaniz programda erteleme yapmayin deterjan akar yaziyor.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Sivi deterjan aparat kapaginin altindan makinenin icine siziyor ,koydukdan 30 sn sonra hazne bosaliyor.sizinde boyle mi oluyor?

• Bizde Ortalama 20 gün önce profilo cm 103 kotr modelini aldık.Sessiz diye aldığımız makine baya sesli çıktı.Yıkama esnasında çatır çutur sesler çıkıyor.Çamaşırların kazana çarpma sesi olsa gerek.15 sene kullandığımız bekoda bile bu ses yoktu.yıkama performansı fena değil.Daha doğrusu ağır lekeli çamaşır koymadığımızdan pek sorun olmuyor.Kullanıcı yorumlarıda pek yok .Program ve özellik bakımından güzel bir makine.15 dakika kısa programı var.Köpük tanıma sistemi A+++ olması beğendiğim özelliklerinden.Ama yinede ses konusunda hiç memnun kalmadım makineden.Diğer makinem bile yıkama esnasında profilodan daha sessizdi,en azından kazan içindeki ses şimdiki kadar yoktu.

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt
    Hayir azar azar siziyor bende.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Deterjanin sizmamasi gerekmiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu çocuk kilidi nasıl oluyor küçük kız devamlı oynuyor yapma etme demekten de anlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bu makine sayesinde beyaz eşya üreticilerinin bir başka çakallığını da öğrenmiş bulundum arkadaşlar. Ses değerlerine bakıyoruz ya, adamlar makineyi boşta çalıştırıp motorunun çalışma sesini yazıyorlar. Zaten fırçasız motor olduğundan tamburun dönme sesi hiç yok gibi, aynı şekilde sıkma sesi de baya düşük.

Fakat sorun panel ve cam izolasyonlarında. Bunu hiç belirtmediklerinden ve reel test verilerin söylemediklerinden, makinenin reelde nasıl çalıştığını almadan bilemiyorsunuz. Ben şöyle söyleyeyim 2 aya yakındır kullanıyorum. Evet motorun kendisi sessiz. (cmg140dtr) ama yan panel ve cam izolasyonları rezil. Hiç abartmıyorum 4 sene evvel 600 liraya aldığım giriş seviyesi samsung makinemin panel ve cam izolasyonu bundan bariz daha iyiydi. Profilo sağolsun kağıt gibi sac kullanmış olsa gerek şangır, şungur, çap çup içindeki çamaşırın sesini duyuyorsunuz. Su çekerken, basarken deli gibi pompa, hortum sesini duyuyorsunuz. Hiç de düşük bir ses değil. İnanmayana video da çekerim. Ayrıca tamburun lastiklere sürtmesinden yıkama sonrası bir plastik kokusu da var devamlı, internette benzer şikayet çok, servis normal diyormuş.

Sıkma performansı iyi, tamburu genişçe, yıkama performansından çok da memnun kalmadım. Bazı basit yağ lekeleri iki kere yıkamama rağmen çıkmıyor, önceki makinemde bu olmazdı. Bundan sonra foruma bakarak makine almamaya karar verdim. Electrolüx alacaktım 200lira daha pahalı diye almadım ama pişman oldum. Makineden memnun değilim. 1300-1400lira edecek bir makine kesinlikle değil. Forumda iyice abartılmış, şöyle güzel, böyle donanımlı, böyle sessiz diye. Alakası yok, bir kamyon abartı. Servislik bir durum da yok makinede sıkıntı yok. Kendisi böyle üretimden.

Bunu alacağınıza aeg, electrolüx alın derim. Forumda yerin dibine sokulan ariston kullanan tanıdığımız var, makine hem mis gibi yıkıyor, hem süper sessiz. İşin özeti ben bu tür konularda foruma aldanmayın derim. Bazı şeyler çok övülürken, bazı şeyler de çok yeriliyor.

Türkiyede bsh grubunun aşırı abartıldığını düşünüyorum. Siemens bulaşık makinem var bitince kapağını aralamazsanız ıslak bırakıyor, çalışma sistemi böylemiş. Eski makinelerde kupkuru çıkardı. Bosch low frost buzdolabı aldım, fena değil memnunum ama yine forumda abartıldığı kadar değil. Kapısının menteşe yatağını plastik yapmışlar. Rafa 3 tane şişe koysanız ağırlık yapıp aşınıyor, kapı düşüyor. Orası mahsus değişir yapıda yapılmamış, kapı düşünce komple kapı değiştirmeniz lazım 700lira. Alıyorsun servis bunlar böyle abi diyor. Kapı rafına şişe koymayın diyor. Ulan böyle bir mantık var mı şişe koyamayacaksam ne diye raf yapıyorsun oraya? Yani inanılmaz abartı. Bundan sonra da işim olmaz bu grupla, hem fazla para veriyorsun, hem de ekonomi markalarındaki saçmalıklarıyla uğraşıyorsun. Tek iyi yanı servisi güzel ve yaygın.

Son kez söylüyorum kimse adına aldanıp bsh grubunun ürünlerine boşuna bir tomar fazla para verip almasın, paranıza yazık. Gidin lg, samsung, aeg, electrolüx, ariston, arçelik, vestel alın.

Hocam geçmiş olsun. Forumu 1 aydır takip ediyorum. Konuya yorum yazılınca bakayım dedim.

Evet dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.

Forumda kimi bir takım kişiler tarafından sürekli Electrolux deniliyor. Bir kişi sürekli Bosch diyor. Bir kaç kişi forumun huzurunu bozmak için elinden geleni ardına koymuyorlar.

İnanın çok kafa karışıklığı yaratıyor biz tüketicilerde.

Forumda çok övülen Siemens markasının bulaşık makinesini kullanıyorum 6 sene evvel 1000 TL ye almıştım sanırım 4 programlı. Sesi fazla ve makinede beklemiş bulaşıklar olunca tortulu kirli çıkıyor iyi yıkanmıyor maalesef. Memnun değilim.

Ama yerin dibine sokulan Arçelik markasının çamaşır makinesini kullanıyorum 10 yıldır gayet de memnunum. Makineye sığan her şeyi yorgan battaniye yıkıyorum. Sorun çıkarmadı.

Yakın olduğumuz komşumda 20 senelik Bosch çamaşır makinesi var. Biraz fazla gürültülü ama memnunlar.

Bir akrabam Bosch çamaşır makinesi aldı. Makine çalışırken baktım. Şakıdı şukudu ses çıkarıyor. Ve tıkır tıkır yıkamada sesi var.

En iyisi içimize sineni almak lazım. Ben böyle düşünüyorum saygılarımla iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Size de geçmiş olsun hocam. Gerçekten bu konuda haklısınız.

Benim de bu konuda çok dilim yandı.

Diğer forumlarda övülen yaklaşık 2 sene evvel Sony Xperia Z1 telefonu aldım. Memnun kalmadım. Su geçirmez denilen telefon su geçirdi. Servis ile 2 ay uğraştım. Sonunda yeni telefon verdiler ama ondan da memnun kalmadım.

Çok övülen Siemens markasının bulaşık makinesini 6 sene evvel almıştım. Araştırma yapmadan. Siemens iyidir diye düşündük. Ama maalesef beklentilerimizi karşılayamadı.

Bunun gibi bir sürü örnekler mevcut. Ama bu kadarı yeter sanırım.

Bence de dediğiniz gibi bir insan içine sineni almalı. Anca o zaman içimiz rahat oluyor.

Saygılarımla iyi günler.

Hocam şu yıkama esnasında çıkan şakırtılara servisin bir çözümü var mı acaba.Ben dikkat ettim deterjan gözünün ordan çıkıyor ses yoğun olarak .Yeni makine 1 ayı dolmadı daha.Profilo cmk 103 otr

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Cmg100dtr olanini n11 uzerinden 1388 liraya siparis verdik, umarim memnun kaliriz.

Memnun kaldınız mı hocam?

• Admire21 kullanıcısına yanıt
    Makineyi baskasina aldik, yani ben kullanmiyorum. Kullanan kisi de memnun.

• 2015 ağustosta almış olduğum Çamaşır Makinesinin garantisini uzatmak için bugün servise gittim. 260 TL istedi. Sizce yapmalı mıyım? Ne dersiniz?
  • Geçen hafta gg'den 1300₺'ye malettik. 60₺ de bonus geldi. Hanımın hoşuna gitti. İlk gelen makinanın deterjan gözünde boya atması olduğu için yenisi gönderildi.
    Diğeri hala duruyor. Haber verdim bir kaç kere ama almaya gelen de yok arayan da yok.
    Tavsiye edip tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Geçen hafta gg'den 1300₺'ye malettik. 60₺ de bonus geldi. Hanımın hoşuna gitti. İlk gelen makinanın deterjan gözünde boya atması olduğu için yenisi gönderildi.
    Diğeri hala duruyor. Haber verdim bir kaç kere ama almaya gelen de yok arayan da yok.
    Tavsiye edip tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Nasıl aldınız 1300 tl ye hocam?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.