Şimdi Ara

profosyonel logosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sp2 yi yükledikten sonra profosyonel logosu çıkmıyor neden bunun ince ayarı varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Arkadaşım yanlış bilmiyorsam sp2 zaten home ile profesyonel arasında ki farkı ortadan kaldırıyor.
  • nası yani sp2 yükleyince home ve pro birebir aynı mı oluyorkine ?
  • Yok öyle birşey, saçmalamayın. Aradaki fiyat farkı ne olacak? SP2 muhtemelen güvenlik (ya da mühendisin denyoluğu) nedeniyle açılış esnasında pro yazısını yok ediyor. Bu o kadar da önemli birşey değil.
  • quote:

Arkadaşım yanlış bilmiyorsam sp2 zaten home ile profesyonel arasında ki farkı ortadan kaldırıyor.

k@y@ , sana katılmamak imkansız .. yok canım bedava verilen bir yama ile aradaki 80 dolarlık farkı ödeyenler keriz durumuna düşürürlermi...
  • ama önceki attıgım formatlardan sonra logo çıkıyordu bu olay olmadan önce 2defa format attım herşey xp homeye sp 2 yi entegre edip home yi kurduktan sora oldu .ne olur bir yardım ustalar
  • kardeşim , abicim , logo yu ne yapacaksın , sen sorunsuz kullan windowsunu dert etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logo Tasarımı Yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • napayım içimi yiyor sanki windowsta bir şey varmış gibi geliyor insana hey ALLAHIM YARABBİM sen sabır sen selamet ver şu kuluna
  • bence sp2 nin bir hatası olabilir ben şimdiye kadar duymadım ole bişi bende xp pro tr kullanıyorum ole bi sorunla karşılaşmadım belki sen bi yanlışlık yapmış olabilirsin sp2 yi kaldırıp yeniden yüklemeyi dene
  • zaten 3 defa kurdum valla pc mayyak olacak abi
  • sana oraya bir logo yapalım , elle çizerim ben , he bu arda açılıştaki ortada geçen bandın rengide değişmiş galiba ona dikkaet ettinmi artık mavi değil :)
    içine dahada kurt düşüreyim :P
  • tamam ben pes ediyorum
  • Bende de öyle. Arkadaşımda da öyle, Kuzenimde de öyle. Ben bugüne kadar kendi gözüm ile sp2 yüklenip de logosu kaybolmayan xp görmedim.
  • Nası yani sizlerde logo çıkmıyormu ozaman ben şanslıymışım dostum heheeeee
  • Nası yani sizlerde logo çıkmıyormu ozaman ben şanslıymışım dostum heheeeee
  • öncelikle saçmalamayın ne farkı ortadan kaldırması ne logosu yauuuuu!!! hahahahaha
    neyse konuya dönelim sp2 yükledin bende yükledim ama logo yerinde duruyor ((ilk açılıştaki logodan bahsediyoruzdur umarım !!!))
    her neyse başlata tıkla ve yanda duran yazıya bak o duruyorsa sorun yak ben sana mail olarak pazar günü yani yarın bir program atayım o program açılıştaki logolarla oynama yapıyor (anlarsın işte jeniffer lopez filan koyuyor haa bide simphson filan var neysee!!))
    hahahahha
    o programı al kur bilgisayarına daha sonra açılış logosunu seç ve bilgisayarını yeniden başlat... al sana logo
    sonra kurduğun programı kaldır çünkü paralı ir program ama bende crak yok neyse böylece logon olsun işte hah

• Sp2 yüklendiğinde Home editon+pro editionda startup logo su aynı oluyor. Fakat işletim sistemleri değişmiyor. Sadece bu kullanıcının SP2 yüklediğini belirtmek için koyulmuş olabilir:) bence hiç heyecana gerekyok . Ayrıca Boz_Ayı kardeşim eğer StyleXp programından bahsediyosan çok güzel bir program ama makinanın açılş sürelerini uzatıyor. ve eğer mail verirseniz size bu programın crackini gönderebilirim.
  • mustafaerkal@hotmail.com deyerli fikirlrriniz için saolun varolun arkadaşlar
  • höytttttttttttttttt crack yasak pm den beyler :)))
  • yaa ama gitmese keske pro logosu yaaa:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.