Şimdi Ara

progdvb programında kanallarda donma oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 seneden beri pc'den tv seyrediyorum. Tv kartım skystar2. Uydu değişmeden önce yani turksat 2A'yken tv seyrederken bir problemim yoktu. Uydu değişipte Turksat3A olduktan sonra , yeni progdvb programını yükledim. Güncel kanal listesini indirip , progdvb klasörü içine attım. Şu anda kanallar çıkıyor ama kanallarda ikide bir donma oluyor. Herhangi bir kanalı seyrederken devamlı 1-2 saniyelik donmalar oluyor, daha sonra ekran tamamen donuyor. Başka bir kanalı açıpta tekrar geri gelirsem tekrar o kanalı seyretmeye başlıyorum. Daha sonra anlattığım olaylar tekrar oluyor. Her defasında ikide bir bu donmalardan dolayı kanal değiştirmek sıkıntı veren bir iş. Ayrıca kanalı seçtiğim zaman , sinyal seviyesi yüksek olduğu halde bazen seyredemiyorum. Diğer kanalı seçip tekrar geri geldiğimde çıkıyor.
    Birde ne yaparsam yapayım Show Tv kanalını seyredemiyorum. Sinyal seviyesi yüzde 50'lerde olduğu halde görüntü gelmiyor. Şimdiye kadar progdvb'nin değişik versiyonlarını yükleyip denedim ama her defasında yukarıda anlattığım problemler oldu. Bugün en son versiyonu olan prodvb'nin 6.04 versiyonunu yükledim ayrıca en son güncellenen kanal listesini indirip yükledim ama aynı problemler devam ediyor. Bu problemi yaşayıp çözen varsa veya nasıl çözüleceğini bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler....

• kardeş BURADA kendi hazırladığım transponder listesi var istersen transponder klasörüne kopyalayıp kanal arama kısmından turksat 2 a arat düzelmesi lazım yalnız ben telefonla milleti söğüşlemeye çalışan fal ,duvar kağıdı melodi servisi yapan kanalları listeye eklemedim onları izliyorsan olmaz
  • kardeş yardımın için çok saol, bu gönderdiğin dosyayı açıp progdvb klasörü içine mi kopyalayacağım. ? Açıklarsan sevinirim...
  • evet arkadaşım transponder klasorü içine kopyala sonra kanal arama kısmından turksat 2 a seçip arama yaptır. yine başarılı olmazsan bendeki kanal listesini kopyalar veririm seninki ile değiştirirsin yalnız ben yukarda belirttiğim gibi ıvır zıvır kanalları sildim belki izliyorsan senin için sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 1 Şubat 2009; 20:00:54 >

• Tamam yardımın için çok teşekkür ederim. Sende bir problemle karşılaşırsan yaz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.