Arkadaşlar progdvb'Nin farklı sürümlerini denesem de hepsi hata raporu verip kapanıyor. Power installda sorun yok ancak onu kullanamam çünkü ikinci monitöre progdvbyi attığımda power installa kurduğumde görüntü gelmiyor. Ancak standart progdvb de sorun yok oda hata raporu veriyor. Nasıl halledebilirim bunu?
HAta raporunda ne yazıyor.NE hakkında hata olduğunu bilmeden nasıl cevap verelim değilmi
hocam komple sil
tv kartının driverını progdvb yi yüklediğin codecleri sonra c nin içine gir orada progdvb ile ilgili herşeyi sil sonra önce driverını kur sonra programları öyle yükle
aynı sorun bendede vardı powerinstall hata veriyordu artık powerinstall kurmuyorum progdvb canavar gibi çalışıyor
Yahu tipik windowsun hata raporu gönder mesajı:) Ayrıntısını diyorsanız kısa zamanda eklerim. Bütün codecleri driverları sildim yeniden kurdum ancak bir işe yaramamışrı bugun birdaha denerim...
ayarlar - görüntü ses - directshowda VMR_CL Grafiki seçip en altta sağda prog video renderi seçip tamama bas bu şekilde olması lazım Bende tv ye aktarınca çıkmıyordu bu şekilde VMR ile oluyor
Evet VMR_CL'yi bulamadım ancak progdvb render da da hata verdi ancak sadece video renderer seçince sorun kalmadı teşekkürler:)
aynı sorunla karşı karşıyayım. aygıt başlatılamdı diyor ve o hatayı veriyor. hata raporu gondermeyince ise program kapanıyor.