Şimdi Ara

Konu kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Ekim 2024; 3:22:0 >

• sanırım siz bilgisayarın admin kullanıcısı değilsiniz admin size kısıtlama yaptığı için böyle bişey oluyo... ablanız oyun oynamanızı istemiyo demek ki.. kendinize pc alın :)
  • kısıtlı kullanıcı ile girmişsiniz, yetkili bir kullanıcı tarafından girmeniz gerekiyor
  • Konu Başlığınız Revize Edildi.

Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

DH Yönetimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebaskol

Arkadaşlar ben şimdi oyun program vs yüklerken hata alıyorum.Aslında hata demeyim ablamın pcsini kullanıyorum ve yerel disk c ye birşey yükleyemiyorum.Birde yerel disk t var oraya yüklersem çalışıyor oyunlar vsler ama c ye yüklersem yüklerken admin girişi yapın diyor.

Wolfteam , jadde , metin 2 , cod serileri vs direkt yerel disk cye yükleniyor.Ben bu yükleme yerini nasıl kontrol ederim.

Lütfen SOruma Cevap verin ne olr ?

Yorumum yukarıdaki arkadaşlarınki ile aynı doğrultudadır.

Ek olarak oyunların direk cye yüklenmesini istemiyorsanız setup sırasında custom install ı seçip , browse diyerek farklı sürücüye kurabilirssiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana Disk Olarak C Yi Yap Kullanıcı Ayarlarından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebaskol

Herhangi bir şekilde seçenek çıkmıyor nereye yüklensin diye istediğim oyunlarda vslerde .Saten bazılarında çıkıyor bu sayede yükleyebiliyorum.Başka bir şekilde yapılabilir mi yani bilgisayar içinde ayarlardan...

önünüzdeki zamanlarda sıkıntı çıkmasını istemiyorsanız bilgisayarda Administrator bir hesap kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.