Şimdi Ara

Progen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Progen musterisiyim; sistemleri 3 gundur down durumda, maillerimize ulasamiyoruz (bazi musterilerin hostinginde de sorun varmis, neyse bizim sitede simdilik sorun yok). Telefonlari kapali, mailler geri donuyor.

2 sorum olacak:

1-Acilen yeni bir host tavsiyesi rica ediyorum. Profesyonelce bu isi yapan bir sirket istiyorum. Turkiye'de bu cok mu zor :S (Daha once de Omnis ile calisiyorduk, onlarda teknik altyapi daha iyiydi, simdiki gibi bir sorun yasamadik fakat verdikleri teknik destek berbatti. Spam korumasi istedigimizde, "bilgisayariniza anti-spam programi yukleyin" mentalitesinde cevap almistik!)

2-Onceki host ile irtibat kuramazken yeni hosta transfer etmek mumkun mu? Ne tur bir prosedur izlemeliyim?

Simdiden cok tesekkur ederim...

• 1. konu hakkında pm attım mence.net olark 2 yıldır bu forumdaki yada hostbul.net de ki olumlu referanslarımızla hizmet vermekteyiz. size de yardımcı olmak isterim. bu yüzden msn@mence.net i listenize eklerseniz detayları görüşebiliriz.

2.si hostingin ftp ve gerekli diğer şifrelri sizde ise taşıma konusunda yardımcı olabiliriz

iyi günler
  • Ne yazik ki domain sifresi bizde degil ve su asamada erisemiyoruz; ftp sifreleri var fakat ftp sunucularinda problem var snairim, sisteme o sifrelerle girmiyor :(

Bugun maillerin bir bolumunde duzelme oldu, tamami duzelince telefonlara yanit vereceklerini umuyorum :S O zaman halledicez insallah...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NİMO NEBULİZATÖR
    2 hafta önce açıldı
    Honeygain
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.