Bildirim
Program önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
google veya ana konu veya aynı sayfada defalarca açılmış konudan bıkmadnızmı hala
salon hocan ne iş yapıyor zaten yaza kadar bred pit olmaz kasma -
haftada 2 gun ile birsey olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum haftada 2 gün gidiyorsan pek bişey bekleme. vücut geliştirmek istiyorsan haftada en az 4-5 gün gitmelisin ve az ağırlık çok tekrar çalışmalısın. eğer gidecek zamanım yok diyorsan insanity workout veya p90x gibi evde yapabileceğin programları deneyebilirsin,ancak biraz ağır programlardır bunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: serdarcakr
dostum haftada 2 gün gidiyorsan pek bişey bekleme. vücut geliştirmek istiyorsan haftada en az 4-5 gün gitmelisin ve az ağırlık çok tekrar çalışmalısın. eğer gidecek zamanım yok diyorsan insanity workout veya p90x gibi evde yapabileceğin programları deneyebilirsin,ancak biraz ağır programlardır bunlar.
Az ağırlık , çok tekrar ? Bu yöntemle vücut geliştirileceğini kim söyledi ? Haftada 3 gün gidip azami ağırlık ,8-12 tekrar gayet yeterli olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
quote:
dostum haftada 2 gün gidiyorsan pek bişey bekleme. vücut geliştirmek istiyorsan haftada en az 4-5 gün gitmelisin ve az ağırlık çok tekrar çalışmalısın. eğer gidecek zamanım yok diyorsan insanity workout veya p90x gibi evde yapabileceğin programları deneyebilirsin,ancak biraz ağır programlardır bunlar.
Az ağırlık , çok tekrar ? Bu yöntemle vücut geliştirileceğini kim söyledi ? Haftada 3 gün gidip azami ağırlık ,8-12 tekrar gayet yeterli olur.
bu herkesin bildiği bi bilgidir. çok ağırlık az tekrardansa az ağırlık çok tekrar daha yararlıdır. az ağırlıktan kastım 2 kg 3 kg değil tabi ki. örneğin dumbell ile 5 kg da 8x3 biceps çalışmak 5 kere 20 kg kaldırmaktan daha yararlıdır,yanlış mıyım?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
quote:
Az ağırlık , çok tekrar ? Bu yöntemle vücut geliştirileceğini kim söyledi ? Haftada 3 gün gidip azami ağırlık ,8-12 tekrar gayet yeterli olur.
bu herkesin bildiği bi bilgidir. çok ağırlık az tekrardansa az ağırlık çok tekrar daha yararlıdır. az ağırlıktan kastım 2 kg 3 kg değil tabi ki. örneğin dumbell ile 5 kg da 8x3 biceps çalışmak 5 kere 20 kg kaldırmaktan daha yararlıdır,yanlış mıyım?
Çok tekrardan kastın 8 miydi
-
8x3,yani 8erden 3 set. azami ağırlıkla 2-3 kere yapıp bırakanları salonlarda görmüyor değiliz,o yüzden çok tekrar dedim -
sen çok yanlış gelmişsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X