Şimdi Ara

Program önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Haftada 2 gün fitness gidiyorum, salı-Perşembe 2 saat sûrem var. Bana bi program önerebilir mısınız? Yas 16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• google veya ana konu veya aynı sayfada defalarca açılmış konudan bıkmadnızmı hala
    salon hocan ne iş yapıyor zaten yaza kadar bred pit olmaz kasma
  • haftada 2 gun ile birsey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum haftada 2 gün gidiyorsan pek bişey bekleme. vücut geliştirmek istiyorsan haftada en az 4-5 gün gitmelisin ve az ağırlık çok tekrar çalışmalısın. eğer gidecek zamanım yok diyorsan insanity workout veya p90x gibi evde yapabileceğin programları deneyebilirsin,ancak biraz ağır programlardır bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarcakr

dostum haftada 2 gün gidiyorsan pek bişey bekleme. vücut geliştirmek istiyorsan haftada en az 4-5 gün gitmelisin ve az ağırlık çok tekrar çalışmalısın. eğer gidecek zamanım yok diyorsan insanity workout veya p90x gibi evde yapabileceğin programları deneyebilirsin,ancak biraz ağır programlardır bunlar.

Az ağırlık , çok tekrar ? Bu yöntemle vücut geliştirileceğini kim söyledi ? Haftada 3 gün gidip azami ağırlık ,8-12 tekrar gayet yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

dostum haftada 2 gün gidiyorsan pek bişey bekleme. vücut geliştirmek istiyorsan haftada en az 4-5 gün gitmelisin ve az ağırlık çok tekrar çalışmalısın. eğer gidecek zamanım yok diyorsan insanity workout veya p90x gibi evde yapabileceğin programları deneyebilirsin,ancak biraz ağır programlardır bunlar.

Az ağırlık , çok tekrar ? Bu yöntemle vücut geliştirileceğini kim söyledi ? Haftada 3 gün gidip azami ağırlık ,8-12 tekrar gayet yeterli olur.

bu herkesin bildiği bi bilgidir. çok ağırlık az tekrardansa az ağırlık çok tekrar daha yararlıdır. az ağırlıktan kastım 2 kg 3 kg değil tabi ki. örneğin dumbell ile 5 kg da 8x3 biceps çalışmak 5 kere 20 kg kaldırmaktan daha yararlıdır,yanlış mıyım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

bu herkesin bildiği bi bilgidir. çok ağırlık az tekrardansa az ağırlık çok tekrar daha yararlıdır. az ağırlıktan kastım 2 kg 3 kg değil tabi ki. örneğin dumbell ile 5 kg da 8x3 biceps çalışmak 5 kere 20 kg kaldırmaktan daha yararlıdır,yanlış mıyım?

Çok tekrardan kastın 8 miydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Program nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8x3,yani 8erden 3 set. azami ağırlıkla 2-3 kere yapıp bırakanları salonlarda görmüyor değiliz,o yüzden çok tekrar dedim
  • sen çok yanlış gelmişsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.