Şimdi Ara

program üzerinde proxy uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde bir program görmüştüm arkadaşımda istediği her programa ayrı ayrı proxy ler atayabiliyodu bu programın adını arkadaşım unutmuş ve benim aklımda da kalmadı, bilen birisi varsa adını yazsın lütfen

kullanacağım yer ise knight online malezya serveri client'i, bilenen üzere malaylarda lag yok ve amerika hattı üzerindede lag yok, ama türkiye ve israilin de içinde bulunduğu birkaç ülkenin hatlarında lag var, ben bunu bu şekilde çözmeye çalışacam

yardımcı olursanız sevinirim

• gereksiz bir konu olsa hemen üzerine üşüşülür ama yardım istenildiğinde ses soluk çıkmaz..
  • ProxySwitcher olabilir mi ?
    İçerisinde firefox ve İexp ve başka programlar için ayar yapılabiliyordu galiba.
  • birde hide ip die bi program wardı sanırım oda yapabiliyo bu işi
  • hayır bütün hideip türü programları bilirim ama bu farklıydı bayağı, öncelikle file diyip proxy uygulanacak programı seçiyorduk sonra kullanılacak proxy'i yazıp okeyliyoduk, ve o program artık internete o proxy üzerinden çıkıyordu....

sanırım bilen kimse yok iş başa düştü arayacaz kara kara :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedShade

gereksiz bir konu olsa hemen üzerine üşüşülür ama yardım istenildiğinde ses soluk çıkmaz..

birak da gereksiz olup olmadigina cevap verecek insanlar karar versin..sen sorunu yazmisin bir de cevap gelmiyor diye aglamak neyin nesi.son zamanlarda da bu moda oldu.
  • tekil konuşma yapmayalım burası forum! sohbet odası değil

konuyla alakasız şeylerde yazmak moda oldu

quote:

Orjinalden alıntı: ersinerk

quote:

Orjinalden alıntı: RedShade

gereksiz bir konu olsa hemen üzerine üşüşülür ama yardım istenildiğinde ses soluk çıkmaz..

birak da gereksiz olup olmadigina cevap verecek insanlar karar versin..sen sorunu yazmisin bir de cevap gelmiyor diye aglamak neyin nesi.son zamanlarda da bu moda oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tartismaya girmiyecem.benim söledigimle ayni cevabı bana vermisin helal olsun.kal saglicakla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.