Şimdi Ara

program üzerinden canlı yayın izlemek istiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese selamünaleyküm, arkadaşlar herhangi bir sitedeki canlı yayın linkini alıp kaliteli bir programın içine aktararak iyi bir görüntü kalitesi ile birlikte yayını izlemek istiyorum. , mağlum sitelerin çoğu canlı bir yayını verirken çözünürlük seviyesini düşük tutuyo ve buda izlerken açıkçası pek tat vermiyo halbuki o yayının gerçek görüntü kalitesi baya baya iyi hd seviyesindedir, işte tamda bu noktada insan gerçek görüntü kalitesiyle yayınları izlemek istiyo açıkçası. bu şekilde bir program var ise, bilen arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. herkese şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez4161 -- 17 Nisan 2019; 19:40:22 >

• Kalitesi ayarlanamayan çoğu platform canlı yayının çözünürlüğünü bağlantı hızına göre otomatik ayarlıyor zaten. Özellikle hangi site için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaxKitten

Kalitesi ayarlanamayan çoğu platform canlı yayının çözünürlüğünü bağlantı hızına göre otomatik ayarlıyor zaten. Özellikle hangi site için?
    spor karşılaşmaları izlenebilen bir site adı http://livetv.sx/tr/allupcomingsports/1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez4161 -- 26 Nisan 2019; 13:21:17 >
  • tevez4161 T kullanıcısına yanıt
    10-15 yabancı yayına baktım en düşüğü 480p ve en yükseği 1080p - 1080p'ye yakın bir görüntüydü. Bence normal bu çözünürlükler, yeterince kaliteli. Hem web üzerinden hem de istediği Ace programını kurup baktım sorun göremedim.

Ek olarak
    VLC kurulu değilse kurun.
    VLC > ayarlar > ayrıntılı > Giriş/Kodlayıcı/Çözücü >Yeğlenen görüntü çözünürlüğü > 1080p
    Aynı ayar Ace player için de geçerli.
  • A.s hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

10-15 yabancı yayına baktım en düşüğü 480p ve en yükseği 1080p - 1080p'ye yakın bir görüntüydü. Bence normal bu çözünürlükler, yeterince kaliteli. Hem web üzerinden hem de istediği Ace programını kurup baktım sorun göremedim.

Ek olarak
    VLC kurulu değilse kurun.
    VLC > ayarlar > ayrıntılı > Giriş/Kodlayıcı/Çözücü >Yeğlenen görüntü çözünürlüğü > 1080p
    Aynı ayar Ace player için de geçerli.
    hocam dediğin gibi yaptım fakat yayınlar açılmadı yardımcı olursan memnun olurum,
  • tevez4161 T kullanıcısına yanıt
    Tarayıcıya Ace Script eklentisini kurmadıysanız kurun.
    Yayın sayfalarında gördüğünüz üzere tarayıcı ve ace(çok az kısmında) olmak üzere iki grup link var. Bu ace programı bu ace grubundaki linkler için. Browser linkleri sanırım açılmaz çünkü gördüğüm üzere 2-3 saniyelik .ts dosyalarından oluşuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tarayıcıya Ace Script eklentisini kurmadıysanız kurun.
    Yayın sayfalarında gördüğünüz üzere tarayıcı ve ace(çok az kısmında) olmak üzere iki grup link var. Bu ace programı bu ace grubundaki linkler için. Browser linkleri sanırım açılmaz çünkü gördüğüm üzere 2-3 saniyelik .ts dosyalarından oluşuyor.
    Waxkitten usta çok sağol ace stream açtı yayınları, birde şu browser olanları açan bi oynatıcı yada program olsa ne güzel olurdu ama, ace stream linkleri az oluyo mağlum o yüzden dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez4161 -- 27 Nisan 2019; 4:50:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.