Şimdi Ara

programcı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba programcılar...benim bi program fikrim var.ama programcı değilim...bu fikir para eder mi etmez mi bilmiyorum...ama benim çalıştığım işte işe yarayacak...
    kısaca anlatayım ilgilenenlere detayları anlatırım.para etmese bile size referans sağlayabilecek bi program olur diye düşünüyorum...

-Türkiye haritası ürerinde koordinatı yazınca noktayı bulacak.
    -Harita üzerinde hava yolları, hava alanları,şehirler ve bazı noktalar olacak ama bu isteğe bağlı olarak seçilince ekrana gelecek...
    -Seçilen bikaç koordinatı birleştirip çizim yapılabilecek ve o alanı işaretleyip numaralandırılabilek şekilde üzerinde işlemler yapmaya imkan tanıyacak...
    -Harita büyültülüp küçültülebilecek...
    -Harita üzerine kullanıcının işlediği alan tıklanınca kullanıcının o bölge ile ilgili notları ekrana gelecek...

bahsettiğim haritayı ekledim bunu üzerindeki yollar istendiğinde kaldırılabilecek ve üzerine kotdinatlara göre alan işleyebileceğiz... mesela resimde "D1" "P5" "P7" gibi bölgeler var bunun gibi bişey yapabileceğiz....

ilgilenenler benimle bağlantıya geçebilir...
    velieren@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velie -- 10 Şubat 2009; 3:30:28 >

• Yapılabilirliği Tartışılmaz Fakat Halka Hizmet İçinmi Yapılacak ? Ne İş Yapıyorsunuz ?
  • havacılıkla ilgili bi işte kullanılacak devlet memuruyum...şu anda bu bahsettiğim şey el ile çiziliyo ve karmakarışık bi hal alıyo hiç kullanışlı değil ve hatalı çizimler oluyo...bu çizdiğimiz alanlar belirttiğimiz tarihler ve seviyelerde uçuş yapılamayacak bölgeleri gösterecek...
  • yapılır yapılmasinada cok masraflı olur
  • Eminimki daha onceden yapilmistir, hatta cok daha gelismisi. Bir arastirmak lazim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.