Bildirim
programın deneme süresi bitti napsak
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet_efe
ya bu programların deneme süresi bittigi zaman format atmadan nasıl yenileyecez .satında almayacaz tabi.bunun bi yolu varmı regedite falan baktım bulamadım
Ya lisanlı kullanacaksınız yada diğer yolları bu forumda aramayacaksınız. Devam ederseniz tekrar uyarılmadan siteden uzaklaştırma cezası alacaksınız...
Forum Kuralları Madde 2, 3
2) Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya
kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret
dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, başka kullanıcıların kimliğini
açıklayıcı, kopya yazılım, warez, crac k, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla
ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara,
ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı,
din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak
ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer
kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır.
3) Forumumuz orijinal yazılım kullanımını desteklemekte ve önermektedir. Gerek
site yapısında, gerek ise birlikte çalışılan sunucuda lisanslı işletim sistemleri,
yazılımlar kullanılmaktadır. Kullanıcılarımıza da, sevdikleri yazılımların orijinalini
almalarını ve kullanmalarını tavsiye ediyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X