Şimdi Ara

Programlama Dilleri Çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk programlama dili olarak python öğrenmeye başladım kesinlikle çok kolay ve işlevli bir dil.
    Ve en büyük özelliği her şeyi yapabilmeniz.
    Ama büyük bir problem yaşadım.

Programları .exe ye dönüştürmek!!!

Bu kesinlikle pythonda çok zor # satır notu: eğer kolay bir yolunu bilen varsa yol göstersin python sürümüm 3.2 işletim sistemim windows 64 bit

bu olaydan sonra daha yolun başındayım ve gencim başka bir dil daha öğreniyim dedim # genç bir programcı olarak 15 yaşımdayım ve hayır kendi virüslerimi yazmak istiyorum lamer değilim kesinlikle trojan yazmaya karşıyım karşı sistemlere hasar vermeye karşıyım / dermişim. ama son zamanlarda ilgim bilgi çalmak yönünde.

ama pythondan sonra tüm diller çooooook zor geliyor özellikle windows temelli yani .exe çıkışlı diller

neden .exe diye sorarsanız son zamanlarda hevesim virüs,keylogger ve dosya çalıcı yazmak #dosya çalıcı uydurduğum bir terim olduğundan açıklıyorum: karşı sistemdeki adı veya adında aradığımız kelime olan dosyaları bize ulaştıran program

.exe dosyalarını eğer bir resme gömerseniz resim açıldığında program otamatik olarak çalışıyor.

ama eğer .py yani python programını gömerseniz orda mal gibi duruyor neden çünkü .py nin çalışması için python yorumlayıcısı lazım.

mesela şu dili dene sadece zor duruyor, çok kolay aslında dediğiniz bir dil?
    python programlarını .exe yapmak için yöntem?
    virüs yazmak için en doğru dil?
    resme program/virüs gömmek için en doğru yol?

yukarıdaki sorulardan cevaplayabildiğiniz soru varsa lütfen cevaplayın

her türlü öneri,soru ve cevaba açığım şimdiden teşekkürler.

• virüs yazmak için en doğru dil c'dir. "Lamer değilim kesinlikle" dahil pek çok yanlışın var. Önce onları araştırıp düzeltmeni tavsiye ederim.
  • Dostum biz de o yaşlarda hep böyle saçma hackerlık hayalleri kurardık önce o fikri kafandan çıkararak başlamak zorundasın bu işe yoksa unut. Hadi diyelim bir şekilde C ile virüs exe'si yazdın bir kere onu karşı taraftan virüs tespiti yapılmadan(antivirüsten gizlenme) açılması gerek ki bin fırın ekmek yemen lazım bu işler için. Her yazılıma başlayan 2-3 programlama dili bilen hacker olsaydı ohooo.... (belki de yanılıyorumdur net fikrim yok)
  • fishkopf F kullanıcısına yanıt
    Aslında virüs yazmak için en uygun dil assembly imiş nedeni ise hem bilgisayar diline çok yakın olması hemde çok küçük boyutta olması

ayrıca lamer demek hazır programlarla ortalığa karma karışık zarar veren insan yavrucağı manasına geliyor

benim amacım zarar vermeyecek bilgi kaçakçılığı yapacak kendi programlarımı yazmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burster -- 20 Ağustos 2015; 17:49:37 >
  • Öncelikle bir sistemin açigini kullanarak yada dogrudan o sistemin isleyisine müdahalede bulunabilcek yazilimlar üretmek icin sistemin özelliklerini, calisma prensibini cok iyi bilmek gerekir diye düsünüyorum. İsletim sisteminin nasil calistigina dair bir fikrin var mi ? Muhtemelen yok. Python ögrendim demissin de python'da ne ögrendin ? İc ice for döngüsü yazarak olmuyor bu isler. Ayrica c low level bir dildir daha karisik gelmesi normal, kaldi ki senin dedigin seyler icin daha da low seviyeye inmen gereken durumlar olcaktir o zaman ne yapacaksin.

Gene de yazilima ilgi duyman güzel, "hack, virus vs" ilgi duymani da cocukluguna veriyorum o yasta olur öyle seyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cwr kullanıcısına yanıt
    yaşımı duyup seviyemi iç içe for olarak belirlemen beni sadece güldürdü.
    şuan üstünde çalıştığım proje büyük ihtimalle 5.000 liraya falan gidecek
    kimseyi yaşı ile yargılamayın bilgisayar çağındayız insanın yaşı ile zeka yaşı her zaman tutmuyor.
    ben sadece bir soru sordum ve samimiyet ile yaşımı söyledim.
    ve bence böyle şeylerle ilgilenmemin yaşla alakası yok yani genç olduğum için virüs yazmak istemiyorum.
    ayrıca yazdığım virüslerinde zarar verici olmasını istemiyorum sadece bilgi çalmaktan zevk alıyorum.
    Yani virüs yazmak istememin nedenide bilgi çalmaktan zevk almak

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burster

yaşımı duyup seviyemi iç içe for olarak belirlemen beni sadece güldürdü.
    şuan üstünde çalıştığım proje büyük ihtimalle 5.000 liraya falan gidecek
    kimseyi yaşı ile yargılamayın bilgisayar çağındayız insanın yaşı ile zeka yaşı her zaman tutmuyor.
    ben sadece bir soru sordum ve samimiyet ile yaşımı söyledim.
    ve bence böyle şeylerle ilgilenmemin yaşla alakası yok yani genç olduğum için virüs yazmak istemiyorum.
    ayrıca yazdığım virüslerinde zarar verici olmasını istemiyorum sadece bilgi çalmaktan zevk alıyorum.
    Yani virüs yazmak istememin nedenide bilgi çalmaktan zevk almak

sadece python denemişsin diğer dilleri becerememişsin bile. üstüne gelip burda artistlik yapıyosun millete

• c++ sız OLMAZ ayrıca python hiç bir işe yaramaz bu konuda c# ve javada aynı şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.