Şimdi Ara

Programlama için güçlü ve hafif laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle sorunumu açıklamak istiyorum : Bu sene şehirdışına üniversite okumak için gidiyorum bunun için laptop alacaktım ilk başlarda hem oyun hem programlama için monster notebook düşünsem de gerek bilgisayara LINUX yükleyeceğimden gerek se hafif bir laptop istediğimden bu kararımdan vaz geçtim bunun yerine programlamak için Laptop + Nintendo 3ds xl almaya karar verdim zira artık fazla oyun oynamıyorum.

Bunun için bana :
    1) Ram , işlemci yüksek olan ve ssdli
    2)Hafif ve şarjı uzun gidebilen
    3) Fiyatı 2.5-3.0 bin TL yi geçmeyen bir laptop önerir misiniz ?

Şimdiden teşekkürler.

• Ssd takviyeli U serisi olmayan i5 işlemcili,i7 işlemcili ve en az 8 gb ramli modeller işini görür. Programlama için kesinlikle panel FullHD olmalı çünkü daha fazla alan görebiliyorsun. Ben sadece çerçeve çizdim. Şu anda baktığıma göre laptop fiyatları uçmuş kolay araştırmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Ssd takviyeli U serisi olmayan i5 işlemcili,i7 işlemcili ve en az 8 gb ramli modeller işini görür. Programlama için kesinlikle panel FullHD olmalı çünkü daha fazla alan görebiliyorsun. Ben sadece çerçeve çizdim. Şu anda baktığıma göre laptop fiyatları uçmuş kolay araştırmalar.

Dediğiniz gibi laptop bende bulamadım pek kriterleri girince zaten oyun laptopları çıkıyor genelde ama ben Linux kullanacağım için gereksiz para vermiş olacağım. İlla dahili ekran kartı olsun istemiyorum ama gtx 960m e sahip laptopa Linux yüklemekte akıl karı değil gibi gözüküyor. Ultrabooklar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • Şu model dikkatimi çekti. Hp olma dışında bir eksisi yok gibi.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-gaming-x8m23ea-gtx960m-4gb-ddr5-fullhd-156-P120707421

Diğeri de bu ama bu ince değil oyun sınıfı.
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-y510p-59407130-i7-4700mq-sli-2-x-2gb-gt755m-8g-1tb8gsshd-P116692561

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 12 Temmuz 2016; 12:59:43 >

• musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    HP olmasının ne eksisi var ? Ayrıca dediğiniz gibi biraz fazla oyun laptopu gibi duruyor. Acaba 3000 TL'nin altında dediğiniz özelliklere sahip ultrabook bulabilir miyim? Bir de Full HD olup olmadığını ürünün açıklamasından başka çözünürlüğünden falan anlayabilir miyiz ?
  • onurcevik000 O kullanıcısına yanıt
    Fullhd olduğu tabiki çözünürlükten anlaşılır kardeş. 1920x1080. Aynı fiyatlara ultrabook almak istersen 4200 5200 6600 u gibi işlemcili modeller var. Bataryası daha uzun gider ama performansı h serisi işlemcilere göre düşük olur. Seçim sana kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki özelliklerden ziyade link veya ürün markası söyleyebilecek var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.